Elisa Viihde -laitteiden palautus

Tältä sivulta löydät ohjeet Elisa Viihteen laitteiden palauttamiseen. Palauttamalla laitteet huolehdit osaltasi siitä, että laite tulee kierrätetyksi asiallisesti tai uusiokäyttöön mahdollisuuksien mukaan.

Näin palautat digiboksisi

Pakkaa digiboksi, kaukosäädin, virtajohto, verkko- ja HDMI-kaapeli sopivaan laatikkoon tai kuljetuspussiin. Mikäli sopivaa laatikkoa tai kuljetuspussia ei löydy kotoasi, voit tilata palautuspussin (toimitusmaksu alk. 2,99 €) soittamalla Elisan asiakaspalveluun 010 190 240 mpm/pvm (avoinna ma-pe 8-18). Vaihtoehtoisesti voit palauttaa laitteet myös Elisan myymälään.

Suosittelemme ennen palautusta Elisa Viihteen digiboksin tehdasasetusten palautusta, jolla palautat laitteen kaikki asetukset oletusarvoihin. Ohje digiboksin tehdasasetusten palautukseen ›

Mikäli teet palautuksen Postin tai Matkahuollon kautta, kirjoita alla oleva osoite paketin päälle ja vie paketti sinulle sopivaan toimipisteeseen. Palautus on sinulle ilmainen.

Postin palautusosoite: 

Elisa/Saunalahti
ASIAKASPALAUTUS
Palautustunnus 600275

Matkahuollon palautusosoite: 

Elisa/Saunalahti
ASIAKASPALAUTUS
Palautustunnus 9518175

Mikäli sinulla Elisa Viihde Premium -palvelu, sen mukana toimitettavat laitteet on palautettava sopimuksen päättyessä takaisin Elisalle palvelun ehtojen mukaisesti. Palauttamattomista Elisa Viihde Premium -laitteista veloitamme hinnastomme mukaisen korvauksen.