Elisa Viihde Viaplay - Elisa ja Saunalahti asiakaspalvelu

Elisa Viihde Viaplay

Elisa Viihde Aitio ja Viaplay yhdistyvät. Palvelun nimi on 3.12.2020 alkaen Elisa Viihde Viaplay. Samalla Aition ja Viaplayn sisällöt siirtyvät saman katon alle ja voit katsoa niitä nykyistä helpommin yhdestä suoratoistopalvelusta. Tältä sivulta löydät lisätietoa muutoksesta.

Saat Elisa Viihde Viaplay -palvelun käyttöön aktivoimalla Viaplay-tunnuksen osoitteessa elisaviihde.fi/tilaukset. Jos olet tehnyt aktivoinnin jo aiemmin, pääset kirjautumaan Viaplay-tunnuksellasi Elisa Viihde Viaplay -palveluun.

Katso videomme: Näin aktivoit Elisa Viihde Viaplay -tunnuksen!

Erillinen Elisa Viihde Aitio -palvelu poistuu 3.12.2020 ja sen sisällöt siirtyvät Viaplayhin. Palvelun nimi on jatkossa Elisa Viihde Viaplay. Palveluun kirjaudut Viaplay-tunnuksilla. Muutoksen jälkeen voit katsoa Elisa Viihde Viaplay -palvelun sarjoja ja leffoja:

OmaYhteisö apunasi! 
OmaYhteisössä voit kysyä ja keskustella Elisa Viihde Viaplay- palvelusta. 
Siirry OmaYhteisöön >

 

Palvelun käyttöönotto

Kuinka aktivoin Viaplay-tunnuksen?

Aktivoi Viaplay käyttöösi osoitteessa elisaviihde.fi/tilaukset, jonne kirjaudut Elisa Tunnuksella (OmaElisan tunnus) tai Elisa Viihde -tunnuksella.

Katso videomme: Näin aktivoit Elisa Viihde Viaplay -tunnuksen!

Olet saanut Elisalta viestin, joka sisältää Viaplayn aktivointiohjeen ja aktivointilinkin. Mikäli et löydä sähköpostiviestiä, muista tarkistaa varmuuden vuoksi myös roskaposti/spam-kansio! Sähköpostin saat osoitteesta no_reply@elisa.fi otsikolla Viaplayn aktivointiohje.

Aktivointilinkkiä klikkaamalla pääset rekisteröitymissivulle, tiedot tulevat linkin mukana esitäytettyinä:

Täytettyäsi sähköpostiosoitteesi, pääset jatkamaan seuraavaan vaiheeseen:

Mikäli sinulla on entuudestaan Viaplay-tili, voit kirjautua sillä sisään yläreunan linkistä ja aktivoida tilauksen jo olemassa olevalle tilille. Muussa tapauksessa voit luoda tilin täyttämällä tietosi, vahvistamalla ehtojen hyväksymisen ja painamalla "Aktivoi". Aktivoinnin jälkeen voit kirjautua luomillasi tunnuksilla Viaplay-sovellukseen tabletilla, älypuhelimella, älytelevisiolla, pelikonsolilla, Elisa Viihteen uusimmilla digibokseilla tai nettiselaimessa osoitteessa viaplay.fi.

Mistä saan Viaplayn aktivointikoodin?

Saat tilauksen jälkeen Elisalta sähköpostiisi viestin, joka sisältää Viaplayn aktivointiohjeen ja aktivointilinkin.

  • Mikäli sähköpostiviestiä ei kuulu, muista tarkistaa varmuuden vuoksi myös roskaposti/spam-kansio!
  • Sähköpostin saat osoitteesta no_reply@elisa.fi otsikolla Viaplayn aktivointiohje.

Etkö saanut sähköpostia? Aktivoi Viaplay käyttöösi osoitteessa elisaviihde.fi/tilaukset, jonne kirjaudut Elisa Tunnuksella (OmaElisan tunnus) tai Elisa Viihde -tunnuksella.

Olen jo rekisteröitynyt Viaplay-palveluun, mistä löydän tunnukseni?

Viaplay-tunnuksesi on palvelussa käyttämäsi sähköpostiosoitteesi. Mahdollisen unohtuneen salasanan voit nollata kirjautumissivulta. Löydät lisäohjeita täältä.

Viaplay – salasana unohtunut?

Jos et muista Viaplay-tunnustasi, voit olla yhteydessä NENT Groupin asiakaspalveluun.

Olen tilannut palvelun Viaplaylta, miten muutos näkyy minulle? 

Jos olet tilannut palvelun Viaplayn kautta, voit jatkaa palvelun käyttöä, kuten aiemminkin ja näet kaiken sisällön samasta paikasta. Kirjaudut sisään jatkossakin samoilla tunnuksilla osoitteessa viaplay.fi tai Viaplayn sovelluksissa. Laskulla veloittajana näkyy muutoksen jälkeen Elisa Viihde Viaplay.

Katso videolta miten aktivoit Elisa Viihde Viaplay -tunnuksesi

Useimmin kysyttyjä kysymyksiä

Mistä katson jatkossa palvelua?

Muutoksen jälkeen voit katsoa sarjoja ja leffoja Elisa Viihde Viaplay -sovelluksen kautta. Voit valita katsomiseen laitteen, joka sopii parhaiten sinulle. Lisätietoja Viaplay-sovelluksen käytöstä eri laitteilla ja yleisimmistä tuetuista laitteista löydät Viaplayn sivuilta.

Miten katson sisältöä Elisa Viihteen digiboksilla?

  • Elisa Viihteen digibokseilla käytössäsi on automaattisesti Elisa Viihde Viaplay -sovellus. Jos sinulla on käytössä vanhempi N7700-digiboksi katso toimintaohjeet täältä.

Miten katson sisältöä puhelimella tai tabletilla?

  • Elisa Viihde Viaplayn sisällön näet kirjautumalla Viaplay-sovellukseen Viaplay-tunnuksella. Sovellus löytyy sovelluskaupasta nimellä Viaplay. 

Lataa Viaplay-sovellus Android-laitteelle 
Lataa Viaplay-sovellus Applen laitteelle

Miten katsoa sisältöä tietokoneella?

  • Katsoaksesi Elisa Viihde Viaplayta selaimella, kirjaudu Viaplay-tunnuksella sivulle viaplay.fi.

Miten muutos vaikuttaa palvelun hintaan?

Muutos ei vaikuta Elisalta tai Viaplaylta tilattujen pakettien hintaan. Nykyinen hintasi säilyy ennallaan, eikä siihen tule muutoksia. Mikäli tilauksesi on määräaikaisella etuhinnalla tai sinulla on voimassa kokeilukausi, pysyy nykyinen hintasi ennallaan tilausjakson loppuun asti. 

Miksi muutos tehdään?

Kerroimme aiemmin, että Elisa Viihde Aitio ja Viaplay ovat yhdistyneet. Nyt tehtävän muutoksen myötä Aition ja Viaplayn sisällöt siirtyvät saman palvelun alle ja voit katsoa niitä nykyistä helpommin yhdestä ja samasta suoratoistopalvelusta.

Siirtyykö Aition sisältö Viaplayhin?

Iso osa Aition sisällöistä siirtyy uuteen palveluun. Aition sisältöjen siirtyminen Elisa Viihde Viaplayhyn voi tapahtua pienellä viiveellä ja osana suoratoistopalvelun normaalia sisältövaihtuvuutta sekä teknisistä syistä kaikki Aition sisällöt eivät jatkossa löydy Elisa Viihde Viaplaysta.

Asiakaspalvelumme vinkkaa 

Haluan tehdä muutoksen Elisa Viihde Viaplay -pakettiini, mistä teen muutoksen?

Jos olet tehnyt tilauksen Elisalta, voit hallinnoida tilaustasi osoitteessa elisaviihde.fi/tilaukset tai Elisan asiakaspalvelun kautta.

Jos olet tehnyt tilauksen Viaplayn kautta, hallinnointi tapahtuu osoitteessa viaplay.fi Tilin yhteenvedon kautta.

Minulla on vanhempi Elisa Viihteen digiboksi N7700, kuinka toimin?

Muutoksen jälkeen voit katsoa Elisa Viihde Viaplayn sisältöä 

  • osoitteessa viaplay.fi
  • puhelimella, tabletilla, älytelevisiolla ja pelikonsolilla Elisa Viihde Viaplay -palvelun sovelluksen kautta.

Elisa Viihde Viaplay löytyy sovelluskaupoista nimellä Viaplay.

Elisa Viihde Viaplay -palvelu tulee saataville vain uusimpiin Elisa Viihde -digibokseihin. Jos sinulla on käytössäsi Elisa Viihde -digiboksin vanhempi N7700-versio, ota yhteyttä myyntipalvelumme maksuttomaan numeroon 0800 464646, niin saat henkilökohtaisen tarjouksen uudesta Elisa Viihde Premium -digiboksista. Digiboksin mallinumeron voit tarkistaa laitteen pohjasta.

Siirtyykö Aition omat suosikit tai "jatka katsomista" Elisa Viihde Viaplay-palveluun?

Ei valitettavasti siirry. Kannattaa ottaa ylös viimeksi katsomasi jakson tai kesken olevan elokuvan tiedot ylös ja siirtyä katsomaan sarjaa Elisa Viihde Viaplaysta. Suosittelemmekin ottamaan suosikkilistan talteen itselle, niin voit käyttää listaa apunasi katsottavan sisällön etsinnässä joulukuusta eteenpäinkin.

Sain ilmoituksen muutoksesta paperikirjeellä, miten lisään sähköpostiosoitteeni OmaElisaan?

Kirjaudu OmaElisaan ja lisää yhteystietoihisi puuttuva sähköpostiosoite Omat tiedot -osiossa 13.11.2020 mennessä. Lähetämme sinulle Viaplayn aktivointiohjeen sähköpostilla 18.11.2020 mennessä.

Halutessasi voit myös ottaa yhteyttä puhelimitse asiakaspalveluumme

Olen Viaplayn asiakas ja aktivoin aiemmin Aition käyttööni. Pitääkö minun perua Aitio?

Ei tarvitse. Aitio lakkaa olemasta ja sisällöt siirretään Elisa Viihde Viaplay -palveluun.

Minulla on kysyttävää laskuistani tai sopimusasioista?

Saat parhaiten apua olemalla siihen palvelutarjoajaan yhteydessä, jolta palvelu on tilattu. Mikäli maksat tilauksesta Elisalle, voit olla Elisaan yhteydessä ja jos olet tähän mennessä maksanut Viaplaylle, voit olla NENT Groupin asiakaspalveluun yhteydessä.

Palvelun sopimusehdot löydät täältä.

OmaElisassa hoidat lasku- ja sopimusasiasi jonottamatta juuri silloin kun sinulle sopii!

Miksi Elisa Viihde Sport ei tule palveluun? 
Yhteistyösopimus koskee Elisa Viihde Aitiota ja Viaplay Leffat & Sarjat -palveluita, jotka tarjoavat elokuvia ja sarjoja. Elisa Viihde Sport -paketin pääset tilaamaan osoitteesta elisaviihde.fi/sport. Viaplayn Urheilusisältö on saatavilla Viaplay Total -paketissa

Onko palvelu jatkossa saatavilla enää Elisan kilpailijoiden kautta?
Kyllä.

Haluan irtisanoa palveluni, mitä teen?

Sinulla on oikeus irtisanoa Elisa Viihde Aitio ja Viaplay Leffat & Sarjat- tai Elisa Viihde Aitio ja Viaplay Total -palvelu 30.11.2020 mennessä osoitteessa elisaviihde.fi/tilaukset

Jos tarvitset apua, voit olla yhteydessä siihen palvelutarjoajaan, jolta palvelu on tilattu. Mikäli maksat tilauksesta Elisalle, voit olla yhteydessä Elisan asiakaspalveluun. Jos olet tähän mennessä maksanut Viaplaylle, voit olla yhteydessä NENT Groupin asiakaspalveluun.

 

Haluatko säästää aikaa ja vaivaa?

Anna asiantuntijan hoitaa homma puolestasi.

Se on helppoa! Yksi soitto Elisan Omagurulle riittää. Olemme apunasi arkisin klo 8 - 21 ja lauantaisin 9 - 17.

(2,50 €/puhelu + 2,50 €/alkava min + mpm)

Miksi Omaguru?

  • Helppoa, nopeaa ja vaivatonta!
  • Elisan parhaat kodin tietotekniikan asiantuntijat palveluksessasi
  • Sinun ei tarvitse osata itse, koska Omaguru voi ottaa etäyhteyden laitteeseesi
Etkö löytänyt etsimääsi ohjetta? Käytä hakua!