Uusia kanavia ja kanavapaikkamuutoksia

Elisa Viihteen ja Elisa Kaapeli-TV:n kanavatarjonnassa tapahtuu muutoksia. Alta voit lukea tapahtuneista ja tulevista muutoksista.

Travel Channel poistuu Elisa Viihteen maksuttomista kanavista ja Elisa Kanavakortilta - korvaava kanava tulossa

Uudistamme Elisa Viihteen maksuttomien ja Elisa Kanavakortti -kanavien tarjontaa. Muutoksen myötä Travel Channel poistuu sekä Elisa Viihteen maksuttomista kanavista että Elisa Kanavakortilta torstaina 16.11.2017. Tiedotamme korvaavasta kanavasta lähiaikoina mm. tällä sivulla.

Kanavapaikkamuutoksia Elisan kaapeli-tv-verkossa 16.11.2017

Elisan kaapeli-tv-verkossa tehdään kanavapaikkamuutoksia 16.11.2017. Muutoksessa TV7 siirtyy kanavapaikalta 63 kanavapaikalle 68. Lisäksi History siirtyy kanavapaikalta 101 uudelle kanavapaikalle 67. Mikäli vastaanottimesi ei tee muutoksia automaattisesti ja et löydä kanavia uusilta kanavapaikoilta, katso toimintaohjeet alta.

Kanavapaikat ja mitä tehdä, jos et löydä kanavia

Elisa Viihde

Jos kanavat eivät näy, kannattaa digiboksista irroittaa virtajohto ja laittaa se takaisin paikoilleen hetken kuluttua. Jos digiboksi ei tämänkään jälkeen löydä kanavia, tee laitteelle kanavien uudelleenhaku. Mikäli haun jälkeen vastaanotin ei vieläkään ole löytänyt uusia kanavia, on suositeltavaa tehdä vastaanottimelle tehdasasetusten palautus, jonka jälkeen kanavahaku on tehtävä vielä uudelleen.

Elisa Viihteen kanavapaikat ›

Elisa Kaapeli-TV

Mikäli digivastaanottimesi ei löydä uusia kanavia automaattisesti, tee tarvittaessa vastaanottimeesi kanavien uudelleenhaku. Mikäli haun jälkeen vastaanotin ei edelleenkään ole löytänyt uusia kanavia, on suositeltavaa tehdä vastaanottimelle tehdasasetusten palautus, jonka jälkeen kanavahaku on tehtävä vielä uudelleen.

Huomaathan, että kanavapakettien HD-kanavien katselu Elisa Kaapeli-TV:ssä vaatii korttilinkityksen.

Elisa Kaapeli-TV:n kanavapaikat ›

Kaipaatko lisätietoa muutoksista?

Mikäli sinulla on kysyttävää muutoksista, voit soittaa asiakastukeemme numeroon 01019 0240 (ma–pe 8–19, la 10–16.30, häiriöilmoitukset ma–su 24 h, pvm/mpm).