Muutto tulossa? - Elisa ja Saunalahti asiakaspalvelu

Muutto tulossa?

Ei huolta! Elisan asiakkaana siirrät liittymäsi ja palvelusi vaivattomasti uuteen kotiin tältä sivulta löytyvien ohjeiden avulla.

Uuden osoitteen päivittyminen Elisalle

Osoitetietosi päivitetään Elisalle automaattisesti Postiin tehdyn muuttoilmoituksen perusteella. Pääsääntöisesti samassa yhteydessä päivittyy myös paperilaskujen toimitusosoite.

Tarkista laskutusosoitteesi (katuosoite ja paikkakunta) OmaElisassa >

 • Jos olet kieltänyt Postia luovuttamasta osoitetietoja ja haluat muuttaa niitä, tai jos laskutusosoitteessasi on jotakin korjattavaa, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.
 • Mikäli olet liittymän käyttäjä ja liittymän omistaa esim. työnantajasi, laskutusosoitteen muutoksen voi tehdä vain liittymän omistaja.

Liittymät ja palvelut, joiden siirrosta tulee muuton yhteydessä huolehtia

Kiinteä laajakaistaliittymä

Laajakaistaliittymälle kannattaa tilata siirto hyvissä ajoin ennen muuttoa, jotta liittymä olisi heti käyttövalmis uudessa osoitteessa. Siirto tilataan verkkokaupastamme, ja tilausta varten tarvitset verkkopankkitunnukset, Elisa Tunnuksen (sama kuin OmaElisan tunnus) tai Mobiilivarmenteen.

Siirtoa tilatessasi pääset samalla kätevästi tarkistamaan, haluaisitko muuton yhteydessä tehdä muutoksia liittymällesi, esim. nostaa laajakaistan nopeutta, hyödyntää uuden kampanjan tai päivittää laajakaistasi Elisa Viihteeksi.

Tilaa siirto uuteen osoitteeseen >

Laajakaistasiirron tilaaminen Elisan verkkokaupassa

 1. Siirry Elisan verkkokaupan laajakaistasivulle ja kirjaudu sisään Elisa Tunnuksella, pankkitunnuksella tai Mobiilivarmenteella.
 2. Valitse Muokkaa nykyistä liittymääsi. Nykyinen liittymä näkyy valittuna osoitteen alapuolella.
 3. Valitse Vaihda osoitetta ja kirjoita uusi osoitteesi (postinumero ja katuosoite)
 4. Valitse laajakaistan nopeus, jonka haluat uuteen osoitteeseesi, ja tee tämän jälkeen siirtotilaus loppuun ohjeiden mukaan.
 5. Tilauksen jälkeen saat Tilaus vastaanotettu -tekstiviestin. Osoitteenmuutoksesta saat myös uuden liittymätilauksen tilausvahvistuksen sähköpostiin.
 6. Kun tilaus etenee, saat tekstiviestitse ilmoituksen liittymän avauspäivästä sekä toisen viestin, kun liittymä on käytettävissäsi. Laajakaistaliittymä avataan viestissä ilmoitettuna avauspäivänä klo 8-20 välisenä aikana. Asentajamme soittaa sinulle, mikäli liittymän avaus vaatii asentajan käynnin.

Huomioithan, että Kaapelimodeemi-liittymä on käytettävissäsi heti, kun olet asentanut modeemin toimintavalmiiksi uudessa osoitteessasi.

Jos osoitteenmuutos ei onnistu verkkokaupassa, ota yhteyttä asiakaspalveluumme tai käy Elisan myymälässä.

Elisa Viihde laajakaistalla

Elisa Viihde laajakaistalla -palvelun siirto uuteen osoitteeseen kannattaa tilata mahdollisimman aikaisessa vaiheessa, mieluiten jopa kuukautta ennen muuttoa, jotta pääset välittömästi käyttämään palvelua uudessa kodissasi. Siirto tilataan verkkokaupastamme, ja tilausta varten tarvitset Elisa Tunnuksen (sama kuin OmaElisan tunnus), pankkitunnuksen tai Mobiilivarmenteen.

Tilaa siirto uuteen osoitteeseen >

Tiesithän, että voit käyttää Elisa Viihdettä uudessa osoitteessasi myös mobiililaajakaistayhteydellä tai toisen operaattorin kiinteällä yhteydellä, mikäli uuteen osoitteeseen ei ole Elisan kiinteän laajakaistan saatavuutta. Ota tarvittaessa yhteyttä maksuttomaan myyntipalveluumme, autamme sinua mieluusti!

Elisa Kanavakortti (Kaapeli-TV) ja maksukanavat

Mikäli tuleva osoitteesi kuuluu Elisan Kaapeli-TV-verkkoon, toimivat Elisa Kanavakorttisi maksukanavat myös muuton jälkeen ilman erillistä siirtoa. Pakkaa vain kortti vanhassa kodissa mukaan yhdessä digiboksisi kanssa ja jatka käyttöä tuttuun tapaan uudessa osoitteessasi.

 1. Tarkista asiakaspalvelustamme onko uusi osoite Elisan Kaapeli-TV-verkon alueella.
 2. Jos kortti toimii myös uudessa osoitteessa, muutosta ei tarvitse erikseen ilmoittaa Elisalle. Osoitetietosi päivitetään automaattisesti Postiin tehdyn muuttoilmoituksen perusteella.
 3. Jos uusi osoitteesi ei ole Elisan Kaapeli-TV -verkon alueella, etsitään sinulle yhdessä uuteen kotiisi sopivin ratkaisu! Ota yhteyttä maksuttomaan myyntipalveluumme.

Lisätietoa:
Elisa Kaapeli-TV
Elisa Kanavakortti

Elisa Kaapeli-TV:n sopimus (omakoti- tai paritalot)

Kaapeli-TV:n sopimus on kiinteistökohtainen ja sopimusta ei irtisanota muuttotilanteessa. Jos olet muuttamassa, ota yhteyttä asiakaspalveluumme sopiaksesi tarkemmin sopimuksen siirrosta vanhan kotisi uudelle omistajalle.

Liittymät ja palvelut, joiden tiimoilta sinun ei tarvitse ottaa erikseen yhteyttä

Mobiililiittymät (puhe- ja mobiililaajakaistaliittymät)

Jos käytössäsi on Elisan Saunalahti puhe- tai mobiililaajakaistaliittymä, muutosta ei tarvitse erikseen ilmoittaa Elisalle.

Osoitetietosi päivitetään automaattisesti Postiin tehdyn muuttoilmoituksen perusteella.

Elisa Viihde ilman laajakaistaa

Jos käytössäsi on Elisa Viihde -palvelu (sis. digiboksin) ilman Elisan laajakaistayhteyttä, muutosta ei tarvitse erikseen ilmoittaa Elisalle. Osoitetietosi päivitetään automaattisesti Postiin tehdyn muuttoilmoituksen perusteella.

Voit käyttää Elisa Viihdettä uudessa osoitteessasi joko kiinteän laajakaistan tai mobiililaajakaistayhteyden kautta. Ota tarvittaessa nettiyhteyden tiimoilta yhteyttä maksuttomaan myyntipalveluumme, autamme sinua mieluusti!

Elisa Kirja

Jos käytössäsi on Elisa Kirja -palvelu, muutosta ei tarvitse erikseen ilmoittaa Elisalle.

Osoitetietosi päivitetään automaattisesti Postiin tehdyn muuttoilmoituksen perusteella.

Palvelut (esim. Elisa Turvapaketti, Elisa Pilvilinna, Freedome VPN)

Jos käytössäsi on Elisan palveluita kuten Elisa Turvapaketti tai Elisa Pilvilinna, muutosta ei tarvitse erikseen ilmoittaa Elisalle.

Osoitetietosi päivitetään automaattisesti Postiin tehdyn muuttoilmoituksen perusteella.

Laitteet (luottokauppasopimukset)

Jos olet ostanut Elisalta laitteita kuten puhelimia, tabletteja, tietokoneita tai modeemeja, joita maksat kuukausierissä pois laskulla, muutosta ei tarvitse erikseen ilmoittaa Elisalle.

Osoitetietosi päivitetään automaattisesti Postiin tehdyn muuttoilmoituksen perusteella.

 

Haluatko säästää aikaa ja vaivaa?

Anna asiantuntijan hoitaa homma puolestasi.

Se on helppoa! Yksi soitto Elisan Omagurulle riittää. Olemme apunasi arkisin klo 8 - 21 ja lauantaisin 9 - 17.

(2,50 €/puhelu + 2,50 €/alkava min + mpm)

Miksi Omaguru?

 • Helppoa, nopeaa ja vaivatonta!
 • Elisan parhaat kodin tietotekniikan asiantuntijat palveluksessasi
 • Sinun ei tarvitse osata itse, koska Omaguru voi ottaa etäyhteyden laitteeseesi
Laskutus - Liittymämuutokset - Häiriöilmoitukset

Tarvitsetko apua? Asiakaspalvelumme auttaa sinua.
Elisan asiakaspalvelu vinkkaa:
Osoitetietosi päivitetään myös Elisalle Postiin ilmoittamanasi muuttopäivänä!
OmaElisassa hoidat palveluitasi näppärästi yhdestä paikasta.
Kirjaudu
Etkö löytänyt etsimääsi ohjetta? Käytä hakua!