OnePlus 12

OnePlus 12 - Tehty sinulle

Vuosikymmen käsityötaitoa on tullut täyteen ja OnePlus 12 sarja nostaa riman vielä korkeammalle tarjoten äärimmäisen nopean ja sulavan käyttökokemuksen. Tämä sarja on tehty sinulle ääriolosuhteisiin luonnon inspiroimana.


OnePlus 12 yhdistää huippuedistyneen laitteiston uusimpiin optimoituihin ohjelmistoihin saumattomasti. Aika luo tilaa luomistyölle ja jättää jäljen ympärillemme. Maailmankuuluista luksuskelloista inspiraation saanut elegantti muotoilu ja uskomaton käsityötaito näkyvät jokaisessa yksityiskohdassa.

Tilaa OnePlus 12

Osa uutuustuotteista saatavilla asiakasetuhintaan!
Kirjaudu sisään nähdäksesi etuhinnat

Suositellut lisätarvikkeet

  • OnePlus 12 Bumper Case Sandstone

  • OnePlus 12 Case Walnut Texture

  • OnePlus 12 Bumper Case Aramid Fiber

  • OnePlus SUPERVOOC 100W Dual Port

  • OnePlus AIRVOOC 50W -langaton laturi

Näyttö, joka todella toimii

Koe täysin uusi, ennätyksiä rikkova 2K 120 Hz ProXDR ‑näyttö, joka saavuttaa jopa 4 500 nitin huippukirkkauden. LTPO-tekniikalla varustettu näyttö vaihtaa virkistystaajuutta käyttötilanteen mukaan pitäen samalla virrankulutuksen mahdollisimman alhaisena.

Aqua Touch ‑teknologian ansiosta näytön pyyhkäisy sujuu kuin vettä vaan myös silloin kun sormesi tai näyttösi on märkä. Tämä vähentää virhekosketuksia päivittäisessä käytössä eri olosuhteissa. 


Erittäin nopea langaton lataus

Boostaa tehoa 5 400 mAh:n akulla sekä 100W SUPERVOOC- ja 50W AIRVOOC ‑latauksella. 100W SUPERVOOC-pikalatauksella lataat akun tyhjästä täyteen vain 26 minuutissa. 50W:n langaton AIRVOOC-lataus puolestaan päihittää jopa osan edistyneimmistä langallisista latausratkaisuista ja tarjoaa vertaansa vailla olevaa tehokkuutta.

Battery Health Engine -teknologia varmistaa, että akkusi pysyy erinomaisessa kunnossa vähintään neljän vuoden ajan.


4. sukupolven Hasselblad -kamera

OnePlus 12 erottuu edukseen huipputason kamerajärjestelmällä yhdistäen lippulaivalaitteiston ja edistyneet kuvankäsittelyalgoritmit, jotka on kehitetty yhteistyössä arvostetun kameravalmistaja Hasselbladin kanssa. 

50 MP pääkamerassa on suuri ƒ/1,6-aukko ja 1/1,4 tuuman kennokoko, joten se tarjoaa suuren syvyysterävyyden tuottaen samalla valoisat ja kirkkaat kuvat eloisilla mutta luonnollisilla väreillä ja tarkoilla yksityiskohdilla jopa hämärässä.


Ydin täynnä tehoa

OnePlus 12 nostaa lippulaivapuhelimen tehot täysin uudelle tasolle. Qualcommin uusin Snapdragon® 8 Gen 3 -mobiilialusta tarjoaa huipputason tehokkuutta jopa 30 % parannetulla suorituskyvyllä ja 25 % parannetulla grafiikkasuorituskyvyllä. 

Alan johtava Dual Cryo-velocity VC -jäähdytysjärjestelmä vähentää merkittävästi puhelimen ylikuumenemista. OnePlus 12 on siis monipuolinen kumppani intensiiviseen käyttöön kuten pitkiin pelisessioihin, videoeditointiin ja puhelimen lataamiseen käytön aikana ilman ylikuumenemisriskiä.


Oletko yritysasiakas? Tutustu OnePlus puhelimiin täältä.