Uusia kanavia ja kanavapaikkamuutoksia

Elisa Viihteen ja Elisa Kaapeli-TV:n kanavatarjonnassa tapahtuu muutoksia. Alta voit lukea tapahtuneista ja tulevista muutoksista.

Muutoksia Viasatin kanavatarjonnassa huhtikuun 2018 aikana

Viasat panostaa kanavatarjonnassaan HD-laatuun poistaen SD-laatuiset kaksoiskanavat palveluistaan huhtikuussa. Tarjonta ei muutu, vaan voit nauttia niin urheilusta, elokuvista kuin dokumenteistakin parempilaatuisina HD-lähetyksinä. Muutos ei vaikuta kanavapakettien hintoihin.

Näitä kanavia katsot jatkossa parempilaatuisina HD-versioina

Katsoaksesi alla listattujen kanavien HD-versioita tarvitset HD Ready -television tai digiboksin. Voit tarkistaa oman vastaanottimesi HD Ready -yhteensopivuuden Testatutlaitteet-sivulta. Huomaathan, että lisäksi kanavakorttisi pitää olla linkitettynä kortinlukijaan. Apua korttilinkityksen tarpeen selvittämiseen löydät asiakastukisivujemme korttilinkitysosiosta.

Poistuva SD-kanava Pvm Vaikutus paketiin
Viasat Film Premiere 3.4.2018 Viasat Kulta, Viasat Viihde
Viasat Film Action 3.4.2018 Viasat Kulta, Viasat Viihde
Viasat Film Hits 3.4.2018 Viasat Kulta, Viasat Viihde
Viasat Sport 3.4.2018 Viasat Kulta, Viasat Urheilu, Viasat Jääkiekko, Viasat Jalkapallo
Viasat Hockey 3.4.2018 Viasat Kulta, Viasat Urheilu, Viasat Jääkiekko
Viasat Golf 17.4.2018 Viasat Kulta, Viasat Urheilu, Viasat Golf
Viasat Explore 30.4.2018 Viasat Kulta, Viasat Viihde
Viasat History 30.4.2018 Viasat Kulta, Viasat Viihde
Viasat Nature 30.4.2018 Viasat Kulta, Viasat Viihde


Kanavapaikat ja miten toimia, jos et löydä kanavia ›

Elisa Viihteen ja Elisa Kaapeli-TV:n maksuttomien kanavien tarjontaan uusia kanavia 31.1.2018

Elisa Viihteen ja Elisa Kaapeli-TV:n maksuttomien kanavien tarjonta on kasvanut TV5 HD-, Kutonen HD- ja Frii HD -kanavilla. Lisäksi Elisa Kaapeli-TV:sta jo aiemmin löytynyt TLC on lisätty Elisa Viihteen maksuttomiin kanaviin.

Kanavapaikat ja miten toimia, jos et löydä kanavia ›

Eurosport 2 maksuttomassa katselussa kaikille Elisa Viihde ja Elisa Kaapelikortti -asiakkaille 9.-25.2.2018

Eurosport 2 (SD ja HD) avataan maksuttomaan katseluun kaikille Elisa Viihde ja Elisa Kaapelikortti -asiakkaille Olympialaisten ajaksi 9.-25.2.2018.

Entisen Russia-kanavapaketin tilaukset korvaa uusi Elisa Viihde Russia 1.3.2018 alkaen

Entinen Russia-kanavapaketti on poistunut valikoimasta ja voimassa olevat tilaukset muuttuvat 1.3.2018 automaattisesti Elisa Viihde Russia -tilauksiksi. Muutos ei vaadi sinulta toimenpiteitä.

Uusi kattavampi Elisa Viihde Russia -paketti sisältää seisemän kanavaa. Paketista löytyvät vanhat tutut NTV Mir ja Channel One Russia. Uusia kanavia ovat elokuvakanava Dom Kino, ruokaohjelmien Telecafe, lastenohjelmia näyttävä Caroussel International, nuorten makuun oleva musiikkikanava Muzika Pervogo ja dokumentaarinen Vremya.

Paketin hinta muuttuu – saat ensimmäisen kuukauden vanhaan hintaan

Uuden Elisa Viihde Russia -kanavapaketin hinta on 29,90 €/kk. Saat kanavapaketin nyt tutustumistarjouksena ensimmäisen kuukauden vanhaan hintaan 15 €/kk. Tämän jälkeen sopimus jatkuu normaalihintaisena 29,90 €/kk 1.4.2018 alkaen ilman määräaikaa.

Mikäli et halua jatkaa Russia-kanavapaketin tilaajana, voit irtisanoa kanavapaketin soittamalla asiakaspalveluumme numeroon 010 190 240 (ma–pe 8–19, la 10–16.30 pvm/mpm) tai asioimalla Elisan myymälässä.

Lue lisää Elisa Viihde Russia -paketista ›
Kanavapaikat ja miten toimia, jos et löydä kanavia ›

Muutoksia Elisa Viihteen maksuttomien ja Elisa Kanavakortin kanavien tarjontaan Elisa Viihde Sport -kanavien osalta

Elisa Viihteen omat urheilukanavat uudistuvat vuodenvaihteessa 1.1.2018. Uudistuksen jälkeen Elisa Viihde Sport 1 -kanava sisältyy Elisa Viihteen maksuttomiin kanaviin ja Elisa Kanavakortin kanavatarjontaan.

Kaikki kahdeksan Elisa Viihde Sport -kanavaa ja niiden kattavan urheilutarjonnan näet tilaamalla Elisa Viihde Sport -paketin hintaan 7,90 €/kk. Kanavilta näet mm. kaikki Mestiksen ja Korisliigan ottelut.

Tutustu Elisa Viihde Sport -tarjontaan ›

Kanavapaikat ja mitä tehdä, jos et löydä kanavia

Elisa Viihde

Jos kanavat eivät näy, kannattaa digiboksista irroittaa virtajohto ja laittaa se takaisin paikoilleen hetken kuluttua. Jos digiboksi ei tämänkään jälkeen löydä kanavia, tee laitteelle kanavien uudelleenhaku. Mikäli haun jälkeen vastaanotin ei vieläkään ole löytänyt uusia kanavia, on suositeltavaa tehdä vastaanottimelle tehdasasetusten palautus, jonka jälkeen kanavahaku on tehtävä vielä uudelleen.

Elisa Viihteen kanavapaikat ›

Elisa Kaapeli-TV

Mikäli digivastaanottimesi ei löydä kanavia automaattisesti, tee tarvittaessa vastaanottimeesi kanavien uudelleenhaku. Mikäli haun jälkeen vastaanotin ei edelleenkään ole löytänyt uusia kanavia, on suositeltavaa tehdä vastaanottimelle tehdasasetusten palautus, jonka jälkeen kanavahaku on tehtävä vielä uudelleen.

Huomaathan, että kanavapakettien HD-kanavien katselu Elisa Kaapeli-TV:ssä vaatii korttilinkityksen.

Elisa Kaapeli-TV:n kanavapaikat ›

Kaipaatko lisätietoa muutoksista?

Mikäli sinulla on kysyttävää muutoksista, voit soittaa asiakastukeemme numeroon 01019 0240 (ma–pe 8–19, la 10–16.30, häiriöilmoitukset ma–su 24 h, pvm/mpm).