Uusia kanavia ja kanavapaikkamuutoksia

Elisa Viihteen ja Elisa Kaapeli-TV:n kanavatarjonnassa tapahtuu muutoksia. Alta voit lukea uusista kanavista ja katsoa tarkemmat tiedot kaikista tulevista muutoksista.

Fanseat-kanavat ovat nyt Elisa Viihde Sport -kanavia

Fanseat-kanavat ovat nyt Elisa Viihde Sport -kanavia. Samalla kanavien määrä nousee neljästä kahdeksaan tarjoten entistä enemmän kotimaista ja eurooppalaista urheilua, jota et muualta näe. Kanavat tarjoavat mm. jalkapallon Euroopassa pelattavia MM-karsintaotteluita, Espanjan koripallon pääsarjaa, Mestistä ja Korisliigaa. Kanavat löydät kanavapaikoilta 841-848 (IPTV) tai 361-368 (kaapeli) ja ne sisältyvät uuteen Elisa Viihde Sport -kanavapakettiin, joka on tilattavissa hintaan 7,90 €/kk. Lähetykset ovat katsottavissa myös Elisa Viihteen mobiilisovelluksilla sekä jälkilähetyksinä Elisa Viihteen digiboksin Arkistosta.

Tutustu Elisa Viihde Sportin tarjontaan ›

Muutos ei vaikuta vanhojen Elisa Viihde ja Elisa Kanavakortti -asiakkaiden kanavatarjontaan kuin kanavanimien muutoksen osalta.

MTV Fakta ja C More Tennis poistuvat 31.12.2016

MTV:n uudistaessa kanavatarjontaansa MTV Fakta ja C More Tennis poistuvat 31.12.2016. Ensi vuodesta lähtien dokumentit ja tennis keskitetään muille kanaville. C More -kanavat tarjoavat mielenkiintoisia dokumentteja jo loppuvuodesta mm. Peggy Guggenheimista sekä rock-musiikista Led Zeppelinin, U2:n ja The White Stripesin silmin. MTV Total- ja MTV Total Sport -kanavapaketin tennistarjonta jatkuu kattavana MTV Sport 1 ja 2 -kanavilla.

Kanavapaikat ja mitä tehdä, jos et löydä kanavia

Elisa Viihde

Joissakin tapauksissa kanavien näkyville saaminen vaatii vastaanottimesi kanavien uudelleenhaun. Mikäli haun jälkeen vastaanotin ei ole löytänyt uusia kanavia, on suositeltavaa tehdä vastaanottimelle tehdasasetusten palautus, jonka jälkeen kanavahaku on tehtävä vielä uudelleen.

Elisa Viihteen kanavapaikat ›

Elisa Kaapeli-TV

Mikäli digivastaanottimesi ei löydä uusia kanavia automaattisesti, tee tarvittaessa vastaanottimeesi kanavien uudelleenhaku. Mikäli haun jälkeen vastaanotin ei edelleenkään ole löytänyt uusia kanavia, on suositeltavaa tehdä vastaanottimelle tehdasasetusten palautus, jonka jälkeen kanavahaku on tehtävä vielä uudelleen.

Huomaathan, että kanavapakettien HD-kanavien katselu Elisa Kaapeli-TV:ssä vaatii korttilinkityksen.

Elisa Kaapeli-TV:n kanavapaikat ›

Kaipaatko lisätietoa muutoksista?

Mikäli sinulla on kysyttävää muutoksista, voit soittaa asiakastukeemme numeroon 01019 0240 (ma–pe 8–19, la 10–16.30, häiriöilmoitukset ma–su 24 h, pvm/mpm). Muutoksen yhteydessä sinulla on mahdollisuus irtisanoa tilaamasi määräaikainen kanavapaketti (MTV Total).