Loma ilman yhteyshuolia

Loma ilman yhteyshuolia

Vinkeillämme varmistat yhteytesi toimivuuden mökillä, asuntovaunussa tai veneellä – missä ikinä liikutkin.

Puhelimia kuvaamassa kesäfestareilla.

Panostamme toimiviin yhteyksiin

Alkuvuoden aikana olemme erityisesti parantaneet verkon kuuluvuutta usealla kesäpaikkakunnalla, ja jatkamme verkonparannuksia läpi kesän. Etsimme jatkuvasti myös uusia ratkaisuja asiakkaidemme yhteyshaasteisiin. Lisäksi on monia toimia, joita voit itse tehdä yhteyden parantamiseksi – katso vinkkimme alta!

Tukiasema metsän keskellä

Mobiiliverkon parannuksia kesäpaikkakunnilla

Olemme toteuttaneet mobiiliverkon parannuksia useilla mökkipaikkakunnilla ympäri Suomea, jotta netin käyttö mökillä olisi sujuvampaa ja asiakkaamme yhä tyytyväisempiä. Voit katsoa kuuluvuuskartastamme mökkipaikkakuntasi verkon peittoalueet ja ajantasaista tietoa tulevista verkonparannuksista.

Vinkit toimiviin kesäyhteyksiin

Kesä-illustraatio

Puhelin ja tabletti

Uusimmat laitemallit parantavat yhteyden toimivuutta

Uusimmat laitemallit tukevat parhaiten Elisan 4G- ja 5G-verkkoja. Jos siis netti pätkii ja käytössäsi on vanha laite, voi uuden puhelimen tai reitittimen hankinta olla paikallaan. Tutustu Elisan laajaan puhelin- tai reititinvalikoimaan

Reititin

Valitse lomallesi sopivin yhteysvaihtoehto

Varmista, että liittymäsi on ajan tasalla. Jos olet lomalla paljon liikkeessä, on puhelimen nettiä helppo jakaa muihin laitteisiin. Se kuitenkin kuormittaa puhelinta paljon. Siksi esimerkiksi mökkiläisten aktiiviseen netinkäyttöön mobiililaajakaista voi olla parempi vaihtoehto, erityisesti jos useat käyttäjät hyödyntävät samaa yhteyttä. Mikäli käytössäsi on jo ajantasainen reititin, kannattaa se napata mukaan matkaan. Parhaan hyödyn saat uusimmilla 5G-reitittimillä.

Lisäantenni

Lisäantennilla apua kuuluvuuteen

Ulos asennettava ja oikein suunnattu lisäantenni voi auttaa esimerkiksi mökin verkon kuuluvuuden parantamisessa. Antenni voidaan suunnata tukiasemaa kohti ja näin saavuttaa parempi signaali sekä pätkimättömät puhelut. Tutustu ulos asennettavaan lisäantenniin.

Voit lukea lisää vinkkejä mobiiliyhteyden toimivuuden parantamisesta asiakaspalvelusivuiltamme.

Autamme yhteyksien parantamisessa


Jos sinulla on kysyttävää kesäyhteyksistä tai tarvitset apua yhteysongelmien ratkaisemisessa, aloita vianselvitys OmaElisassa, ota yhteyttä asiakaspalveluumme, vieraile lähimmässä myymälässä tai varaa soittoaika. 

Auta meitä myös kehittämään toimintaamme! Voit antaa alla olevan lomakkeen kautta palautetta tai kehitysideoita Elisan kesäajan yhteyksistä. Mikäli tarvitset apua yhteysongelmien kanssa, otathan kuitenkin ensisijaisesti yhteyttä asiakaspalveluumme.

Lähetä meille palautetta kesäyhteyksistä

Koskeeko palaute