Elisa Mobiilivarmenteella todistat henkilöllisyytesi verkossa, puhelimitse tai kasvokkain. Voit kirjautua sillä useisiin palveluihin ja mikä parasta: yhdellä ja samalla tunnusluvulla, jonka saat valita itse! 

Mobiilivarmenne on matkapuhelimen SIM-korttiin liitetty tieto puhelimen omistajan henkilötiedoista. Se on sähköinen henkilöllisyystodistus, jolla voi tunnistautua palveluissa. Mobiilivarmenne on ns. "vahva tunnistautuminen", kuten verkkopankkitunnuksetkin.

Mitä Elisa Mobiilivarmenteella voi tehdä?

Mobiilivarmennetta voit käyttää lähes kaikkialla missä pankkitunnuksetkin toimivat. Voit allekirjoittaa sopimuksia, hyväksyä ostoksia, allekirjoittaa kansalaisaloitteen, varata ajan lääkärille, hoitaa vakuutusasioita ja paljon muuta. Mobiilivarmenne toimii useissa sadoissa palveluissa, ja niitä tulee jatkuvasti lisää.

Näin pääset alkuun

Elisa Mobiilivarmenteen saa Saunalahden liittymiin ja Elisan yritysliittymiin. Pääset rekisteröimään itsellesi oman Elisa Mobiilivarmenteen sivun ylälaidan oranssista painikkeesta. Tarvitset tähän verkkopankkitunnukset. Rekisteröinnin voit tehdä myös Elisa Shopit -myymälöissä.

Suosittelisitko tätä sivustoa ystävällesi?

En varmasti
suosittelisi
Varmasti
suosittelisin

Miksi et? Missä asiassa ongelma oli?

Kiitos palautteestasi!