Elisa Viihde ja Elisa Kaapeli-TV: Kanavamuutoksia - Elisa ja Saunalahti asiakaspalvelu

Elisa Viihde ja Elisa Kaapeli-TV: Kanavamuutoksia

Elisa Viihteen ja Elisa Kaapeli-TV:n kanavatarjonnassa tapahtuu muutoksia. Tältä sivulta voit lukea tapahtuneista ja tulevista muutoksista.

Kanavamuutokset

30.6.2019: Discovery World ja Discovery Showcase -kanavat päättyvät

Discovery World ja Discovery Showcase -maksukanavien lähetykset päättyvät 30.6.2019, jolloin nämä lakkaavat näkymästä Elisa Viihteessä ja Elisa Kanavakortin kautta Kaapeli-TV:ssä.

Asiakkaat tiedotetaan muutoksista kirjeitse.

12.6.2019: Uusi kanava INEZ

INEZ Media tulee täydellä vauhdilla osaksi suomalaista mediakenttää. Kyseessä on ainutlaatuinen viihdekonsepti, joka yhdistää perinteisen television ja modernin sosiaalisen median viihdekokonaisuudeksi, josta katsojan on helppo nauttia: www.inez.fi Ohjelmiston peruspilareina ovat sosiaalisen median vaikuttajien ja INEZ Median yhdessä tuottamat laadukkaat ohjelmakonseptit ja sisällöt. INEZ Media on ensimmäinen Social TV -kanava ja sen keskiössä on aito sitoutuminen yhteisön kulttuuriin. INEZin ohjelmasisällöt ovat monipuolisia ja jatkuvasti muuttuvia, joissa huomioidaan sosiaalisen median nopeatempoinen rytmi ja ilmiöt.

Elisa Viihteeseen ja Elisa KaapeliTV:seen INEZ -kanava tulee 12.6.2019 kanavapaikoille:

  • Elisa Viihde kanavapaikka 519
  • Elisa KaapeliTV kanavapaikka 39

1.3.2019: Blue Hustler -kanavan esitysaika laajenee

Blue Hustler -kanavan ohjelmasisältöjen esitysaika laajenee ympärivuorokautiseksi 1.3.2019 alkaen. Esitysajan muutos ei vaikuta kanavapaketin hintoihin, eikä vaadi asiakkailta erillisiä toimenpiteitä.

Vinkki: Digiboksilta löytyy lisäominaisuutena lapsilukko, jonka avulla voi asettaa haluamansa kanavat PIN-koodin taakse. Ohjeet lapsilukon käyttöön ja PIN-koodin muuttamiseen löydät täältä.

29.11.2018: Lisäkanavat Nelonen, Jim, Liv ja Hero HD-laatuisina Elisa Viihteeseen Elisan nettiyhteydellä

Pitkän odotuksen jälkeen saimme Nelonen, Jim, Liv ja Hero -kanavat HD-laatuisina lisäkanavina Elisa Viihteeseen! Elisa Viihteessä on nyt kaikki peruskanavat myös nettiyhteyden yli tulevina lisäkanavina. Kanavat näkyvät paikoilla 504, 508, 509 ja 514.

Sopimussyistä kanavat näkyvät tällä hetkellä ainoastaan Elisan nettiyhteydella katsoessa. Katseluun käy Elisan sekä mobiili- ja kiinteä nettiyhteys.

Mikäli sinulla ei ole Elisan nettiyhteyttä, voit silti tallentaa kanavia HD-laadulla ja katsoa haluttuna hetkenä, jopa kesken tallentamisen. Lisäksi digiboksilla olevasta Ruutu-sovelluksesta voi katsella maksuttomia Ruudun sisältöjä.

  • Elisa Viihteessä kanavapaikat löydät täältä
  • Elisan kaapeli-TV verkossa kanavapaikat löytät täältä

 

Kanavapaikat ja mitä tehdä, jos et löydä kanavia

Elisa Viihde

Jos kanavat eivät näy, kannattaa digiboksista irroittaa virtajohto ja laittaa se takaisin paikoilleen hetken kuluttua. Jos digiboksi ei tämänkään jälkeen löydä kanavia, tee laitteelle kanavien uudelleenhaku.

  • Mikäli haun jälkeen vastaanotin ei vieläkään ole löytänyt uusia kanavia, on suositeltavaa tehdä vastaanottimelle tehdasasetusten palautus, jonka jälkeen kanavahaku on tehtävä vielä uudelleen

Elisa Viihteen kanavapaikat löydät täältä >

Elisa Kaapeli-TV

Jos kanavat eivät näy, kannattaa digiboksista irroittaa virtajohto ja laittaa se takaisin paikoilleen hetken kuluttua. Jos digiboksi ei tämänkään jälkeen löydä kanavia, tee laitteelle kanavien uudelleenhaku. 

  • Mikäli haun jälkeen vastaanotin ei edelleenkään ole löytänyt uusia kanavia, on suositeltavaa tehdä vastaanottimelle tehdasasetusten palautus, jonka jälkeen kanavahaku on tehtävä vielä uudelleen

Huomaathan, että kanavapakettien HD-kanavien katselu Elisa Kaapeli-TV:ssä vaatii kortinlukijan korttilinkityksen.

Elisa Kaapeli-TV:n kanavapaikat löydät täältä >

Haluatko säästää aikaa ja vaivaa?

Anna asiantuntijan hoitaa homma puolestasi.

Se on helppoa! Yksi soitto Elisan Omagurulle riittää. Olemme apunasi arkisin klo 8 - 21 ja lauantaisin 9 - 17.

(2,28 €/min mpm/pvm)

Miksi Omaguru?

  • Helppoa, nopeaa ja vaivatonta!
  • Elisan parhaat kodin tietotekniikan asiantuntijat palveluksessasi
  • Sinun ei tarvitse osata itse, koska Omaguru voi ottaa etäyhteyden laitteeseesi
Laskutus - Liittymämuutokset - Häiriöilmoitukset

Tarvitsetko apua? Asiakaspalvelumme auttaa sinua.
Elisan asiakaspalvelu vinkkaa:
Kuukausittain vaihtuvan maksuttoman bonuskanavan löydät kanavapaikoilta 500 (IPTV) ja 61 (KTV)
OmaElisassa hoidat palveluitasi näppärästi yhdestä paikasta.
Kirjaudu
Etkö löytänyt etsimääsi ohjetta? Käytä hakua!