Elisa Identiteettisuoja

Suojaudu identiteettivarkauksilta -  helppokäyttöinen salasanojen hallinta ja 24/7 tietovuotojen valvonta.

Tietovuodot ovat arkipäivää

Facebook, Youtube, Gmail, WhatsApp... Käytät päivittäin lukuisia kirjautumista vaativia sovelluksia, jotka sisältävät henkilötietojasi, kuten nimesi, osoitteesi tai puhelinnumerosi. Identiteettivarkaudet alkavat usein heikosta salasanasta. Paras tapa suojella omaa identiteettiään netissä onkin varmistaa, että yksityiset tiedot ovat turvassa vahvojen salasanojen takana ja olet tietoinen tilanteestasi.

Testaa ilmaiseksi

Huolestuttaako sinua, että verkossa olevat tietosi ovat vuotaneet ulkopuolisten käsiin? Tarkasta tilanne syöttämällä sähköpostiosoitteesi alla olevaan kenttään ja saat heti kertaluontoisen tietovuotoraportin sähköpostiisi, jos vuoto on tapahtunut. Tietovuotoraportin toimittaa suomalainen tietoturvan uranuurtaja F-Secure.

Helppo ja nopea käyttöönotto

 1. Osta
  Saat asennuslinkin sähköpostiisi heti oston jälkeen.
 2. Asenna
  Avaa asennusviesti laiteessa johon haluat asentaa Identiteettisuojan ja seuraa ohjeita. 
 3. Aloita käyttö
  Lisää seurattavat sähköpostiosoitteesi sekä käyttämäsi salasanat. 24/7 seuranta alkaa heti.
 4. Nauti ja surffaa rauhassa
  Saat ilmoituksen heti jos tietosi ovat vaarassa. Kirjaudu yhdellä salasanalla kaikkiin palveluihisi.

HUOM! Jos käytät Elisa Identiteettisuoja -palveluun kuuluvaa Holvi -salasanapankkia, asenna sovellus vähintään kahteen eri laitteeseen ja synkronoi laitteiden Holvi -salasanapankissa olevat salasanat Elisa Identiteettisuoja -sovelluksen Liitä laitteet -toiminnallisuuden avulla. Näin estät Holvi -salasanapankkiin tallentamiesi salasanojen menettämisen laitteen katoamisen, hajoamisen tai tehdasasetuksiin palauttamisen yhteydessä.

Hyödyllistä tietää

Apua asennukseen? 

Tilattuasi Elisa Identiteettisuojan saat asennusviestin, jonka asennuslinkistä palvelun käyttöönotto sujuu näppärästi.

Katso Elisa Identiteettisuojan asennusohjeet täältä.

Laitteistovaatimukset

Elisa Identiteettisuoja soveltuu yleisimmille älypuhelimille, tableteille sekä PC- ja Mac-tietokoneille. Tietokoneilla käytettävissä vain salasanojen hallinta (ei tietovuotojen monitoroinnin hallintaa).

Android OS 6.0 tai uudempi / iOS 13.4 tai uudempi / Windows 7 (SP1), Windows 8.1, Windows 10 Anniversary update ja Windows 11 / MacOS 10.14 Mojave (jos Safari14+ asennettuna),  MacOS 10.15 Catalina (jos Safari 14+ asennettuna), MacOS 11 Big Sur ja MacOS 12 Monterey.