Elisa Mobiilivarmenne on puhelimen SIM-korttiin liitettävä palvelu, jolla todistat henkilöllisyytesi verkossa, puhelimitse tai kasvokkain. Mobiilivarmenteella voit tehdä myös sähköisiä allekirjoituksia.

Voit kirjautua sillä useisiin palveluihin sekä tehdä sähköisiä allekirjoituksia ja mikä parasta: tunnusluvuilla, jotka saat valita itse! Siinä on vähän muistettavaa, joka on hyvä uutinen kaikille muille paitsi muistamisen maailmanmestari Jonas von Essenille.
 

Elisa Mobiilivarmenne on fiksu valinta seuraavista syistä

Se helpottaa asiointiasi!

Pääset eroon lukuisista käyttäjätunnus-salasanapareista. Useimpiin palveluihin voit käyttää käyttäjätunnuksenasi omaa kännykkänumeroasi ja valitset vain oman tunnusluvun, jolla kirjaudut näppärästi satoihin eri palveluihin (mm. lääkärinajanvaraus, vakuutusyhtiöt tai Kela).

Palvelun käyttö on turvallista.

Yhteys sinun ja palvelun tarjoajan välillä on aina salattua. Lisäksi salasanasi on vain ja ainoastaan sinun tiedossasi. Palvelun käyttäjänä voit myös luottaa, että olet asioimassa oikean toimijan kanssa, sillä kaikki palveluntarjoajat tekevät sopimuksen operaattorin kanssa ja liittyvät teknisesti operaattorin varmennusjärjestelmään.

Sen hankkiminen on helppoa ja nopeaa.

Suuntaa vain lähimpään Elisan myymälään tai tilaa tästä!

Miten palvelu toimii?

Kun olet kirjautumassa mobiilivarmenteella esimerkiksi vakuutusyhtiöön, saat ensimmäiseksi puhelimeesi tunnistautumispyynnön. Vastaavasti jos olet allekirjoittamassa esim. tilaussopimusta saat puhelimeesi allekirjoituspyynnön.

Tunnistaudu näppäilemällä Elisa Mobiilivarmenteen tunnusluku tai allekirjoitus-tunnusluku, riippuen mitä olet verkossa tekemässä.

Kas näin. Olet kirjautuneena palvelun sisälle muutamassa sekunnissa tai olet allekirjoittanut sähköisen sopimuksen.

Suosittelisitko tätä sivustoa ystävällesi?

En varmasti
suosittelisi
Varmasti
suosittelisin

Kerro myös, miksi annoit tämän arvosanan?

Kiitos palautteestasi!