Laitteet ja liittymät veneilyyn

Nettiin kytkettyjen paikantimien ja hälytinjärjestelmien avulla voit varmistua veneellä kaiken olevan kunnossa, vaikka olisit itse satojen kilometrien päässä.


Alle on koottu Elisan valikoiman parhaat palat veneilijöille.

Ole huoleti, veneellä kaikki hyvin!

Elisa Paikannus veneilijöille

Paikanna veneesi helposti, tiedät sen olevan turvassa

Elisa Paikannuksen ja yhteensopivan GPS-paikantimen avulla tiedät veneen olevan siellä olevan siellä missä sen kuuluukin olla. Voit asettaa turvallisen alueen ja saat puhelimeen ilmoituksen veneen poistuessa sieltä, vaikka olisi itse toisella puolella Suomea. GPS paikannin veneeseen on helppo ratkaisu veneen varashälyttimeksi. Yhteiskäyttöveneisiin erityisen hyödyllinen ominaisuus on sijaintihistoria, josta voit katsella tarkalleen missä veneellä on liikuttu. 

Lisätietoa Elisa Paikannuksesta löydät täältä

Veneilijän Wifi

Seuraa ja hallitse omaisuuttasi etänä vuoden ympäri

Elisa Laitenetin ja sen kanssa yhteensopivan reitittimen avulla saat veneeseesi helposti netin. Kun veneessäsi on reititin ja Wifi, voit rakentaa edullisesti useiden laitteiden kokonaisuuksia veneen etävalvontaa varten.

Laittamalla kameran veneeseen voit estää onnettomuudet ja varkaudet. Kameran liiketunnistin ilmoittaa puhelimeesi havaitessaan liikettä ja tallentaa tilanteen. Kamera siis toimii tallentamisen lisäksi varashälyttimenä, vaikka olisit satojen kilometrien päässä.

Yksittäisratkaisut Laitenetin avulla

Jos haluat helppoja yksittäisratkaisuja, varmin valinta on Laitenetti ja yhteensopivat 4G valvontakamerat.

Alla on parhaat valinnat veneeseen. Koko valikoiman löydät täältä.

Rinnakkaisliittymä älykelloon

Siltä varalta, että puhelin tipahtaa mereen tai järveen, on hyvä olla älykello rinnakkaisliittymällä. Sen avulla voit soittaa vaikka puhelin ei toimisikaan.