Elisa Viihde ja Elisa Kaapeli-TV: Kanavamuutokset - Elisa ja Saunalahti asiakaspalvelu

Elisa Viihde ja Elisa Kaapeli-TV: Kanavamuutokset

Elisa Viihteen ja Elisa Kaapeli-TV:n kanavatarjonnassa tapahtuu muutoksia. Tältä sivulta voit lukea tapahtuneista ja tulevista muutoksista.

Eurosport Player -suoratoistopalvelu lisätään Eurosport-kanavapakettiin syksyn 2020 aikana.

22.9.2020: Telia Liigapassiin 7 pelikanavaa 1.10. alkaen

Telia Liigapassin tilaamalla näet 7 pelikanavaa sekä lisäksi studiokanavan, tietenkin HD:na. Lue lisää osoitteessa elisa.fi/liiga.

Uudet kanavat löytyvät kanavapaikoilta 851-859 (Elisa Viihde) ja 371-378 (Elisa Kaapeli-TV).

Kaikki kanavapaikat löydät ohjeistamme:
Elisa Viihteen kanavapaikat 
Elisa Kaapeli-TV:n kanavapaikat

3.8.2020: Uusia HD-kanavia Swedish- ja Swedish Extra -kanavapaketteihin, France 2 SD poistuu kanavavalikoimasta

Swedish- ja Swedish Extra -kanavapaketit uudistuvat. Saat entistä enemmän katsottavaa, sillä paketit sisältävät jatkossa dokumentteja, jännitystä ja draamaa esittäviä uusia kanavia. Lisäksi voit nauttia useimmista kanavista HD-kuvalaadulla.

Uudistuksen yhteydessä kuukausihinnat muuttuvat. Swedish- ja Swedish Extra -kanavapakettien asiakkaille on lähetetty kesäkuussa kirje muutoksesta. Mikäli sinulla on määräaikainen kampanjahinta, tulee uusi hinta voimaan vasta määräajan jälkeen. 

Uudet kanavat, jotka näkyvät 3.8.2020 alkaen

Swedish-kanavapaketti

 • TV8 HD (mm. historiallisia ohjelmia ja rikossarjoja) kanavapaikoilla 620 (Elisa Viihde) ja 50 (kaapeli-TV)

Swedish Extra -kanavapaketti

 • TV3 HD (mm. draamaa, komediaa ja elokuvia) kanavapaikoilla 602 (Elisa Viihde) ja 56 (kaapeli-TV)
 • TV6 HD (mm. draamaa, komediaa ja elokuvia) kanavapaikoilla 604 (Elisa Viihde) ja 57 (kaapeli-TV)
 • TV10 HD (mm. jännityssarjoja ja dokumentteja) kanavapaikoilla 622 (Elisa Viihde) ja 62 (kaapeli-TV)

France 2

 • France 2 SD -kanava poistuu 3.8.2020 kanavavalikoimastamme. Kanava on kuitenkin saatavilla Elisa Mix- ja Picnic-paketteihin HD-laatuisena, kanavapaikalla 174.

Elisan Kaapeli-TV:n Kanavakortti -asiakkailla HD-kanavien näkyminen vaatii kortinlukijan lisäyksen Elisa Kanavakortin tietoihin.

1.6.2020: Eurosport 1 -kanava siirtyy Eurosport-kanavapakettiin

Eurosportin sisällöt Elisa Viihteessä keskittyvät jatkossa uuteen Eurosport-pakettiin ja tämän seurauksena Eurosport 1 -kanava poistuu Elisa Viihteen vapaista kanavista 1.6.2020 alkaen.

Uusi Eurosport-paketti sisältää kanavat Eurosport 1 ja Eurosport 2 sekä syksyn aikana lisättävän Eurosport Player -suoratoistopalvelun.

Muutos ei koske muita vapaita kanavia eikä vaadi sinulta toimenpiteitä. Voit jatkaa mm. CNN, Paramount Network, History sekä BBC World News kanavien katsomista kuten ennenkin.

Uusi Eurosport-paketti

 • sisältää kanavat Eurosport 1 ja Eurosport 2 sekä Eurosport Player -suoratoistopalvelun
 • Voit katsoa milloin ja missä vain – digiboksilla, äly-tv:llä, mobiililaitteella, nettiselaimella tai pelikonsolilla
 • Hinta 6,99 €/kk

Eurosport-paketti julkaistaan 1.6.2020 ja voit sen jälkeen tilata paketin digiboksiltasi tai netistä. Sivulle kirjaudut Elisa Viihde -tunnuksella, Elisa Tunnuksella (OmaElisan tunnus) tai Mobiilivarmenteella.

Eurosport-paketilla näet kaikki Eurosportin sisällöt

Uudella Eurosport-paketilla näet Eurosportin sisältöjä paikasta, ajasta ja laitteesta riippumatta. Pakettiin kesän aikana lisättävän Eurosport Player -suoratoistopalvelun kautta katsot urheilua suorana ympäri maailman tai seuraat suosikkilajiasi silloin, kun sinulle sopii.

Näet esimerkiksi kaikki tenniksen Grand Slam -turnaukset, pyöräilyn suuret ympäriajot, snookerin merkittävimmät kilpailut ja talviurheilun tärkeimmät tapahtumat sekä vuoden 2021 Olympialaiset.

Jos käytössäsi on Elisa Mix -kanavapaketti, muutos ei vaikuta Eurosport 2 -kanavaan. Muutos ei vaikuta myöskään Elisa Kanavakortilla näkyvään Eurosport 1 -kanavaan.

3.3.2020: Paramount Networkin kanavapaikat muuttuvat, CNBC ja Hustler päivittyvät HD-laatuun sekä uusina kanavina aloittavat Vivid RED HD ja SVT Kunskapskanalen HD

3.3.2020 kanavatarjontamme uusiutuu seuraavasti:

 • Paramount Network siirtyy uusille kanavapaikoille. Uudet kanavapaikat ovat kaapeli-TV:ssä 17(SD) ja 37(HD), Elisa Viihteessä 517.
 • CNBC päivittyy kaapeli-TV:ssä HD-laatuiseksi. Kanava vaatii jatkossa kortinlukijan korttilinkityksen. Kanava löytyy kanavapaikalta 160 ja on tilattavissa Elisa Mix -kanavapaketin valinnaisena tai Extra-kanavana. Viihteessä CNBC on jo HD-laatuinen.
 • Hustler SD päivittyy kaapeli-TV:ssä Hustler HD:ksi ja vaihtaa kanavapaikkaa. Uusi kanavapaikka on 317 ja kanava vaatii jatkossa kortinlukijan korttilinkityksen. Kanava on tilattavissa Elisa Mix -kanavapaketin valinnaisena tai Extra-kanavana.
 • Kokonaan uutena kanava aloittaa Vivid RED HD. Kanava löytyy kanavapaikalta kaapeli-TV:stä kanavapaikalta 315 ja Elisa Viihteestä kanavapaikalta 795. Kanava on tilattavissa Elisa Mix -kanavapaketin valinnaisena tai Extra-kanavana. Kanava vaatii kaapeli-TV:ssä kortinlukijan korttilinkityksen.
 • SVT Kunskapskanalen HD aloittaa kaapeli-TV:ssä kanavapaikalla 55. Elisa Viihteessä kanava on ollut jo aiemmin kanavapaikalla 606 ja päivittyy nyt HD-laadulle. Kanava on osa Swedish Extra -kanavapakettia ja kaapeli-TV:ssä näkyminen vaatii kortinlukijan korttilinkityksen

Kanavamuutoksen yhteydessä digiboksi ehdottaa kanavien hakemista uudelleen. Kanavien uudelleenhaku kestää yleensä muutaman minuutin. Mahdollisissa ongelmatilanteissa katso apua näistä ohjeista.

1.1.2020: Discoveryn maksukanavat (mm. Discovery Channel ja Eurosport) jatkavat valikoimassamme ilman keskeytystä

Discoveryn maksukanavat (mm. Discovery Channel ja Eurosport) säilyvät jatkossakin valikoimassamme, sillä pääsimme sopimukseen Discoveryn kanssa kanavien näkymisestä. Myös korvaaviksi avatut kanavat näkyvät maksutta koko tammikuun 2020 ajan.

Nämä Discoveryn kanavat näkyvät jatkossakin: Discovery Channel, Animal Planet, Discovery Science, ID Investigation Discovery, Travel Channel, Food Network, Eurosport 1 ja 2.

Kanavien lähetyksessä saattaa esiintyä häiriöitä alkuvuoden ohjelmien osalta.

Kanavapaikat ja mitä tehdä, jos et löydä kanavia

Elisa Viihde

Jos kanavat eivät näy, kannattaa digiboksista irroittaa virtajohto ja laittaa se takaisin paikoilleen hetken kuluttua. Jos digiboksi ei tämänkään jälkeen löydä kanavia, tee laitteelle kanavien uudelleenhaku.

 • Mikäli haun jälkeen vastaanotin ei vieläkään ole löytänyt uusia kanavia, on suositeltavaa tehdä vastaanottimelle tehdasasetusten palautus, jonka jälkeen kanavahaku on tehtävä vielä uudelleen

Elisa Viihteen kanavapaikat löydät täältä >

Elisa Kaapeli-TV

Jos kanavat eivät näy, kannattaa digiboksista irroittaa virtajohto ja laittaa se takaisin paikoilleen hetken kuluttua. Jos digiboksi ei tämänkään jälkeen löydä kanavia, tee laitteelle kanavien uudelleenhaku. 

 • Mikäli haun jälkeen vastaanotin ei edelleenkään ole löytänyt uusia kanavia, on suositeltavaa tehdä vastaanottimelle tehdasasetusten palautus, jonka jälkeen kanavahaku on tehtävä vielä uudelleen

Huomaathan, että kanavapakettien HD-kanavien katselu Elisa Kaapeli-TV:ssä vaatii kortinlukijan korttilinkityksen.

Elisa Kaapeli-TV:n kanavapaikat löydät täältä >

Haluatko säästää aikaa ja vaivaa?

Anna asiantuntijan hoitaa homma puolestasi.

Se on helppoa! Yksi soitto Elisan Omagurulle riittää. Olemme apunasi arkisin klo 8 - 21 ja lauantaisin 9 - 17.

(2,28 €/min mpm/pvm)

Miksi Omaguru?

 • Helppoa, nopeaa ja vaivatonta!
 • Elisan parhaat kodin tietotekniikan asiantuntijat palveluksessasi
 • Sinun ei tarvitse osata itse, koska Omaguru voi ottaa etäyhteyden laitteeseesi
Laskutus - Liittymämuutokset - Häiriöilmoitukset

Tarvitsetko apua? Asiakaspalvelumme auttaa sinua.
Elisan asiakaspalvelu vinkkaa:
Kuukausittain vaihtuvan maksuttoman bonuskanavan löydät kanavapaikoilta 500 (IPTV) ja 61 (KTV)
OmaElisassa hoidat palveluitasi näppärästi yhdestä paikasta.
Kirjaudu
Etkö löytänyt etsimääsi ohjetta? Käytä hakua!