Uusia kanavia ja kanavapaikkamuutoksia

Elisa Viihteen ja Elisa Kaapeli-TV:n kanavatarjonnassa tapahtuu muutoksia. Alta voit lukea tapahtuneista ja tulevista muutoksista.

Ruutu+ -kanavat poistuvat ja Ruutu+ -kanavapakettitilaukset päättyvät 31.8.2018

Nelonen Media lopettaa maksu-tv-liiketoimintansa ja siirtää kaikki maksulliset sisällöt Ruutu-palveluun. Tästä johtuen maksukanavien lähetys loppuu kaikkien operaattoreiden osalta 1.9.2018 alkaen ja tämän jälkeen Ruutu+ -maksukanavat lakkaavat näkymästä niin Elisa Viihteessä kuin Elisa Kanavakortilla.

Jos sinulla on voimassa oleva Ruutu+ -kanavapakettitilaus, päättyy se automaattisesti laskutuksineen 31.8.2018. Muutos koskee myös määräaikaisia sopimuksia, eikä vaadi sinulta erillisiä toimenpiteitä. Muutos ei vaikuta Elisa Viihde -palvelusi tai Elisa Kanavakorttisi hintaan tai muuhun sisältöön, vaan voit käyttää niitä entiseen tapaan.

Muutokset Elisa MIX -kanavapaketeissa

Elisa Mix -paketista poistuvien kanavien tilalle tulevat kanavat ilmoitetaan myöhemmin. Mikäli sinulla on ollut Elisa Mix -paketissa jokin Ruutu+ -maksukanava valinnaisena kanavana, voit valita jonkun toisen suosikkikanavan Ruutu+ -kanavan tilalle syyskuun alusta lähtien. Mikäli olet tilannut kanavan extrana, päättyy tämän kanavan laskutus 31.8.2018. Muutos ei vaikuta kanavapakettisi muuhun sisältöön, vaan voit käyttää palvelua muilta osin entiseen tapaan. Myös laskutus kanavapaketin osalta jatkuu normaalisti.

Ruutu+ -yhdistelmäpaketit

Jos sinulla on voimassa oleva tilaus jostakin Ruutu+ -yhdistelmäpaketista, päättyy se Ruutu+:n osalta 31.8.2018. Muutoksen myötä sinulle jää voimaan yhdistelmäpakettiin sisältyvä toinen paketti toistaiseksi voimassa olevana hinnaston mukaisella hinnalla.

Näin katsot Ruutu-sisältöjä Elisa Viihteessä 1.9.2018 jälkeen

1.9.2018 jälkeen voit katsoa Ruutu-sisältöjä Elisa Viihteestäsi löytyvän Ruutu-sovelluksen kautta. Elisa Viihteen kautta tilattu Ruutu+ -tunnus poistuu kuitenkin käytöstäsi, joten tarvitset uudet erilliset Ruutu+ -tunnukset. Saat uudet tunnukset tilatessasi Ruutu+ -palvelun suoraan Nelonen Medialta osoitteesta ruutu.fi. Voit tilata Ruutu+ -palvelun käyttöösi samalle sähköpostiosoitteelle noin kaksi viikkoa kanavapaketin päättymisestä.

Muutoksia Viasatin kanavatarjonnassa huhtikuun 2018 aikana

Viasat panostaa kanavatarjonnassaan HD-laatuun poistaen SD-laatuiset kaksoiskanavat palveluistaan huhtikuussa. Tarjonta ei muutu, vaan voit nauttia niin urheilusta, elokuvista kuin dokumenteistakin parempilaatuisina HD-lähetyksinä. Muutos ei vaikuta kanavapakettien hintoihin.

Näitä kanavia katsot jatkossa parempilaatuisina HD-versioina

Katsoaksesi alla listattujen kanavien HD-versioita tarvitset HD Ready -television tai digiboksin. Voit tarkistaa oman vastaanottimesi HD Ready -yhteensopivuuden Testatutlaitteet-sivulta. Huomaathan, että lisäksi kanavakorttisi pitää olla linkitettynä kortinlukijaan. Apua korttilinkityksen tarpeen selvittämiseen löydät asiakastukisivujemme korttilinkitysosiosta.

Poistuva SD-kanava Pvm Vaikutus paketiin
Viasat Film Premiere 3.4.2018 Viasat Kulta, Viasat Viihde
Viasat Film Action 3.4.2018 Viasat Kulta, Viasat Viihde
Viasat Film Hits 3.4.2018 Viasat Kulta, Viasat Viihde
Viasat Sport 3.4.2018 Viasat Kulta, Viasat Urheilu, Viasat Jääkiekko, Viasat Jalkapallo
Viasat Hockey 3.4.2018 Viasat Kulta, Viasat Urheilu, Viasat Jääkiekko
Viasat Golf 17.4.2018 Viasat Kulta, Viasat Urheilu, Viasat Golf
Viasat Explore 30.4.2018 Viasat Kulta, Viasat Viihde
Viasat History 30.4.2018 Viasat Kulta, Viasat Viihde
Viasat Nature 30.4.2018 Viasat Kulta, Viasat Viihde


Kanavapaikat ja miten toimia, jos et löydä kanavia ›

Entisen Russia-kanavapaketin tilaukset korvaa uusi Elisa Viihde Russia 1.3.2018 alkaen

Entinen Russia-kanavapaketti on poistunut valikoimasta ja voimassa olevat tilaukset muuttuvat 1.3.2018 automaattisesti Elisa Viihde Russia -tilauksiksi. Muutos ei vaadi sinulta toimenpiteitä.

Uusi kattavampi Elisa Viihde Russia -paketti sisältää seisemän kanavaa. Paketista löytyvät vanhat tutut NTV Mir ja Channel One Russia. Uusia kanavia ovat elokuvakanava Dom Kino, ruokaohjelmien Telecafe, lastenohjelmia näyttävä Caroussel International, nuorten makuun oleva musiikkikanava Muzika Pervogo ja dokumentaarinen Vremya.

Paketin hinta muuttuu – saat ensimmäisen kuukauden vanhaan hintaan

Uuden Elisa Viihde Russia -kanavapaketin hinta on 29,90 €/kk. Saat kanavapaketin nyt tutustumistarjouksena ensimmäisen kuukauden vanhaan hintaan 15 €/kk. Tämän jälkeen sopimus jatkuu normaalihintaisena 29,90 €/kk 1.4.2018 alkaen ilman määräaikaa.

Mikäli et halua jatkaa Russia-kanavapaketin tilaajana, voit irtisanoa kanavapaketin soittamalla asiakaspalveluumme numeroon 010 190 240 (ma–pe 8–19, la 10–16.30 pvm/mpm) tai asioimalla Elisan myymälässä.

Lue lisää Elisa Viihde Russia -paketista ›
Kanavapaikat ja miten toimia, jos et löydä kanavia ›

Kanavapaikat ja mitä tehdä, jos et löydä kanavia

Elisa Viihde

Jos kanavat eivät näy, kannattaa digiboksista irroittaa virtajohto ja laittaa se takaisin paikoilleen hetken kuluttua. Jos digiboksi ei tämänkään jälkeen löydä kanavia, tee laitteelle kanavien uudelleenhaku. Mikäli haun jälkeen vastaanotin ei vieläkään ole löytänyt uusia kanavia, on suositeltavaa tehdä vastaanottimelle tehdasasetusten palautus, jonka jälkeen kanavahaku on tehtävä vielä uudelleen.

Elisa Viihteen kanavapaikat ›

Elisa Kaapeli-TV

Mikäli digivastaanottimesi ei löydä kanavia automaattisesti, tee tarvittaessa vastaanottimeesi kanavien uudelleenhaku. Mikäli haun jälkeen vastaanotin ei edelleenkään ole löytänyt uusia kanavia, on suositeltavaa tehdä vastaanottimelle tehdasasetusten palautus, jonka jälkeen kanavahaku on tehtävä vielä uudelleen.

Huomaathan, että kanavapakettien HD-kanavien katselu Elisa Kaapeli-TV:ssä vaatii korttilinkityksen.

Elisa Kaapeli-TV:n kanavapaikat ›

Kaipaatko lisätietoa muutoksista?

Mikäli sinulla on kysyttävää muutoksista, voit soittaa asiakastukeemme numeroon 01019 0240 (ma–pe 8–19, la 10–16.30, häiriöilmoitukset ma–su 24 h, pvm/mpm).