Elisa Viihde ja Elisa Kaapeli-TV: Kanavamuutokset - Elisa ja Saunalahti asiakaspalvelu

Elisa Viihde ja Elisa Kaapeli-TV: Kanavamuutokset

Elisa Viihteen ja Elisa Kaapeli-TV:n kanavatarjonnassa tapahtuu muutoksia. Tältä sivulta voit lukea tapahtuneista ja tulevista muutoksista.

HbbTV käyttöön Elisan Kaapeli-TV-verkossa 25.1.2022 alkaen

HbbTV eli hybridi-TV otetaan käyttöön Elisan Kaapeli-TV-verkossa 25.1.2022 alkaen. Lue lisää HbbTV:stä täältä.

Paramount Network -kanava poistuu 31.12.2021

Kanavayhtiö ViacomCBS poistuu kokonaan Suomen markkinoilta. Tämän johdosta Paramount Network -kanava lopettaa toimintansa Suomessa ja kanava lakkaa näkymästä perjantaina 31.12.2021.

Kanava on näkynyt Elisa Viihteessä kanavapaikalla 517 ja Elisan kaapelitelevisioverkossa kanavapaikoilla 17 (HD-kanava) ja 37.

Muutos Elisa Kanavakortin kanaviin – useita kanavia jatkossa HD-laadulla 30.11.2021 alkaen

Haluamme tarjota asiakkaillemme parhaan mahdollisen katselukokemuksen HD-kanavien parissa. Tästä johtuen Elisa Kanavakortin heikompilaatuisia SD-kanavia korvataan HD-kanavilla 30.11.2021 alkaen. Näin kaikki katsojat löytävät helpommin HD-kanavien ääreen ja voivat nauttia huipputerävästa kuvalaadusta.

Muutosta koskevat kanavat ja niiden paikat löydät muutoksesta kertovalta sivultamme. Kanavat näkyvät entiseen tapaan SD- ja HD-kanavilta marraskuun ajan.

Kanavapaikat muuttuvat vaiheittain tiistain 30.11. aikana, jolloin kanavien näkymisessä saattaa esiintyä katkoksia. Uusilta kanavapaikoilta kanavat löytyvät 30.11. klo 16. alkaen.

V-kanavapakettien urheilukanaviin nimenmuutoksia 1.10.2021

Osa V-kanavapaketteihin sisältyvistä urheilukanavista vaihtaa nimeään 1.10.2021. 

Uudet kanavanimet

V sport urheilu -> V sport+ Suomi (Kanavapaikat: Viihde 734, KTV 263)
V sport jääkiekko -> V sport 1 Suomi (Kanavapaikat: Viihde 745, KTV 265)
V sport jalkapallo -> V sport 2 Suomi (Kanavapaikat: Viihde 747, KTV 267)

Kanavien tarjonta sisältää

V sport+ Suomi:
Talviurheilun pääkanava, sisältäen mm. maastohiihtoa, alppilajeja sekä mäkihyppyä. Viikottain näytetään myös huipputason jalkapalloa Euroopan huippusarjoista, NHL-kiekkoa, NFL:ää sekä paljon muuta monipuolista urheiluviihdettä. Kaudesta 2022 alkaen mukana myös Formula 1 harjoituksia, makasiiniohjelmia sekä aika-ajoja.

V sport 1 Suomi:
Maailman parhaan jääkiekkoliigan NHL:n ja keväästä 2022 alkaen Formula 1:sen pääkanava. Viikonloppuisin NHL-kiekkoa parhaaseen katseluaikaan, sekä suomalaiset studiolähetykset ennen mielenkiintoisimpia otteluita. Lisäksi myös runsas kattaus muuta urheilua, kuten otteluita eri jalkapalloliigoista, amerikkalaista jalkapalloa ja talvilajeja.

V sport 2 Suomi:
Kanavalla esitetään eritoten jalkapalloa Euroopan parhaista liigoista, mutta myös muuta huippu-urheilua. Näe mielenkiintoisimmat ottelut mm. jalkapallon Valioliigasta, Bundesliigasta, UEFA Europa ja Conference Leaguesta. Ohjelmistoon kuuluvat lisäksi jääkiekon NHL, amerikkalaisen jalkapallon NFL, talvilajeja ja paljon muuta. Kiinnostavimmissa otteluissa myös ennakkostudiot. 

Voit tehdä tilauksen V-kanavapaketeista Elisa Viihteeseesi tai Elisa Kanavakortillesi osoitteesta elisaviihde.fi.

KotiTV lisätty Elisan kanavavalikoimaan 1.9.2021

KotiTV on lisätty Elisan kanavavalikoimaan 1.9.2021. Lähetystä voi katsoa Kaapeli-TV:ssä kanavapaikalta 66 ja kanava ei tarvitse erillistä tilausta. Elisa Viihteessä KotiTV löytyy kanavapaikalta 567.

Koti TV tarjoaa ikäihmisille liikunnallista etäkuntoutusta, virikkeellistä muistikuntoutusta sekä kulttuuria ja opetuksellista sisältöä joka arkipäivä klo 11–13. Lisätietoa KotiTV:stä löydät heidän kotisivuiltaan.

Kanavapaikat muuttuvat kaapeli-tv-verkossa 31.8.2021

Kaapelitelevisioverkon kanavapaikat muuttuvat tiistaina 31.8.2021 klo 10-15 välisenä aikana. Jatkossa tv-kanavien teräväpiirtoversiot (HD-kanavat) löytyvät kanavaluettelosta ensimmäisenä. Perinteisen kuvanlaadun kanavat (SD-kanavat) siirtyvät teräväpiirtokanavien nykyisille kanavapaikoille. 

Muutos koskee koko Suomea ja tapahtuu kaikissa kaapelitelevisioverkoissa yhtä aikaa. Muutos koskee vain kaapelitelevisioverkkoa ja vapaassa lähetyksessä olevia peruskanavia. Maksukanavien paikat säilyvät ennallaan, lukuun ottamatta Historya ja National Geographic Wildia. Myös näillä kanavilla perinteisen kuvanlaadun ja teräväpiirron kanavapaikat vaihtavat keskenään kanavapaikkaa.

Jos televisiosi ei muutoksen jälkeen hae uutta kanavajärjestystä automaattisesti, tee kanavahaku tai tehdasasetusten palautus. Oman televisiosi tai digiboksisi ohjekirjasta saat yksityiskohtaiset ohjeet kanavahakuun ja tehdasasetusten palautukseen. Lue lisää osoitteessa elisa.fi/kanavapaikka.

Kanavapaikat ja mitä tehdä, jos et löydä kanavia

Elisa Viihde

Jos kanavat eivät näy, kannattaa digiboksista irroittaa virtajohto ja laittaa se takaisin paikoilleen hetken kuluttua. Jos digiboksi ei tämänkään jälkeen löydä kanavia, tee laitteelle kanavien uudelleenhaku.

Mikäli haun jälkeen vastaanotin ei vieläkään ole löytänyt uusia kanavia, on suositeltavaa tehdä vastaanottimelle tehdasasetusten palautus, jonka jälkeen kanavahaku on tehtävä vielä uudelleen

Elisa Viihteen kanavapaikat löydät täältä >

Elisa Kaapeli-TV

Jos kanavat eivät näy, kannattaa digiboksista irroittaa virtajohto ja laittaa se takaisin paikoilleen hetken kuluttua. Jos digiboksi ei tämänkään jälkeen löydä kanavia, tee laitteelle kanavien uudelleenhaku. 

Mikäli haun jälkeen vastaanotin ei edelleenkään ole löytänyt uusia kanavia, on suositeltavaa tehdä vastaanottimelle tehdasasetusten palautus, jonka jälkeen kanavahaku on tehtävä vielä uudelleen

Huomaathan, että kanavapakettien HD-kanavien katselu Elisa Kaapeli-TV:ssä vaatii kortinlukijan korttilinkityksen.

Elisa Kaapeli-TV:n kanavapaikat löydät täältä >

 

Haluatko säästää aikaa ja vaivaa?

Anna asiantuntijan hoitaa homma puolestasi.

Se on helppoa! Yksi soitto Elisan Omagurulle riittää. Olemme apunasi arkisin klo 8 - 21 ja lauantaisin 9 - 17.

(2,50 €/puhelu + 2,50 €/alkava min + mpm)

Miksi Omaguru?

  • Helppoa, nopeaa ja vaivatonta!
  • Elisan parhaat kodin tietotekniikan asiantuntijat palveluksessasi
  • Sinun ei tarvitse osata itse, koska Omaguru voi ottaa etäyhteyden laitteeseesi
Laskutus - Liittymämuutokset - Häiriöilmoitukset

Tarvitsetko apua? Asiakaspalvelumme auttaa sinua.
Elisan asiakaspalvelu vinkkaa:
Kuukausittain vaihtuvan maksuttoman bonuskanavan löydät kanavapaikoilta 500 (IPTV) ja 61 (KTV)
OmaElisassa hoidat palveluitasi näppärästi yhdestä paikasta.
Kirjaudu
Etkö löytänyt etsimääsi ohjetta? Käytä hakua!