Elisa Viihde Viaplay - Elisa ja Saunalahti asiakaspalvelu

Elisa Viihde Viaplay

Tältä sivulta löydät ohjeita Elisa Viihde Viaplayn käyttöönottoon ja käyttöön. Elisa Viihde Aitio ja Viaplay yhdistyivät 3.12.2020 Elisa Viihde Viaplay -palveluksi. Palvelun tilaat osoitteesta elisa.fi/viaplay.

Tilasitko Elisa Viihde Viaplayn? Saat Elisa Viihde Viaplay -palvelun käyttöösi aktivoimalla Elisa Viihde Viaplay -tunnuksesi osoitteessa elisaviihde.fi/tilaukset.

Katso Elisa Viihde Viaplay -palvelun sarjoja ja leffoja

Palvelun käyttöönotto

Kuinka aktivoin Elisa Viihde Viaplay -tunnuksen?

Aktivoi Elisa Viihde Viaplay käyttöösi osoitteessa elisaviihde.fi/tilaukset, jonne kirjaudut Elisa Tunnuksella (OmaElisan tunnus) tai Elisa Viihde -tunnuksella.

Katso videomme: Näin aktivoit Elisa Viihde Viaplay -tunnuksen!

Olet saanut Elisalta viestin, joka sisältää Elisa Viihde Viaplayn aktivointiohjeen ja aktivointilinkin. Mikäli et löydä sähköpostiviestiä, muista tarkistaa varmuuden vuoksi myös roskaposti/spam-kansio! Sähköpostin saat osoitteesta no_reply@elisa.fi otsikolla Viaplayn aktivointiohje.

Aktivointilinkkiä klikkaamalla pääset rekisteröitymissivulle, tiedot tulevat linkin mukana esitäytettyinä:

Täytettyäsi sähköpostiosoitteesi, pääset jatkamaan seuraavaan vaiheeseen:

Mikäli sinulla on entuudestaan Elisa Viihde Viaplay-tili, voit kirjautua sillä sisään yläreunan linkistä ja aktivoida tilauksen jo olemassa olevalle tilille. Muussa tapauksessa voit luoda tilin täyttämällä tietosi, vahvistamalla ehtojen hyväksymisen ja painamalla "Aktivoi".

Aktivoinnin jälkeen voit kirjautua luomillasi tunnuksilla Viaplay-sovellukseen tabletilla, älypuhelimella, älytelevisiolla, pelikonsolilla, Elisa Viihteen uusimmilla digibokseilla tai nettiselaimessa osoitteessa viaplay.fi.

Mistä saan Elisa Viihde Viaplayn aktivointikoodin?

Saat tilauksen jälkeen Elisalta sähköpostiisi viestin, joka sisältää Elisa Viihde Viaplayn aktivointiohjeen ja aktivointilinkin.

  • Mikäli sähköpostiviestiä ei kuulu, muista tarkistaa varmuuden vuoksi myös roskaposti/spam-kansio!
  • Sähköpostin saat osoitteesta no_reply@elisa.fi otsikolla Viaplayn aktivointiohje.

Etkö saanut sähköpostia? Aktivoi Viaplay käyttöösi osoitteessa elisaviihde.fi/tilaukset, jonne kirjaudut Elisa Tunnuksella (OmaElisan tunnus) tai Elisa Viihde -tunnuksella.

Olen jo rekisteröitynyt Elisa Viihde Viaplay -palveluun, mistä löydän tunnukseni?

Elisa Viihde Viaplay -tunnuksesi on palvelussa käyttämäsi sähköpostiosoitteesi.

Tunnus (=sähköpostiosoite) unohtunut? Jos et muista Elisa Viihde Viaplay-tunnustasi, voit olla yhteydessä NENT Groupin asiakaspalveluun.

Salasana unohtunut? Ilmoita sähköpostiosoitteesi, jota käytit rekisteröityessäsi, niin saat linkin, josta pääset suoraan vaihtamaan salasanasi. Ilmoita sähköpostiosoite >

Katso videolta miten aktivoit Elisa Viihde Viaplay -tunnuksesi

Viaplayn aktivointi ei onnistu, saan ilmoituksen "Emme löytäneet tietojasi"

Monet selaimet käyttävät automaattitäyttöä lomakkeissa, jolloin selain saattaa automaattisesti lisätä lomakkeen kohtaan "Palvelu" esimerkiksi postinumeron. Tämän voi korjata kirjoittamalla "Palvelu"-kohtaan ElisaViihde.

 

OmaYhteisö apunasi! 
OmaYhteisössä voit kysyä ja keskustella Elisa Viihde Viaplay- palvelusta. 
Siirry OmaYhteisöön > 
 

Asiakaspalvelumme vinkkaa 

Haluan tehdä muutoksen Elisa Viihde Viaplay -pakettiini, mistä teen muutoksen?

Jos tilauksesi on Elisalta (saat laskun palvelusta)

Jos tilauksesi on Viaplaylta (maksat pankki- tai luottokortilla)

  • hallinnoi tilaustasi osoitteessa viaplay.fi tilin yhteenvedon kautta (ohje)

Minulla on vanhempi Elisa Viihteen digiboksi N7700, kuinka toimin?

3.12.2020 muutoksen jälkeen voit katsoa Elisa Viihde Viaplayn sisältöä:

Elisa Viihde Viaplay löytyy sovelluskaupoista nimellä Viaplay.

Elisa Viihde Viaplay -palvelu tulee saataville vain uusimpiin Elisa Viihde -digibokseihin. Jos sinulla on käytössäsi Elisa Viihde -digiboksin vanhempi N7700-versio, ota yhteyttä myyntipalvelumme maksuttomaan numeroon 0800 464646, niin saat henkilökohtaisen tarjouksen uudesta Elisa Viihde Premium -digiboksista. Digiboksin mallinumeron voit tarkistaa laitteen pohjasta.

Minulla on kysyttävää Elisa Viihde Viaplayn laskusta

Saat parhaiten apua olemalla siihen palvelutarjoajaan yhteydessä, jolta palvelu on tilattu.

OmaElisassa hoidat lasku- ja sopimusasiasi jonottamatta juuri silloin kun sinulle sopii!

Haluan irtisanoa Elisa Viihde Viaplay -palveluni, mitä teen?

Elisa Viihde Viaplay on tilattu Elisalta
Palvelun irtisanominen onnistuu osoitteessa elisaviihde.fi/tilaukset

Ohje Elisalta tilatun Elisa Viihde Viaplayn irtisanomiseen ›

Elisa Viihde Viaplay on tilattu Viaplaylta
Palvelun irtisanominen onnistuu osoitteessa viaplay.fi. Irtisanoaksesi paketin, valitse Tilin yhteenveto > Käsittele pakettia.

Ohje Viaplaylta tilatun palvelun irtisanomiseen ›

Usein kysytyt kysymykset muutoksesta

Mikä muuttui Elisa Viihde Aition ja Viaplayn yhdistymisessä?

Elisa Viihde Aitio ja Viaplay yhdistyivät 3.12.2020. Samalla Aition ja Viaplayn sisällöt siirtyivät saman katon alle ja voit katsoa niitä nykyistä helpommin yhdestä suoratoistopalvelusta. Palvelun nimi on jatkossa Elisa Viihde Viaplay.

Palveluun kirjaudut jatkossa Elisa Viihde Viaplay -tunnuksilla. Muutoksen jälkeen voit katsoa Elisa Viihde Viaplay -palvelun sarjoja ja leffoja:

Mistä katson palvelua muutoksen jälkeen?

Muutoksen jälkeen voit katsoa sarjoja ja leffoja Viaplay-sovelluksen kautta. Voit valita katsomiseen laitteen, joka sopii parhaiten sinulle. Lisätietoja Viaplay-sovelluksen käytöstä eri laitteilla ja yleisimmistä tuetuista laitteista löydät Elisa Viihde Viaplayn sivuilta.

Miten katson sisältöä Elisa Viihteen digiboksilla?

Löydät Elisa Viihde Viaplayn sovelluksen digiboksiltasi. N7950 Premium -digiboksilla sovellus löytyy "Lisää"-valikon alta ja N7800 -digiboksilla sovellus löytyy "Suoratoistopalvelut"-valikon alta. Valitse sovellus listauksesta ja sovellus aukeaa.

Ensimmäisellä kerralla palveluun tulee kirjautua sisään. Kirjautumisnäkymä näyttää tältä:

Syötä Elisa Viihde Viaplay -tunnuksenasi olevan sähköposti ja tämän jälkeen valitse "Syötä salasana". Sisäänkirjautumisen jälkeen palvelu on käyttövalmis digiboksillasi ja sinne ei tarvitse enää kirjautua uudelleen sisään, ellet erikseen kirjaudu ulos Viaplayn asetuksista.

Vaihtoehtoisesti voit myös valita "Kirjaudu sisään koodilla sen sijaan", jolloin voit hyödyntää kirjautumiseen esimerkiksi matkapuhelintasi tai muuta laitetta, jolla on pääsy internetiin. Klikattuasi "Kirjausu sisään koodilla sen sijaan", avautuu seuraava näkymä:

Klikkaa "Nouda koodi" ja saat kertakäyttöisen koodin:

Siirry haluamallasi laitteella osoitteeseen viaplay.fi/activate ja kirjaudu avautuvassa näkymässä sisään Elisa Viihde Viaplay -tunnuksillasi. Tämän jälkeen syötä television ruudulla näkemäsi koodi sille varattuun kenttään ja valitse "Kirjaudu". Digiboksi kirjautuu hetken kuluttua sen jälkeen automaattisesti sisään ja palvelu on käyttövalmis!

Jos sinulla on käytössä vanhempi N7700-digiboksi katso toimintaohjeet täältä.

Miten katson sisältöä puhelimella tai tabletilla?

  • Elisa Viihde Viaplayn sisällön näet kirjautumalla Viaplay-sovellukseen Elisa Viihde Viaplay -tunnuksella. Sovellus löytyy sovelluskaupasta nimellä Viaplay. 

Lataa Viaplay-sovellus Android-laitteelle 
Lataa Viaplay-sovellus Applen laitteelle

Miten katsoa sisältöä tietokoneella?

  • Katsoaksesi Elisa Viihde Viaplayta selaimella, kirjaudu Elisa Viihde Viaplay-tunnuksella sivulle viaplay.fi.

Miten muutos vaikuttaa palvelun hintaan?

3.12.2020 tapahtunut muutos ei vaikuta Elisalta tai Viaplaylta tilattujen pakettien hintaan. Nykyinen hintasi säilyy ennallaan, eikä siihen tule muutoksia. Mikäli tilauksesi on määräaikaisella etuhinnalla tai sinulla on voimassa kokeilukausi, pysyy nykyinen hintasi ennallaan tilausjakson loppuun asti. 

Miksi muutos tehtiin?

Kerroimme aiemmin, että Elisa Viihde Aitio ja Viaplay ovat yhdistyneet. Nyt tehtävän muutoksen myötä Aition ja Viaplayn sisällöt siirtyvät saman palvelun alle ja voit katsoa niitä nykyistä helpommin yhdestä ja samasta suoratoistopalvelusta.

Kysymyksiä ja vastauksia Aitiosta

Siirtyikö Aition sisältö Viaplayhin?
Iso osa Aition sisällöistä siirtyy uuteen palveluun. Aition sisältöjen siirtyminen Elisa Viihde Viaplayhyn voi tapahtua pienellä viiveellä ja osana suoratoistopalvelun normaalia sisältövaihtuvuutta sekä teknisistä syistä kaikki Aition sisällöt eivät jatkossa löydy Elisa Viihde Viaplaysta.

Siirtyikö Aition omat suosikit tai "jatka katsomista" Elisa Viihde Viaplay -palveluun?
Ei valitettavasti siirry. Kannattaa ottaa ylös viimeksi katsomasi jakson tai kesken olevan elokuvan tiedot ylös ja siirtyä katsomaan sarjaa Elisa Viihde Viaplaysta. Suosittelemmekin ottamaan suosikkilistan talteen itselle, niin voit käyttää listaa apunasi katsottavan sisällön etsinnässä joulukuusta eteenpäinkin.

Olen Viaplayn asiakas ja aktivoin aiemmin Aition käyttööni. Pitääkö minun perua Aitio?
Ei tarvitse. Aitio lakkaa olemasta ja sisällöt siirretään Elisa Viihde Viaplay -palveluun.

Minulla on kysyttävää sopimusasioista

Minulla on Elisalta tilattu V kanavapaketti, saanko myös Aition sisällöt käyttööni?
V kanavapakettien tilaajana saat Aition sisällön jatkossa myös seuraaviin V kanavapaketteihin: V series & film ja V premium. Voit kirjautua palveluun jatkossakin Elisa Viihde Viaplay -tunnuksillasi, kuten tähänkin asti. Muutos ei vaikuta kanavapakettisi hintaan ja voit katsoa ohjelmia kuten ennenkin.

Miksi Elisa Viihde Sport ei tule palveluun?
Yhteistyösopimus koski Elisa Viihde Aitiota ja Viaplay Leffat & Sarjat -palvelua, jotka tarjoavat elokuvia ja sarjoja. Elisa Viihde Sport -paketin pääset tilaamaan osoitteesta elisaviihde.fi/sport. Viaplayn urheilusisältö on saatavilla Viaplay Total -paketissa.

Onko palvelu jatkossa saatavilla enää Elisan kilpailijoiden kautta?
Kyllä.

Elisa Viihde Viaplay -palvelun sopimusehdot

 

Haluatko säästää aikaa ja vaivaa?

Anna asiantuntijan hoitaa homma puolestasi.

Se on helppoa! Yksi soitto Elisan Omagurulle riittää. Olemme apunasi arkisin klo 8 - 21 ja lauantaisin 9 - 17.

(2,50 €/puhelu + 2,50 €/alkava min + mpm)

Miksi Omaguru?

  • Helppoa, nopeaa ja vaivatonta!
  • Elisan parhaat kodin tietotekniikan asiantuntijat palveluksessasi
  • Sinun ei tarvitse osata itse, koska Omaguru voi ottaa etäyhteyden laitteeseesi
Etkö löytänyt etsimääsi ohjetta? Käytä hakua!