Elisa Viihde ja Elisa Kaapeli-TV: Kanavamuutokset - Elisa ja Saunalahti asiakaspalvelu

Elisa Viihde ja Elisa Kaapeli-TV: Kanavamuutokset

Elisa Viihteen ja Elisa Kaapeli-TV:n kanavatarjonnassa tapahtuu muutoksia. Tältä sivulta voit lukea tapahtuneista ja tulevista muutoksista.

TangoTV näkyy Elisa Viihteessä ja Elisan kaapeliverkossa toistaiseksi

Olemme avanneet TangoTV:n katsottavaksi Elisa Viihteeseen ja Elisan kaapeliverkkoon. Molemmissa palveluissa kanavan löytää kanavapaikalta 17. Kanavalta näkee mm. Tangomarkkinoiden kilpailuja, lue lisää kanavasta täältä.

Elisa Viihteen käyttäjät voivat katsoa lähetystä myös esimerkiksi Elisa Viihde -sovelluksen kautta!

Muutoksia Eurosport 1 ja TLC -kanavien näkymisessä 31.5.2022 alkaen

Discovery sulkee perinteisellä eli SD-kuvalaadulla näkyvän Eurosport 1 -kanavan 31.5.2022 ja tämän myötä Eurosport 1 lakkaa näkymästä kanavapaikalla 65. Samalla myös maksuton peruskanava TLC lakkaa näkymästä kanavapaikalla 31.

Mikään kanava ei poistu kokonaan, vaan näet ne jatkossa ainoastaan paremmalla kuvalaadulla eli HD-kanavina. Eurosport 1 HD -kanavan löydät jatkossakin kanavapaikalta 64 ja TLC HD -kanavan kanavapaikalta 11.

Huomaathan, että HD-laatuisen Eurosport 1 -kanavan katsominen vaatii korttilinkityksen. Jos et ole vielä tehnyt linkitystä, katso ohje täältä.

Avaamme ukrainankielisen lastenkanavan Nickelodeon Ukraine Pluto TV :n maksuttomaan katseluun kaikille Elisan kaapeliverkossa ja Elisa Viihteessä

Haluamme auttaa Ukrainan sotaa Suomeen pakenevia ja avaamme ukrainankielisen lastenkanavan Nickelodeon Ukraine Pluto TV :n maksuttomaan katseluun kaikille Elisan kaapeliverkossa ja Elisa Viihteessä.

Nickelodeon Ukraine Pluto TV ilmestyy kaapeliverkossamme kanavapaikalle 73 ja Elisa Viihteessä kanavapaikalle 542 torstain 14.4. aikana. Kanavan näkyminen ei edellytä katselijalta erityistoimenpiteitä. Kanava on katsottavissa Elisa Viihde -asiakkailla myös mobiilisovelluksen kautta "Kanavilla nyt" -osiossa.

Nickelodeon Ukraine Pluto TV -kanavalla näytetään lastenohjelmia Ukrainan kielellä ympäri vuorokauden ilman mainoksia. Kanavalla pyörii suosittuja Nickelodeon & Nick Jr -lastenohjelmia, kuten Paavo Pesusieni, Madagaskarin pingviinit, PAW Patrol sekä Blaze ja monsterikoneet.

Elisa avaa tämän maksuttoman kanavan yhteistyössä Paramount Nordicsin kanssa ja Nickelodeon Ukraine Pluto TV on katsottavissa heinäkuun alkuun saakka.

Russia-kanavapaketin kanavat lakkaavat näkymästä 18.3.2022

EU on päättänyt asettaa Channel One Russian toimitusjohtajan pakotelistalle. Tämän johdosta Russia-kanavapaketin jakelu päättyy Elisan Kaapeli-TV:ssä ja Elisa Viihteessä. Pakettiin sisältyvät kanavat lakkaavat näkymästä 18.3.2022 aikana.

Muutos on automaattinen eikä se vaadi asiakkailta toimenpiteitä. Russia-kanavapaketin maaliskuun veloitus hyvitetään asiakkaille kokonaisuudessaan seuraavalla laskulla.

Avaamme kansainvälisiä uutiskanavia maksuttomaan katseluun

Tarve saada uutisia maailman tapahtumista luotettavista lähteistä kasvaa. Avaamme uutiskanavia maksuttomaan katseluun 3.3.2022 alkaen.

Al Jazeera English, BBC World News, Euronews sekä CNN International ovat olleet vapaassa katselussa Elisan kaapeli-tv-verkossa 3.-31.3.2022 välisen ajan. Kanavien katsominen onnistuu jatkossa Elisa Kanavakortilla, jonka kuukausimaksuun Al Jazeera English, BBW World News ja CNN International kuuluvat. Euronews-kanavan taas voi tilata Elisa Mix -kanavapaketin valinnaisena lisäkanavana.

Jo nyt Elisan kaapeli-tv-verkossa on ollut katsottavissa seuraavat uutiskanavat: DW, France 24 ja NHK World.

Kaikki kanavat, paitsi Euronews, ovat katsottavissa maksutta Elisa Viihde -palvelun kautta. Euronews-kanavan taas voi tilata Elisa Mix -kanavapaketin valinnaisena lisäkanavana.

Elisa Viihteen kanavapaikat
Elisa Kaapeli-tv:n kanavapaikat 

Kanava   Kanavapaikka:   
Elisa Viihde   
Kanavapaikka:    
Elisa kaapeli-tv   
Al Jazeera English        541 72
BBC World News 537 78
Euronews 641 161
CNN International 535 77
DW (Deutsche Welle)      545 75
France 24 540 71
NHK World 544 74

Russia Todayn jakelu lopetetaan Elisan verkossa

Osoitamme tukea Ukrainalle ja olemme sulkeneet Russia Today -kanavan. Kanava ei ole enää katsottavissa Elisa Viihteen tai Elisa Kanavakortin kautta.

Alueuutiset Elisa Viihteen digibokseilla 22.2.2022 alkaen

Alueelliset Yle TV1 -kanavan lähetykset Elisa Viihteen digibokseilla näkyvät 22.2.2022 alkaen. Digiboksit hakevat uuden kanavalistauksen 21.-22.2. välisenä yönä.

Alueellisia Yle TV1 -kanavan lähetyksiä on Uudenmaan päälähetyksen lisäksi 9 alueella. Alueuutiskanavilla näet alueesi omat alueuutiset päivittäin klo 17.06 ja 18.21. Kanavilla ei ole tarkkaa ohjelmaopasta, eikä niitä voi tallentaa. Lähetykset ovat SD-laadulla.

Alue Kanava Kanavapaikka
Uusimaa Yle TV1 HD 1
Kaakkois-Suomi Yle TV1 Kaakkois-Suomi 901
Lounais-Suomi Yle TV1 Lounais-Suomi 902
Häme Yle TV1 Häme 903
Pirkanmaa Yle TV1 Pirkanmaa 904
Keski-Suomi ja Etelä-Savo Yle TV1 Keski-Suomi ja Etelä-Savo 905
Itä-Suomi Yle TV1 Itä-Suomi 906
Pohjanmaa  Yle TV1 Pohjanmaa 907
Pohjois-Suomi Yle TV1 Pohjois-Suomi 908
Lappi  Yle TV1 Lappi 909

Kanavapaikat ja mitä tehdä, jos et löydä kanavia

Elisa Viihde

Jos kanavat eivät näy, kannattaa digiboksista irroittaa virtajohto ja laittaa se takaisin paikoilleen hetken kuluttua. Jos digiboksi ei tämänkään jälkeen löydä kanavia, tee laitteelle kanavien uudelleenhaku.

Mikäli haun jälkeen vastaanotin ei vieläkään ole löytänyt uusia kanavia, on suositeltavaa tehdä vastaanottimelle tehdasasetusten palautus, jonka jälkeen kanavahaku on tehtävä vielä uudelleen

Elisa Viihteen kanavapaikat löydät täältä >

Elisa Kaapeli-TV

Jos kanavat eivät näy, kannattaa digiboksista irroittaa virtajohto ja laittaa se takaisin paikoilleen hetken kuluttua. Jos digiboksi ei tämänkään jälkeen löydä kanavia, tee laitteelle kanavien uudelleenhaku. 

Mikäli haun jälkeen vastaanotin ei edelleenkään ole löytänyt uusia kanavia, on suositeltavaa tehdä vastaanottimelle tehdasasetusten palautus, jonka jälkeen kanavahaku on tehtävä vielä uudelleen

Huomaathan, että kanavapakettien HD-kanavien katselu Elisa Kaapeli-TV:ssä vaatii kortinlukijan korttilinkityksen.

Elisa Kaapeli-TV:n kanavapaikat löydät täältä >

 

Haluatko säästää aikaa ja vaivaa?

Anna asiantuntijan hoitaa homma puolestasi.

Se on helppoa! Yksi soitto Elisan Omagurulle riittää. Olemme apunasi arkisin klo 8 - 21 ja lauantaisin 9 - 17.

(2,50 €/puhelu + 2,50 €/alkava min + mpm)

Miksi Omaguru?

  • Helppoa, nopeaa ja vaivatonta!
  • Elisan parhaat kodin tietotekniikan asiantuntijat palveluksessasi
  • Sinun ei tarvitse osata itse, koska Omaguru voi ottaa etäyhteyden laitteeseesi
Laskutus - Liittymämuutokset - Häiriöilmoitukset

Tarvitsetko apua? Asiakaspalvelumme auttaa sinua.
Elisan asiakaspalvelu vinkkaa:
Kuukausittain vaihtuvan maksuttoman bonuskanavan löydät kanavapaikoilta 500 (IPTV) ja 61 (KTV)
OmaElisassa hoidat palveluitasi näppärästi yhdestä paikasta.
Kirjaudu
Etkö löytänyt etsimääsi ohjetta? Käytä hakua!