Yhä paremmat yhteysnopeudet lisäävät mobiililaitteiden käyttömukavuutta. Älypuhelimilla ja uusilla päätelaitteilla katsotaan videoita, surffataan webissä ja ladataan musiikkia. Siksi mobiiliverkon ominaisuuksien merkitys korostuu. On tärkeää, että operaattorin verkko toimii nopeasti ja luotettavasti kaikissa tilanteissa.

Verkolla on väliä

Elisa on Suomessa matkaviestinnän edelläkävijä ja suurin Suomeen investoiva operaattori. Suomalaisille se merkitsee jatkuvasti parempaa peittoaluetta, nopeampia ja häiriöttömämpiä yhteyksiä, sekä uusimpia teknologioita.

Valikoimissamme olevat älypuhelimet, reitittimet, tabletit ja nettitikut käyttävät aina nopeinta saatavissa olevaa yhteyttä Elisan verkossa.

Elisa toteuttaa verkkonsa uusiutuvalla energialla ja palveluiden käytön nopea lisääntyminen pienentää suomalaisten hiilijalanjäljen kasvua. Tuotannossa käytetään uusiutuvaa sähköä ja kattavan verkon myötä yhä useampi voi vähentää matkustamista ja liikennepäästöjä hyödyntämällä esimerkiksi virtuaalineuvotteluita. Niiden avulla asiakkaamme saavuttivat viime vuonna jo 30 971 t CO2-päästösäästöt.

Näiltä sivuilta löydät tietoa tekniikoista ja käyttötavoista. Kuuluvuuskartalta näet kätevästi, mitkä nopeudet kotonasi tai kesämökilläsi ovat käytössä. Voit myös tutustua suomalaisten mobiilipalveluiden kehitykseen ja tehdä nopeustestin.

Elisalla kattava 4G-verkko

Elisan 4G-verkko on saatavilla jo yli 290 paikkakunnalla. Vuoden 2014 alussa käyttöön vapautuneella 800 MHz -taajuudella Elisa rakentaa kustannustehokkaasti huippunopeaa 4G-verkkoa myös haja-asutusalueille ja parantaa kaupunkialueiden sisäpeittoa. Elisan 4G-verkon alueella asuu jo yli 98 prosenttia suomalaisista.

Peittokartta