Nautinnollisia hetkiä Elisa Viihteen parissa! - Elisa ja Saunalahti asiakaspalvelu

Nautinnollisia hetkiä Elisa Viihteen parissa!

Täältä löydät tietoa Elisa Viihteen tilauksen etenemisestä, käyttövinkkejä sekä kertauksen mitä kaikkea Elisa Viihde sisältää.

Kertauksena, tätä kaikkea Elisa Viihde on

Ehtikö ohjelma alkaa? Nyppiikö mainokset? Ovatko kaikki tallenteet sekaisin? Kätevä tallennus ja kaikkialla mukana kulkeva Elisa Viihde -sovellus.

 

Tallenna missä vain, milloin vain

Mobiilisovelluksen avulla tallennat ohjelmia vaikka kassajonossa tai lenkkipolulla. 5000 tunnin tallennustila ei lopu kesken.

Katso missä vain, milloin vain

Päätä itse missä ja milloin katsot lempiohjelmiasi, vaikka bussissa, makuuhuoneesa tai mökillä. Voit katsoa TV:stä, puhelimesta, tabletilla tai tietokoneella.

Tallenna kokonaisia sarjoja kerralla

Elisa Viihde osaa tallentaa jatkuvan tallennuksen avulla myös kaikki tulevat jaksot puolestasi, etkä menetä yhtään jaksoa. Jätä kanavasurffaus välistä ja siirry suoraan mielenkiintoisen katsottavan pariin.

Elisa Viihde järjestää tallenteet puolestasi

Tuotantokausittain kootut sarjat pysyvät hyvässä järjestyksessä kätevissä kansioissa, vieläpä automaattisesti. 

Vaihda saumattomasti laitetta

Aloita tallenteen katsominen yhdellä laitteella ja jatka samasta kohdasta toisella laitteella.

Katso ohjelma alusta

Ehtikö ohjelma alkaa? Ei hätää, voit silti tallentaa koko ohjelman ja katsoa heti alusta asti, vaikka tallennus olisi vielä kesken. Kelaa mainosten yli ja nauti!

Älykäs hakutoiminne ja bluetooth-kaukosäädin

Haku osaa hakea vaikka suosikkinäyttelijäsi saatavilla olevat elokuvat, sarjat ja tallenteet koko viihteen valikoimasta. Bluetooth-kaukosäädin taas mahdollistaa boksin asentamisen pois näkyvistä.

Ei tarvetta antennikaapelille

Eikö loma-asunnollasi ole antennikaapelia? Ei haittaa, Elisa Viihde tarvitsee vain nettiyhteyden. Ota boksi mukaan ja kytke televisioosi.

 Lataa Elisa Viihde -sovellus puhelimesi sovelluskaupasta!

    

 
Eikö telkkarista tule mitään? Tökkiikö uusinnat? Kiinnostava matsi tulossa? Kaikki sisällöt ja suoratoistopalvelut samassa paikassa.

Onko YLE Areena, MTV ja Ruutu tuttuja? Voit katsoa näiden palvelujen sisältöjä suoraan televisiostasi. Digiboksilla näet kotimaisen peruskanavatarjonnan lisäksi muutamia lisäkanavia, mm. Elisa Viihde Sport 1, CNN, History sekä kuukausittain vaihtuva Bonuskanava.

Elisa Viihde Sportilta näet valikoiman urheilua, koripalloa, jalkapalloa, e-urheilua ja paljon muuta. 

Voit katsoa ohjelmia jälkikäteen Arkistosta tai Elisa Viihde Playsta.
Lisämaksusta:

Erikseen tilattavat kanavapaketit ja suoratoistopalvelut tarjoavat loputtoman viihdeputken laatusarjojen, elokuvien, lastenohjelmien ja urheilun ystäville. Tilaa vaikka Elisa Viihde Viaplay, HBO Nordic, C More, Amazon Prime tai Netflix - tai jotain ihan muuta helposti suoraan kotisohvalta kaukosäätimellä. Kaikki samalle laskulle ilman erillisiä kanavakortteja. Valitse toistaiseksi voimassa oleva sisältö ja vaihtele katseltavaa mielesi mukaan!

Elisa Viihteen Vuokraamossa on tuhansia vuokrattavia elokuvia joista voit valita oman suosikkisi. Voit katsoa elokuvia televisiolla, tietokoneella, tabletilla tai puhelimella 48 tunnin ajan vuokrauksesta. 

Kokoa oma elokuvakirjasto. Osta Elisa Viihteen Vuokraamosta omaksesi elokuvia kertamaksulla ja katso kaikilla laitteillasi niin monta kertaa kuin haluat.

Tilasitko jo myös Elisa Viihde Viaplayn?

Elisa Viihde Viaplaysta näet kaikki Elisa Viihteen alkuperäissarjat. Lisäksi suosituimmat kotimaiset ja ulkomaiset elokuvat ja sarjat, yhdellä kuukausimaksulla. 

Elisa on kotimaisessa markkinassa merkittävä draamatuottaja. Jo julkaistut alkuperäissarjamme (esim. Sipoon Herttua, Ivalo, Nyrkki, Huone 301, Jättekiva, Bullets, Kaikki Synnit) ovat saaneet ylistystä niin kotimaassa kuin ulkomaillakin.

Viihteen ystävälle sopii Elisa Viihde Viaplay Leffat & Sarjat. Näet uusimmat Hollywood-leffat, eniten kotimaisia elokuvia, laajan valikoima kansainvälisiä menestyssarjoja sekä kaikki kotimaiset Elisa Viihde -alkuperäissarjat sekä Viaplayn pohjoismaiset alkuperäissarjat. Elisa Viihde Viaplaysta löytyy myös kattava valikoima lastenohjelmia. Mikäli urheilu kiinnostaa, valintasi on Elisa Viihde Viaplay Total. Elisa Viihde Viaplay Total -pakettiin sisältyy koko Viaplay Sport -urheilutarjonta sekä laaja valikoima leffoja ja sarjoja. 

 

 

Katso Elisa Viihde Premiumin käyttöönotto videolta

Katso videolta miten otat Elisa Viihde Premiumin käyttöön!

Elisa Viihteen vinkit

Löydät tunnukset ja Elisa Viihteen PIN-koodin myös OmaElisasta.

Näppärät vinkit Elisa Viihteen käyttöön

Elisa Viihde -sovelluksen vinkit

Tarvitsetko apua käyttöönotossa tai onko sinulla herännyt jotain kysyttävää?

Enian myynti-info palvelee tilauksiin liittyvissä kysymyksissä arkisin klo 9-16.30.

Jätä yhteydenottopyyntö >

 

Haluatko säästää aikaa ja vaivaa?

Anna asiantuntijan hoitaa homma puolestasi.

Se on helppoa! Yksi soitto Elisan Omagurulle riittää. Olemme apunasi arkisin klo 8 - 21 ja lauantaisin 9 - 17.

(2,50 €/puhelu + 2,50 €/alkava min + mpm)

Miksi Omaguru?

  • Helppoa, nopeaa ja vaivatonta!
  • Elisan parhaat kodin tietotekniikan asiantuntijat palveluksessasi
  • Sinun ei tarvitse osata itse, koska Omaguru voi ottaa etäyhteyden laitteeseesi
Etkö löytänyt etsimääsi ohjetta? Käytä hakua!