Elisa Viihde Aitio ja Viaplay - Elisa ja Saunalahti asiakaspalvelu

Elisa Viihde Aitio ja Viaplay

Yhdistimme voimamme Nordic Entertainment Groupin (NENT Group) kanssa ja tämän myötä Elisa Viihteen Aitio ja Viaplay yhdistyvät Suomessa ainutlaatuiseksi suoratoistopalveluksi Elisa Viihde Viaplayksi syksyllä 2020. 

Aition kotimainen tarjonta yhdistettynä Viaplayn kattavaan ulkomaalaiseen leffa- ja sarjatarjontaan takaavat sinulle suoratoistopalvelun täynnä viihdettä. Ennen tätä voit kuitenkin jo hyödyntää molempien suoratoistopalveluiden sisältöjä yhdellä kuukausimaksulla, 12,99 euroa kuukaudessa.

Yhdellä kuukausimaksulla saat katsoa Elisa Viihde Aition ja Viaplay Leffat & Sarjat -sisältöjä. Lisäksi saataville tulee Viaplay Total -paketti, joka sisältää leffat, sarjat ja urheilun Viaplaystä sekä Elisa Viihde Aition 34,99 euron kuukausihintaan. Lisätietoa palveluista löytyy Elisan lehdistötiedotteesta.

Uuden palvelun voi tilata 30.6.2020 alkaen ja samaan aikaan tulemme tiedottamaan jo olemassa olevia asiakkaitamme aktivointiohjeiden ja muutosten osalta.

Olen jo Elisan Aitio-asiakas, kuinka saan Viaplayn käyttööni?

Tulet saamaan viikon 27 (30.6.-5.7.) aikana Elisalta sähköpostiisi viestin, joka sisältää Viaplayn aktivointiohjeen ja aktivointilinkin. Mikäli sähköpostiviestiä ei kuulu, muista tarkistaa varmuuden vuoksi myös roskaposti/spam-kansio! Sähköpostin saat osoitteesta no_reply@elisa.fi otsikolla Viaplayn aktivointiohje.

Aktivointilinkkiä klikkaamalla pääset rekisteröitymissivulle, tiedot tulevat linkin mukana esitäytettyinä:

Täytettyäsi sähköpostiosoitteesi, pääset jatkamaan seuraavaan vaiheeseen:

Mikäli sinulla on entuudestaan Viaplay-tili, voit kirjautua sillä sisään yläreunan linkistä ja aktivoida tilauksen jo olemassa olevalle tilille. Muussa tapauksessa voit luoda tilin täyttämällä tietosi, vahvistamalla ehtojen hyväksymisen ja painamalla "Aktivoi". Aktivoinnin jälkeen voit kirjautua luomillasi tunnuksilla Viaplay-sovellukseen tabletilla, älypuhelimella, älytelevisiolla, pelikonsolilla, Elisa Viihteen uusimmilla digibokseilla tai nettiselaimessa osoitteessa viaplay.fi.

Olen tilannut Viaplayn Elisan kautta, kuinka saan Aition käyttööni?

Aitio on käytettävissäsi 5.7.2020 alkaen Elisa Viihteen digiboksilla, Elisa Viihde -sovelluksessa tabletilla, älypuhelimella ja älytelevisiolla tai nettiselaimella osoitteessa elisaviihde.fi/aitio.

  • Elisa Viihde -sovellus ja elisaviihde.fi/aitio: Palveluun kirjaudut Elisa Tunnuksella (OmaElisan tunnus) tai Elisa Viihde -tunnuksella.
  • Älytelevisiot: Palveluun kirjaudut Elisa Viihde -tunnuksella, jonka löydät tarvittaessa OmaElisasta. OmaElisaan kirjaudut kätevästi verkkopankkitunnuksilla.

Olen tilannut Viaplayn muualta, kuinka saan Aition käyttööni?

Tulet saamaan Viaplaylta sähköpostitse ohjeen aktivointiin. Mikäli sähköpostiviestiä ei kuulu, muista tarkistaa varmuuden vuoksi myös roskaposti/spam-kansio! 

Ohjeistusta seuraamalla pääset luomaan itsellesi Elisa Viihde -tunnuksen, jonka avulla voit katsoa Aition sisältöjä. Linkin löydät myös Viaplayn Tilin yhteenvedosta

Linkkiä klikattuasi pääset Elisa Viihde Aition aktivointisivulle:

Klikkaa kohtaa Aktivoi Aitio ja pääset jatkamaan aktivointia. Seuraavassa vaiheessa voit joko luoda maksuttomat Elisa Viihde -tunnukset tai käyttää mahdollisesti jo olemassa olevia tunnuksiasi. Elisa Viihde -tunnuksesi tiedot voit tarvittaessa tarkistaa OmaElisasta.

Uusia tunnuksia luodessasi huomioithan, että Elisa Viihde -tunnuksen ei tarvitse olla sähköpostiosoite. Jos saat uuden tunnuksen luonnin yhteydessä ilmoituksen "käyttäjätunnus on jo käytössä", vaikka sinulla ei ole Elisa Viihde -tunnusta, johtuu tämä todennäköisesti siitä että sama sähköpostiosoite on Elisa Tunnuksesi. Ota tässä tapauksessa tunnukseksi joku muu tunnus, esimerkiksi nimesi.

Kun olet luonut tunnuksen tai kirjautunut sisään Elisa Viihde -tunnuksillasi, on aktivointi melkein valmis. Viimeisenä kohtana aukeaa seuraava sivu:

Valitse Ilmainen ja paina Aktivoi, niin olet valmis ja pääset hyödyntämään Aition tarjontaa Elisa Viihde -sovelluksessa tabletilla, älypuhelimella ja älytelevisiolla tai nettiselaimella osoitteessa elisaviihde.fi/aitio!

Halutessasi tunnistaudu vielä osoitteessa elisaviihde.fi/tunnistaudu.

Lisätietoa löytyy myös Viaplayn asiakaspalvelusivulta.

Muutoksen vaikutus sopimuksiin

Elisa Viihde Aition ja Viaplayn sisältöjen yhdistämisen myötä teemme jo olemassa oleviin sopimuksiin muutoksia. Lisäsisällöt aktivoidaan sopimuksille jo kesäkuun alun aikana, mutta laskutuksen osalta muutokset astuvat voimaan aikaisintaan 1.8.2020 Mikäli sinulla on tilauksellasi jokin etujakso tai määräaikainen sopimus, astuu muutos voimaan etujakson tai määräaikaisuuden päätyttyä.

Myöhemmin sopimukset tullaan muuttamaan Elisa Viihde Viaplay -sopimuksiksi. Tiedotamme tästä vielä erikseen.

Kysymyksiä ja vastauksia

Miten tämä vaikuttaa sopimukseeni?
Jos olet Elisa Viihde Aitio tai Elisa Viaplay -asiakas, saat tarkempaa tietoa sähköpostitse tai kirjeitse 30.6. alkaen.

Olen Elisan asiakas ja minulla on jo Aitio, miten saan Viaplayn käyttööni?
Saat tarkempaa tietoa sähköpostitse tai kirjeitse 30.6. alkaen, kuinka saat Viaplayn käyttöösi.

Olen Elisan asiakas ja minulla on jo Viaplay, miten saan Aition käyttööni?
Saat tarkempaa tietoa sähköpostitse tai kirjeitse 30.6. alkaen, kuinka saat Aition käyttöösi.

Miksi Elisa Viihde Sport ei tule palveluun? 
Yhteistyösopimus koskee Elisa Viihde Aitiota ja Viaplay Leffat & Sarjat -palveluita, jotka tarjoavat elokuvia ja sarjoja. Viaplayn Urheilusisältö on saatavilla Viaplay Total-paketissa.

Onko palvelu jatkossa saatavilla enää Elisan kilpailijoiden kautta?
Kyllä.

Minulla on jo Elisa Viihde Aitio tai Viaplay Elisan kautta, muuttuuko hinta automaattisesti minulle?
Hinta muuttuu automaattisesti vanhoille asiakkaille 1.8. alkaen tai viimeistään määräaikaisen sopimuksen tai etujakson päättyessä.

Minulla on voimassa oleva Elisa VIihde Aition tilaus Elisalta ja Leffat & Sarjat -tilaus Viaplaylta, miten toimin?
Voit halutessasi päättää toisen palvelun tilauksen. Elisalta tilattuja Viihteen palveluita pääset muokkaamaan täältä ja Viaplaylta tilattujen tuotteiden osalta ohjeita löydät täältä.

Olen Viaplayn asiakas ja en näe Elisa Viihde Aition sopimusta OmaElisassa, mitä teen?
Tunnistaudu Elisa Viihde -tunnuksella osoitteessa elisaviihde.fi/tunnistaudu. Tunnistautumisen jälkeen löydät sopimuksen tiedot OmaElisasta.

Olen tilannut Viaplayn muualta ja Aition rekisteröinnin yhteydessä saan ilmoituksen "käyttäjätunnus on jo käytössä", vaikka minulla ei ole vielä Elisa Viihde -tunnusta. Mitä teen?
Tämä johtuu todennäköisesti siitä, että sama sähköpostiosoite on Elisa Tunnuksesi (=tunnuksesi OmaElisaan). Elisa Viihde -tunnuksen ei tarvitse olla sähköpostiosoite, joten ota tunnukseksi joku muu tunnus, esimerkiksi nimesi.

Minulla on kysyttävää laskustani tai sopimuksestani, mihin olen yhteydessä?
Saat parhaiten apua olemalla siihen palvelutarjoajaan yhteydessä, jolta palvelu on tilattu. Mikäli maksat tilauksesta Elisalle, voit olla Elisaan yhteydessä ja jos maksat Viaplaylle, voit olla Viaplayhin yhteydessä.

Haluan irtisanoa palveluni, mihin olen yhteydessä?
Saat parhaiten apua olemalla siihen palvelutarjoajaan yhteydessä, jolta palvelu on tilattu. Mikäli maksat tilauksesta Elisalle, voit olla Elisaan yhteydessä ja jos maksat Viaplaylle, voit olla Viaplayhin yhteydessä.

Miten voin katsoa Aitio + Viaplay -ohjelmakirjaston sisältöä ilman maksullista Elisa Viihde -tilausta?

Voit katsoa sisältöä sekä mobiilisti että selaimella. Katsoaksesi selaimella Elisa Viihde Aitiota, kirjaudu Elisa Viihde tai Elisa Tunnuksella sivulle elisaviihde.fi/aitio. Katsoaksesi Viaplayta selaimella, kirjaudu Viaplayn tunnuksilla sivulle viaplay.fi.

Mobiilisti katsomiseen tarvitset Elisa Viihde- ja Viaplay-sovellukset. Sovellukset ovat saatavillasi sovelluskaupastasi veloituksetta (Android ja iOS). Kirjaudu Elisa Viihde -sovellukseen sisään Elisa Viihde tai Elisa Tunnuksellasi, jonka jälkeen mene kohtaan Aitio. Täältä näet Aition sisällön. Viaplayn sisällön näet kirjautumalla Viaplayn sovellukseen Viaplayn tunnuksilla.

Elisa Viihde -sovelluksen tallennusominaisuudet eivät ole käytettävissä ilman Elisa Viihde -sopimusta.

Kysy ja keskustele muutoksesta OmaYhteisössä: Elisa Viihde Aitio ja Viaplay yhdistyvät syksyllä 2020

Haluatko säästää aikaa ja vaivaa?

Anna asiantuntijan hoitaa homma puolestasi.

Se on helppoa! Yksi soitto Elisan Omagurulle riittää. Olemme apunasi arkisin klo 8 - 21 ja lauantaisin 9 - 17.

(2,28 €/min mpm/pvm)

Miksi Omaguru?

  • Helppoa, nopeaa ja vaivatonta!
  • Elisan parhaat kodin tietotekniikan asiantuntijat palveluksessasi
  • Sinun ei tarvitse osata itse, koska Omaguru voi ottaa etäyhteyden laitteeseesi
Laskutus - Liittymämuutokset - Häiriöilmoitukset

Tarvitsetko apua? Asiakaspalvelumme auttaa sinua.
Etkö löytänyt etsimääsi ohjetta? Käytä hakua!