Saunalahti Prepaid - Elisa ja Saunalahti asiakaspalvelu

Saunalahti Prepaid

Tältä sivulta löydät ohjeita Saunalahti Prepaid -liittymän käyttöön. Saldoa ja paketteja Prepaid-liittymääsi lataat helposti PREPAID Kaupassa.

 

Saldon tai paketin (puhe/netti/viestit) lataaminen

Prepaid-liittymissämme ei ole laskuja eikä kuukausimaksuja, liittymän käyttö maksetaan etukäteen. Aloituspakkaus sisältää kaikkiin puhelimiin sopivan SIM-kortin (Mini / Micro / Nano), 6 € puheaikaa ja käyttöohjeen.

 • Voit ladata saldoa ja ostaa netti- ja yhdistelmäpaketteja (netti/puhelut/viestit) PREPAID Kaupassa ja R-kioskeilla.  
 • Saldoa voit ladata myös Otto.-pankkiautomaateilla, Elisan myymälöissä, S-ryhmän kaupoissa, K-marketeissa sekä Shell/St1-huoltoasemilla. Katso tarkemmat latausohjeet >
 • Jos lataat saldoa lataussetelillä, tarkista lataussetelistä latauskoodi (15 numeroa pitkä) ja lähetä Prepaid-liittymästäsi tekstiviesti LATAA [latauskoodi] numeroon 18258.

Saldon tai liittymän voimassaoloajan tarkistaminen

Näet Prepaid-liittymäsi statuksen PREPAID Kaupassa (prepaid-liittymäsi puhelimen/tabletin kautta) ja ensimmäisen kaupasta tehdyn latauksen jälkeen (jos käytät muuta nettiyhteyttä). PREPAID Kauppa käyttää evästeitä, joten seuraavalla kerralla ei tarvitse erikseen syöttää puhelinnumeroa.

 • Voit tarkastaa liittymän statuksen myös lähettämällä maksuttoman tekstiviestin TILI numeroon 18258.

Prepaid-liittymä on voimassa 3 kuukauden ajan käyttöönotosta. Jokaisesta latauksesta lukien liittymä on voimassa 12 kuukautta.

 • Liittymään lähetetään ennen voimassaoloajan päättymistä tekstiviesti, jossa pyydetään lataamaan lisää saldoa tai ostamaan paketti.
 • Vanhentuneella liittymällä voit vielä soittaa maksuttomiin numeroihin (hätänumero ja 0800-numerot), lähettää viestejä Prepaid-palvelunumeroihin (18258, 15020, 0509029999), vastaanottaa puheluita ja viestejä sekä ladata saldoa yhden kuukauden ajan. Soittaessasi kuulet aina äänitiedotteen, jossa pyydetään lataamaan heti lisää saldoa.

PIN- ja PUK-koodi

Prepaid-liittymän PIN-koodi on oletuksena 1234. 

Prepaid-liittymän PUK-koodi löytyy vain SIM-kortin kehyksestä. Muistathan säästää Prepaid-aloituspakkauksen!

Prepaid-liittymän PUK-koodia ei ole mahdollista saada OmaElisasta, eikä Elisan asiakaspalvelusta. Jos puhelimesi kysyy PUK-koodia ja sinulla ei ole sitä tallessa, käytössäsi olevaa Prepaid-liittymää ei voi enää käyttää.

Nettipaketit ja mobiilinetin käyttö

 • Voit ostaa kiinteähintaisen nettipaketin PREPAID Kaupassa, R-kioskilla tai tekstiviestillä.
 • Tekstiviestillä tilattavien nettipakettien hinnat ja tilausohjeet löydät täältä.
 • Internetin käyttöön tarvittava APN eli yhteysosoite on Prepaid-liittymissämme internet. Jos internet tai MMS-viestit eivät toimi laitteessasi, tarkista ovatko asetuksen oikein laiteohjeistamme.
 • Saunalahti PREPAID Nettiaseman voit ostaa R-kioskilta. Katso hinnat verkkokaupastamme >
 • Prepaid Nettiasema 4G -aloituspakkauksessa on Huawei E5573 4G -mobiilireititin. Ohjeet laitteen käyttöön löydät täältä

Prepaidin käyttö ulkomailla

Saunalahti Prepaid toimii myös Ahvenanmaalla ja ulkomailla.

Saunalahti Prepaidin hinnat ulkomailla

Käyttöopas ja ohjeet

Saunalahti Prepaid -aloituspakkaus sisältää:

 • kaikkiin puhelimiin sopivan SIM-kortin (Mini/ Micro/ Nano)
 • 6 € puheaikaa
 • käyttöoppaan 

Saunalahti Prepaid käyttöopas

Mainosviestit

Saunalahti Prepaid -asiakkaana saat myös käyttöösi hyödyllisen tekstiviestipalvelun, joka tuo suoraan puhelimeesi tietoa Elisan ja yhteistyökumppaneidemme tuotteista, asiakaseduista ja tarjouksista.

 • Viestien lähettämisen voit kieltää lähettämällä tekstiviestin STOP numeroon 18258.
 • Huom! Liittymää koskevat tiedotteet, asiakaskyselyt ja lataus/lisäpalveluetuviestit eivät kuulu kieltopalvelun piiriin.

Muuta huomioitavaa

 • Prepaid-liittymää ei voi rekisteröidä omalle nimelleen tai henkilötunnukselleen, eikä numeroa voi siirtää toiselle operaattorille.
 • Liittymän kielen voit vaihtaa lähettämällä sanan SUOMISVENSKA tai ENGLISH numeroon 18258.

Lisäpalvelut: vastaaja, palvelunumeroiden ja -tekstiviestien estot

Voit tilata Prepaid-liittymääsi vastaajan sekä puheen ja tekstiviestien estopalveluita asiakaspalvelustamme. Tilausta varten tarvitset Prepaid-liittymäsi PUK-koodin, joka löytyy vain SIM-kortin kehyksestä.

0606-, 0707- ja 0708- alkuisten maksupalvelunumeroiden sekä 169-, 177- ja 178-alkuisten SMS-numeroissa tarjottavien maksupalveluiden käyttö on estetty Saunalahti Prepaid -liittymistä lain edellyttämällä tavalla. Kyseiset palvelut on tarkoitettu ns. tavaraostamiseen, kuten elintarvikkeet, lehtitilaukset, autopesut jne. Saunalahti Prepaid -liittymillä voi käyttää digitaalisesti toimitettavia lisämaksullisia palveluita, kuten esimerkiksi sisältöpalvelut, asiointipalvelut, viihdepalvelut, lahjoitukset jne. 

 

Saunalahti Prepaid -liittymää ei voi rekisteröidä omalle nimelleen tai henkilötunnukselleen, eikä numeroa voi siirtää toiselle operaattorille.

Haluatko säästää aikaa ja vaivaa?

Anna asiantuntijan hoitaa homma puolestasi.

Se on helppoa! Yksi soitto Elisan Omagurulle riittää. Olemme apunasi arkisin klo 8 - 21 ja lauantaisin 9 - 17.

(2,28 €/min mpm/pvm)

Miksi Omaguru?

 • Helppoa, nopeaa ja vaivatonta!
 • Elisan parhaat kodin tietotekniikan asiantuntijat palveluksessasi
 • Sinun ei tarvitse osata itse, koska Omaguru voi ottaa etäyhteyden laitteeseesi
Laskutus - Liittymämuutokset - Häiriöilmoitukset

Tarvitsetko apua? Asiakaspalvelumme auttaa sinua.
Elisan asiakaspalvelu vinkkaa:
PUK-koodin löydät Prepaid-aloituspakkauksesta!
Etkö löytänyt etsimääsi ohjetta? Käytä hakua!