Elisan tietosuojaperiaatteet

In English

På svenska

Päivitetty: 9.11.2023

Meille tärkeitä perusarvoja ovat henkilötietojen ja viestinnän luottamuksellisuus sekä asiakkaiden yksityisyyden suojaaminen kaikessa toiminnassamme. Noudatamme asiakkaidemme, työntekijöidemme ja kumppaniemme sekä muiden sidosryhmien henkilötietojen käsittelyssä lainsäädäntöä, viranomaisten määräyksiä sekä hyvää tietojenkäsittelytapaa.

Elisalla noudatamme korkeaa tietosuojan tasoa. Käsittelemme henkilötietojasi vain ennalta määriteltyihin asianmukaisiin tarkoituksiin ja vain silloin, kun se on tarpeen.

Suojaamme palvelumme teknisesti asianmukaisin keinoin ja koulutamme henkilöstöämme säännöllisesti tietojen käsittelyyn liittyvistä periaatteista. 

Olemme koostaneet näihin tietosuojaperiaatteisiin keskeisimmät tietosuojaa koskevat periaatteemme, joita noudatamme yksityisyyden suojan ja viestinnän luottamuksellisuuden varmistamiseksi. Nämä tietosuojaperiaatteet koskevat kaikkea palveluihimme liittyvää henkilötietojen käsittelyä.

Tarkistamme tietosuojaperiaatteidemme ajantasaisuuden säännöllisesti ja päivitämme niitä tarvittaessa.

Ladattavat pdf-versiot:

Elisan tietosuojaperiaatteet

Elisas principer för dataskydd

Elisa's data protection principles

Viestinnän luottamuksellisuus ja henkilötietojen turvallinen käsittely ovat meille ensiarvoisen tärkeitä

Viestinnän luottamuksellisuus

Tarjoamme käyttöösi laajan joukon erilaisia viestintäpalveluita. Viestien välittämiseksi käsittelemme tietoa viestinnästä ja pidämme huolta viestinnän luottamuksellisuudesta ja yksityisyydestä niin, etteivät ulkopuoliset tiedä viestiesi sisältöä tai olemassaoloa.

Tietojesi suoja

Huomioimme korkean tietosuojan tason kaikessa toiminnassamme: käsittelemme tietoja luottamuksellisesti. Huolehdimme tästä käyttämällä asianmukaista tekniikkaa ja tietoturvaratkaisuja sekä varmistamalla hallinnollisilla keinoilla tietojen luottamuksellisuuden.

Mitä tietoja keräämme?

Mihin ja miten tietojasi käytämme?

Henkilötietojen käsittelijät ja luovutukset

Erityishuomioita joistakin palveluistamme

Tietoturva

Tietosuojaperiaatteidemme kattavuus, yhteystietomme ja muuta tietoa