Elisa netti - Sisäverkko

Anna internetin virrata

1-2-3 -ohjeet, kuinka saat nettiyhteytesi kuntoon

Asia on wifi

Useimmiten toimimattomuus kodin päässä johtuu modeemista, joka ei ole enää ajan tasalla. Niin kuin muussakin tekniikassa joskus vain koittaa päivä, jolloin vaatimukset ylittävät laitteesi kyvyt.

Kokemukseen nojaten voi sanoa, että ensisijainen epäilty yhteysongelmiin on lähes aina oma laitteesi, jonka joutuu käynnistämään uudelleen vähän väliä ja joka tervehtii sinua iloisella rivillä vilkkuvia valoja.

Tietenkin vikoja on silloin tällöin myös verkoissa ja verkkolaitteissa, mutta jos viat toistuvat ja ovat jopa jatkuvia, syyt löytyvät modeemista noin yhdeksässä tapauksessa kymmenestä.

Mikä olisi sinulle sopivin liittymä?

Yksinkertaisen kysymyssarjan avulla kartoitamme kotisi olosuhteet ja tarpeet. Näiden pohjalta annamme suosituksen, kuinka saat rakennettua toimivan sisäverkon ja sitä myötä toimivat yhteydet – kerralla.

Aloita selvitys

Nykyaikainen reititin: lisää toimivuutta, vähemmän stressiä

Suoraviivainen ja yksinkertainen resepti on tarkastella omaa modeemia kriittisesti: ostinko sen näihin tarpeisiin, onko sillä jo ikää, palveleeko se tarpeitamme samalla tavalla kuin uutena ja olenko päivittänyt sitä samalla tavalla kuin esim. puhelintani?

Sen jälkeen voit kysyä itseltäsi, onko toimimattomuus vaikuttanut elämääsi, kuinka hermostunut olet asiasta ja kuinka paljon elintasosi nousisi, jos epäkohta poistuisi kokonaan.

Mesh-laitteet korvaavat modeemit

Nykyaikainen tapa rakentaa sisäverkko on tehdä se mesh-laitteilla. Niillä on mahdollista rakentaa kotiin huippunopea ja turvallinen langaton verkko, joka vastaa tämän päivän lisääntyneisiin vaatimuksiin ja kuormitukseen. Eikä edes maksa kohtuuttomasti.

Tutustu Mesh-laitteisiin

Tutustu mesh-laitteisiin

TP-Link Deco M9 Plus koko kodin kattava mesh-järjestelmä, 3-pack

TP-Link Deco M9 Plus koko kodin kattava mesh-järjestelmä, 3-pack

9,12 €/kk

Kokonaishinta 328,32 €
TP-Link Deco M5 kodin langaton mesh-laite

TP-Link Deco M5 kodin langaton mesh-laite

8,22 €/kk

Kokonaishinta 98,64 €
TP-Link Deco M5 koko kodin kattava mesh-järjestelmä 3-pack

TP-Link Deco M5 koko kodin kattava mesh-järjestelmä 3-pack

6,36 €/kk

Kokonaishinta 228,96 €

Usein kysyttyä