JBL

Tutustu suosittuihin JBL tuotteisiin. Elisan valikoimasta löydät JBL:n laadukkaat kuulokkeet, kauittimet ja soundbarit. 

JBL Tune Flex


Puhdas basso. Ei melua.


JBL Tune Flex -kuulokkeilla päivät voi elää kappale kerrallaan. Aidosti langattomilla nappikuulokkeilla saat jopa 32 tuntia erinomaista JBL Pure Bass -äänentoistoa, ja ergonominen sekä vesitiivis rakenne varmistaa koko päivän kestävän mukavuuden kaikissa sääolosuhteissa. 


Pysy tietoisena ympäristöstäsi luonnollisen, avoimen mallin avulla tai kiinnitä pari tiivistäviä silikonikärkiä. Stick-rakenne takaa käyttömukavuuden ilman paineen tunnetta sekä luonnollisen tietoisuuden äänistä. Eristävien lisäsovitteiden (kolme kokoa) ja sovelluksen ”Eristävä korvasovite” -tilan avulla ympäristön äänet saadaan eristettyä – nappikuulokkeiden keveydestä ja virtaviivaisesta mallista tinkimättä.  

JBL Pure Bass -ääni

Fiksusti suunnitellut 12 mm:n elementit yhdistettynä Stick form -rakenteeseen tarjoavat JBL:n Pure Bass -äänen, joka saa sinut tuntemaan rytmin jokaisen iskun.

Aktiivinen melunvaimennus ja Smart Ambient -teknologia

Kuulet enemmän sitä, mitä haluat ja vähemmän sitä, mitä et halua. Aktiivisen melunvaimennusteknologian ja kahden mikrofonin ansiosta voit minimoida häiriötekijät. Ambient Aware -teknologian ansiosta voit virittäytyä oman ympäristösi taajuudelle milloin tahansa – näin voit tuntea olosi turvallisemmaksi ulkona ja liikkeellä ollessasi. TalkThru -ominaisuus puolestaan mahdollistaa nopeat juttutuokiot ilman tarvetta ottaa kuulokkeita pois.


Tilaa Tune Flex

JBL Tune Flex

JBL Tune Flex Ghost Edition

JBL LIVE Pro 2


JBL Live Pro 2 nappikuulokkeissa on 11 millin kuuloke-elementit suljetussa "stick" -muodossa sekä ovaalinmuotoiset tuubit, jotka mahdollistavat paremman meluntorjunnan sekä tehostetumman äänenlaadun. Kuulokkeiden Smart Ambient ominaisuuksilla varustettu True Adaptive Noise Cancelling teknologia antaa käyttäjälle mahdollisuuden määritellä sisään pääsevän taustahälyn määrän, jotta hän pysyy tietoisena ympäristöstään tai voi käydä keskustelua poistamatta kuulokkeita korvistaan. 

JBL:lle ominainen soundi

Mikään ei voita musiikin ja puheluiden kristallinkirkasta äänenlaatua, jonka taustalla on 11 mm:n dynaamiset elementit ja JBL:lle ominainen soundi.

40 (10+30) tuntia toistoaikaa langattomalla latauksella

Et menetä koskaan hetkeäkään, sillä kuulokkeiden Qi-yhteensopivan akun kesto on 40 tuntia (10 tuntia kuulokkeissa + 30 tuntia kotelossa). Tarvetta lisäteholle? Vain 15 minuutin pikalatauksella saat vielä neljä tuntia lisäaikaa kuunteluun – nopeasti.

Tilaa LIVE Pro 2

JBL LIVE Pro 2 Black

JBL LIVE Pro 2 Rose

JBL LIVE Pro 2 Blue

JBL LIVE Pro 2 Silver

Tuotevertailu

JBL Live Pro 2JBL Tune FlexJBL Tune Flex Ghost Edition

Maksimi musiikintoistoaika ANC pois päältä (tuntia)

10

Maksimi musiikintoistoaika ANC pois päältä (tuntia)

8

Maksimi musiikintoistoaika ANC pois päältä (tuntia)

8

Aktiivinen melunvaimennus

Ei

Aktiivinen melunvaimennus

Kyllä

Aktiivinen melunvaimennus

Kyllä

Mukautuva melunvaimennus

Kyllä

Mukautuva melunvaimennus

Ei

Mukautuva melunvaimennus

Ei

Puheääniavustaja

Kyllä

Puheääniavustaja

Ei

Puheääniavustaja

Ei

Pikalataus (5 min = 1 tunnin soittoaika)

Kyllä

Pikalataus (5 min = 1 tunnin soittoaika)

Kyllä

Pikalataus (5 min = 1 tunnin soittoaika)

Kyllä

JBL Boombox 3


JBL teki juuri kaikkein tehokkaimmasta kannettavasta Bluetooth-kaiuttimestaan vieläkin paremman. JBL Boombox 3 -kaiuttimen ikonisesta siluetista on luotu uusi näyttävä versio, jossa on ominaisuuksina tukeva metallikahva silikoniotteella, kaksi sivusuojusta sekä JBL:lle tunnusomainen vesi- ja pölytiivis verhoilu. 

Massiivinen ääni ja syvimmät bassot

Musiikkia massiivisella, alkuperäisellä JBL Original Pro Sound -äänellä. Uusi kolmitie-kaiutinsuunnittelu varmistaa paremman akustisen herkkyyden ja terävöittää selkeyttä. Samalla särö vähenee, mikä takaa jykevät bassot ja laajan äänispektrin – vaikka vääntäisit äänenvoimakkuuden kaakkoon.

24 tuntia toistoaikaa

Jokainen hetki on juhlaa omaa suosikkimusiikkia kuunnellen. Aina aikaisista aamutreeneistä hengailuun kavereiden kanssa myöhään illalla – kaiuttimeen on lisätty 24 tunnin akunkesto, mikä pitää sinut elementissäsi koko päivän.

IP67-tason pöly- ja vesitiiviys

Uima-altaan reunalle. Puistoon. JBL Boombox 3 -kaiuttimen luokitus on IP67, joten se on vesi- ja pölytiivis. Kaiuttimen voi siis ottaa mukaan minne vain, satoi tai paistoi.

Tilaa Boombox 3

JBL Boombox 3 Musta

JBL Boombox 3 Camo

JBL Bar


Tee olohuoneestasi elokuvateatteri tai stadion JBL soundbar -kaiuttimilla. Uppoudu huikeaan äänimaailmaan ja tunne olevasi tapahtumien keskellä.

Bar 300

Nauti elämyksestä. Monipuolinen JBL Bar 300 -kaiutin tarjoaa mahdollisuuden kokea aito elokuva-, TV- ja pelikokemus. MultiBeam- ja Dolby Atmos -tekniikat tuottavat eloisaa 3D-surround-ääntä, joka nostaa äänikokemuksen uudelle tasolle.

PureVoice-tekniikka optimoi puheäänen selkeyden ja varmistaa, että kuulet elokuvan jokaisen sanan. Kun olet valmis rentoutumaan musiikin tai podcastin parissa, valitse suosikkisi yli 300 suoratoistopalvelusta ja nauti niistä AirPlaylla, Alexa MRM:llä tai Chromecast built-in -tekniikalla.

Bar 500

Herättää elokuvasi eloon MultiBeam- ja Dolby Atmos 3D -surround-äänellä. PureVoice-tekniikka optimoi puheäänen selkeyden ja varmistaa, että kuulet elokuvan jokaisen sanan. Tunne langattoman 10 tuuman subwooferin vaikuttava bassotoisto. 

Lisäksi AirPlayn, Alexa Multi-Room Musicin (MRM) ja sisäänrakennetun Chromecast-tekniikan ansiosta käytössäsi on yli 300 suoratoistovalintaa, halusitpa sitten tanssia tai nauttia viihteestä. JBL Bar 500 tarjoaa kaiken, mitä tarvitset.

Tilaa Bar 300 ja 500

JBL Bar 300 soundbar


399,00 €

JBL Bar 500 soundbar


699,00 €