Uusia kanavia ja kanavapaikkamuutoksia

Elisa Viihteen ja Elisa Kaapeli-TV:n kanavatarjonnassa tapahtuu muutoksia. Alta voit lukea uusista kanavista ja katsoa tarkemmat tiedot kaikista tulevista muutoksista.

Elisa Mix -pakettien valinnaisten ja extrakanavien tarjontaan lukuisia uusia kanavia 1.6.

Elisa Mix -pakettien valinnaisten ja extrakanavien tarjonta kasvaa viidellä uudella kanavalla 1.6. alkaen. Tarjolle tulevat toivottu pujehdukseen keskittyvä Nautical Channel, englannin kielestä kiinnostuneille suunnattu English Club TV, moottoriurheilun Motorsport.tv, oopperaan, balettiin sekä konsertteihin keskittyvä Brava HD, ja naisten makuun suunnattu aikuisviihdekanava DUSK.

Mikäli vastaanottimesi ei löydä uusia kanavapaikkoja automaattisesti ja kanavat eivät näy, tutustu toimintaohjeisiin ›

Elisa Viihteen kanavapaikat

Kanava Kanavapaikka
Nautical Channel 595
English Club TV 569
Motosport.tv 594
Brava HD 767
DUSK 798

Elisa Kaapeli-TV:n kanavapaikat

Kanava Kanavapaikka
Nautical Channel 115
English Club TV 89
Motosport.tv 309
Brava HD 287
DUSK 318

Uusi Russia-paketti myyntiin 1.6. sekä Elisa Viihteessä että Elisa Kaapeli-TV:ssä

Uusi Russia-paketti tulee myyntiin 1.6. sekä Elisa Viihteessä että Elisa Kaapeli-TV:ssä. Samalla aikaisemmin vain Elisa Kaapeli-TV:ssä ollut Russia-paketti poistuu myynnistä.

Russia-paketti sisältää seitsemän venäjänkielistä kanavaa, kun vanhasta Russia-paketista tutut ajankohtaisohjelmia ja viihdettä tarjoavat Channel One Russia ja NTV Mir saavat rinnalleen viisi täysin uutta kanavaa. Lasten makuun on tarjolla Carousel, musiikin ystäville Muzika Pervogo ja elokuvista nauttiville Dom Kino. Lisäksi tarjontaan kuuluvat ruokaohjelmiin keskittyvä Telecafe sekä historiaan paneutuvia dokumentteja ja keskusteluohjelmia näyttävä Vremya.

Russia-paketin hinta on 29,90 €/kk.

Mikäli vastaanottimesi ei löydä uusia kanavapaikkoja automaattisesti ja kanavat eivät näy, tutustu toimintaohjeisiin ›

Elisa Viihteen kanavapaikat

Kanava Kanavapaikka
Channel One Russia 610
NTV Mir 611
Dom Kino 612
Telecafe 613
Carousel 614
Muzika Pervogo 615
Vremya 616

Elisa Kaapeli-TV:n kanavapaikat

Kanava Kanavapaikka
Channel One Russia 130
NTV Mir 131
Telecafe 133
Dom Kino 134
Vremya 135
Muzika Pervogo 136
Carousel 137

Swedish ja Swedish Extra -paketit myyntiin Elisa Viihteessä 1.6. alkaen – Svea-paketti poistuu

Uudet Swedish ja Swedish Extra -paketit korvaavat poistuvan Svea-paketin Elisa Viihteessä 1.6. Elisa Kaapeli-TV:ssä muutos tapahtui huhtikuun alussa.

Swedish

Pakettiin kuuluvat Svea-paketista tutut kanavat: SVT1, SVT1 HD, SVT2, SVT2 HD, TV4, TV4 HD ja Barnkanalen. Uutena kanavana tarjolle tulee Barnkanalen HD.

Swedish Extra

Pakettiin kuuluvat kanavat: Boomerang, TV3, TV6, Kunskapskanalen sekä uusina kanavina Kanal 10, NRK1 HD ja DR1 HD.

Uusista kanavista NRK1 HD on Norjan yleisradioyhtiön pääkanava, jolla nähdään uutis- ja ajankohtaistarjonnan lisäksi mm. yhteispohjoismaalaisia tuotantoja sekä tarjontaa englanninkielisistä maista. Tanskan yleisradioyhtiön pääkanava DR 1 HD tarjoaa mm. ajankohtaisohjelmia, viihdettä ja lifestyle-ohjelmia. Kanal 10 on puolestaan ruotsinkielinen kristillinen kanava.

Minulla on Svea-paketti – mikä muuttuu?

Svea-pakettisi päivittyy automaattisesti Swedish ja Swedish -extra -tilauksiksi. Näet siis myös jatkossa samojen kiinnostavien kanavien ohjelmia. Lisäksi saat neljä täysin uutta kanavaa.

Uusien kanavien lisäksi muutos näkyy sinulle siten, että laskullasi näkyy jatkossa kaksi erillistä kanavapakettia. Swedish-paketin hinta on 6,20 euroa/kk ja Swedish Extra -paketin hinta 6,80 euroa/kk. Yhteensä hinta on siis 13 euroa/kk (poistuvan Svea-paketin hinta on 12,95 euroa/kk). Halutessasi voit tilata myös vain toisen paketeista. Tällöin sinun tulee perua toisen kanavapaketin tilaus erikseen. Elisa Viihde -asiakkaana saat peruttua tilauksen kirjautumalla Elisa Viihteen sivuille osoitteessa elisaviihde.fi ja menemällä Maksukanavat-sivulle. Jos olet Elisa Kaapeli-TV -asiakas, voit perua tilauksen OmaElisassa (Pirkanmaalla TTV:n verkkokaupassa). Voit myös halutessasi soittaa asiakaspalveluumme.

Mikäli vastaanottimesi ei löydä uusia kanavapaikkoja automaattisesti ja kanavat eivät näy, tutustu toimintaohjeisiin ›

Uusien kanavien kanavapaikat Elisa Viihteessä

Uusi kanava Kanavapaikka
Kanal 10 609
Barnkanalen HD 777 (N7700-digiboksissa Barnkanalen 605)
NRK1 HD 607
DR1 HD 608

Uusien kanavien kanavapaikat Elisa Kaapeli-TV:ssä

Uusi kanava Kanavapaikka
Kanal 10 48
Barnkanalen HD 53
NRK1 HD 58
DR1 HD 59

Kaapelitelevisioverkossa kanavapaikkamuutoksia ja kaksi uutta kanavaa 23.5.

Elisan kaapeli-tv-verkossa (Pirkanmaalla TTV) tapahtuu kanavapaikkamuutoksia 23.5. Muutoksella kanavapaikat muutetaan vastaaman antenniverkon 17.5. muuttuneita kanavapaikkoja. Muutoksessa TV5 siirtyy Yle Teeman ja Yle Femman yhdistymisen myötä vapaaksi jäänelle kanavapaikalle 7. Uuden kanavapaikan saavat lisäksi Kutonen ja TLC. Samalla verkkoon lisätään AVA ja Sub kanavien teräväpiirtoversiot.

Mikäli digivastaanottimesi ei päivitä kanavapaikkamuutoksia ja löydä uusia kanavia automaattisesti, tutustu tarkempiin toimintaohjeisiin ›

Katso Elisan kaapeli-tv-verkon kanavapaikkamuutokset 23.5.2017

Kanavan nimi Vanha kanavapaikka Uusi kanavapaikka
TV5 10 7
Kutonen 11 10
TLC 18 11
Sub HD uusi kanava 26
AVA HD uusi kanava 33

Antenniverkossa toimivan Elisa Viihteen kanavapaikkoihin muutoksia 17.5.

Digita muuttaa antenniverkossa kanavapaikkoja keskiviikkona 17.5. klo 00:00 - 08:00 välisenä aikana johtuen uudesta maanpäällisen television toimilupakaudesta. Teknisistä muutoksista aiheutuu noin 15 minuutin pituisia katkoksia tv-lähetyksiin. Muutokset vaikuttavat antenniverkossa toimiviin Elisa Viihteen vapaiden kanavien kanavapaikkoihin.

Muutoksessa TV5 siirtyy Yle Teeman ja Yle Femman yhdistymisen myötä vapaaksi jäänelle kanavapaikalle 7. Uuden kanavapaikan saavat lisäksi Kutonen ja TLC.

Tee kanavahaku saadaksesi kanavat uusille paikoille

Saadaksesi kanavat näkymään uusilla kanavapaikoilla, tee Elisa Viihde -boksillesi kanavien uudelleenhaku. Mikäli kanavien uudelleenhaku ei löydä uusia kanavapaikkoja, tutustu tarkempiin toimintaohjeisiin ›

Suosikkikanavalistaukset ja ohjelmatallenteet Elisa Viihteessä kanavapaikkamuutosten jälkeen

Jos sinulla on tehtynä suosikkikanavalistauksia Elisa Viihteeseen, tee muutoksen jälkeen listaukset tarvittaessa uudestaan. Kanavien muutoksella ei ole vaikutusta tallennuksiin, vaan ohjelmat tallentuvat normaalisti myös muutostenalaisilla kanavilla.

Vapaiden kanavien kanavapaikat antenniverkossa toimivassa Elisa Viihtessä 17.5.2017 alkaen

Kanavan nimi Vanha kanavapaikka Uusi kanavapaikka
Yle TV1 1 1
Yle TV2 2 2
MTV3 3 3
Nelonen 4 4
Yle Teema & Fem 5 5
Sub 6 6
TV5 10 7
Liv 8 8
Jim 9 9
Kutonen 11 10
TLC 18 11
FOX 12 12
AVA 13 13
Hero 14 14
AlfaTV 15 15
Frii 16 16
Iskelmä Harju & Pöntinen 17 17
National Geographic Channel 20 20

SVT World ja TCM poistuvat Elisa Mix -paketeista

Kanavatarjoajien päättämien kanavamuutosten vuoksi Elisa Mix -kanavapakettien kanavatarjontaan tulee muutoksia. SVT World -kanava suljetaan Suomen jakelusta 30.4.2017, mistä johtuen kanava poistuu samalla myös Elisa Mix -pakettien tarjonnasta. Myös TCM-kanava suljetaan Suomen jakelusta. Elisa Mix -paketeista kanava poistuu 31.5.2017.

Kanavamuutokset eivät vaikuta Elisa Mix -pakettien hintoihin.

Valitse Elisa Mix -pakettiisi uusi valinnainen tai extra-kanava

Jos sinulla on SVT World tai TCM valinnaisena tai extra-kanavana Elisa Mix -paketissasi, valitse tilalle uusi kanava. Uuden kanavan voit valita netissä. Elisa Viihde -asiakkaat saavat vaihdettua kanavaa kirjautumalla Elisa Viihteen sivuille osoitteessa elisaviihde.fi ja menemällä Maksukanavat-sivulle. Elisa Kaapeli-TV -asiakkaat voivat vaihtaa kanavaa OmaElisassa (Pirkanmaalla TTV:n verkkokaupassa). Voit myös halutessasi soittaa asiakaspalveluumme.

Elisa Mix L -pakettiin peruskanavana kuuluneen TCM:n tilalle tulee uusi kanava English Club TV.

Kanavapaikat ja mitä tehdä, jos et löydä kanavia

Elisa Viihde

Jos kanavat eivät näy, kannattaa digiboksista irroittaa virtajohto ja laittaa se takaisin paikoilleen hetken kuluttua. Jos digiboksi ei tämänkään jälkeen löydä kanavia, tee laitteelle kanavien uudelleenhaku. Mikäli haun jälkeen vastaanotin ei vieläkään ole löytänyt uusia kanavia, on suositeltavaa tehdä vastaanottimelle tehdasasetusten palautus, jonka jälkeen kanavahaku on tehtävä vielä uudelleen.

Elisa Viihteen kanavapaikat ›

Elisa Kaapeli-TV

Mikäli digivastaanottimesi ei löydä uusia kanavia automaattisesti, tee tarvittaessa vastaanottimeesi kanavien uudelleenhaku. Mikäli haun jälkeen vastaanotin ei edelleenkään ole löytänyt uusia kanavia, on suositeltavaa tehdä vastaanottimelle tehdasasetusten palautus, jonka jälkeen kanavahaku on tehtävä vielä uudelleen.

Huomaathan, että kanavapakettien HD-kanavien katselu Elisa Kaapeli-TV:ssä vaatii korttilinkityksen.

Elisa Kaapeli-TV:n kanavapaikat ›

Kaipaatko lisätietoa muutoksista?

Mikäli sinulla on kysyttävää muutoksista, voit soittaa asiakastukeemme numeroon 01019 0240 (ma–pe 8–19, la 10–16.30, häiriöilmoitukset ma–su 24 h, pvm/mpm). Muutoksen yhteydessä sinulla on mahdollisuus irtisanoa tilaamasi määräaikainen kanavapaketti (MTV Total).