Asia on wifi

Useimmiten toimimattomuus kodin päässä johtuu modeemista, joka ei ole enää ajan tasalla. Niin kuin muussakin tekniikassa joskus vain koittaa päivä, jolloin vaatimukset ylittävät laitteesi kyvyt.

Kokemukseen nojaten voi sanoa, että ensisijainen epäilty yhteysongelmiin on lähes aina oma laitteesi, jonka joutuu käynnistämään uudelleen vähän väliä ja joka tervehtii sinua iloisella rivillä vilkkuvia valoja.

Tietenkin vikoja on silloin tällöin myös verkoissa ja verkkolaitteissa, mutta jos viat toistuvat ja ovat jopa jatkuvia, syyt löytyvät modeemista noin yhdeksässä tapauksessa kymmenestä.

Nyt kuntoon!

Yksinkertaisen kysymyssarjan avulla kartoitamme kotisi olosuhteet ja tarpeet. Näiden pohjalta annamme suosituksen, kuinka saat rakennettua toimivan sisäverkon ja sitä myötä toimivat yhteydet – kerralla.

ALOITA SELVITYS

Kun netti ei toimi - tai yhteys pätkii

Miksi wifi ei toimi? Mitkä asiat vaikuttavat sisäverkon laatuun? Katso muistilistalta, mitä sinun kannattaa kotona kokeilla ennen perusteellisempia toimenpiteitä.

Ohjeet ongelmatilanteisiin >

Nykyaikainen reititin: lisää toimivuutta, vähemmän stressiä

Suoraviivainen ja yksinkertainen resepti on tarkastella omaa modeemia kriittisesti: ostinko sen näihin tarpeisiin, onko sillä jo ikää, palveleeko se tarpeitamme samalla tavalla kuin uutena ja olenko päivittänyt sitä samalla tavalla kuin esim. puhelintani?

Sen jälkeen voit kysyä itseltäsi, onko toimimattomuus vaikuttanut elämääsi, kuinka hermostunut olet asiasta ja kuinka paljon elintasosi nousisi, jos epäkohta poistuisi kokonaan.

Vakautta mesh-laitteilla

Nykyaikainen tapa rakentaa sisäverkko on tehdä se mesh-laitteilla. Niillä on mahdollista rakentaa kotiin huippunopea ja turvallinen langaton verkko, joka vastaa tämän päivän lisääntyneisiin vaatimuksiin ja kuormitukseen. Eikä edes maksa kohtuuttomasti.

Tutustu Mesh-laitteisiin

Nopeat ratkaisut ongelmaasi

Tee kysely ja katso, millainen laitepaketti sopii tarpeisiisi.
Tai tilaa Elisan asennuspalvelu – ratkaisemme ongelmasi.


ALOITA SELVITYS TILAA ASIANTUNTIJAN KOTIKÄYNTI