Uusia kanavia ja kanavapaikkamuutoksia

Elisa Viihteen ja Elisa Kaapeli-TV:n kanavatarjonnassa tapahtuu muutoksia. Alta voit lukea tapahtuneista ja tulevista muutoksista.

Muutoksia Elisa Viihteen maksuttomien ja Elisa Kanavakortin kanavien tarjontaan Elisa Viihde Sport -kanavien osalta

Elisa Viihteen omat urheilukanavat uudistuvat vuodenvaihteessa 1.1.2018. Uudistuksen jälkeen Elisa Viihde Sport 1 -kanava sisältyy Elisa Viihteen maksuttomiin kanaviin ja Elisa Kanavakortin kanavatarjontaan.

Kaikki kahdeksan Elisa Viihde Sport -kanavaa ja niiden kattavan urheilutarjonnan näet tilaamalla Elisa Viihde Sport -paketin hintaan 7,90 €/kk. Kanavilta näet mm. kaikki Mestiksen ja Korisliigan ottelut.

Tutustu Elisa Viihde Sport -tarjontaan ›

History korvaa poistuneen Travel Channelin Elisa Viihteen maksuttomista kanavista ja Elisa Kanavakortilta

Uudistimme Elisa Viihteen maksuttomien ja Elisa Kanavakortti -kanavien tarjontaa. Muutoksen myötä Travel Channel poistui sekä Elisa Viihteen maksuttomista kanavista että Elisa Kanavakortilta 16.11.2017. Uutena kanavana sekä Elisa Viihteen maksuttomien että Elisa Kanavakortti -kanavien tarjonnassa on aloittanut historiaan erikoistunut History. Kanavalla nähdään myös lukuisia suosittuja, dokumentaarisia sarjoja aina panttilainaamoiden maailmasta metsureiden elämään.

Kanavapaikkamuutoksia Elisan kaapeli-tv-verkossa 16.11.2017

Elisan kaapeli-tv-verkossa tehdään kanavapaikkamuutoksia 16.11.2017. Muutoksessa TV7 siirtyy kanavapaikalta 63 kanavapaikalle 68. Lisäksi History siirtyy kanavapaikalta 101 uudelle kanavapaikalle 67. Mikäli vastaanottimesi ei tee muutoksia automaattisesti ja et löydä kanavia uusilta kanavapaikoilta, katso toimintaohjeet alta.

Kanavapaikat ja mitä tehdä, jos et löydä kanavia

Elisa Viihde

Jos kanavat eivät näy, kannattaa digiboksista irroittaa virtajohto ja laittaa se takaisin paikoilleen hetken kuluttua. Jos digiboksi ei tämänkään jälkeen löydä kanavia, tee laitteelle kanavien uudelleenhaku. Mikäli haun jälkeen vastaanotin ei vieläkään ole löytänyt uusia kanavia, on suositeltavaa tehdä vastaanottimelle tehdasasetusten palautus, jonka jälkeen kanavahaku on tehtävä vielä uudelleen.

Elisa Viihteen kanavapaikat ›

Elisa Kaapeli-TV

Mikäli digivastaanottimesi ei löydä uusia kanavia automaattisesti, tee tarvittaessa vastaanottimeesi kanavien uudelleenhaku. Mikäli haun jälkeen vastaanotin ei edelleenkään ole löytänyt uusia kanavia, on suositeltavaa tehdä vastaanottimelle tehdasasetusten palautus, jonka jälkeen kanavahaku on tehtävä vielä uudelleen.

Huomaathan, että kanavapakettien HD-kanavien katselu Elisa Kaapeli-TV:ssä vaatii korttilinkityksen.

Elisa Kaapeli-TV:n kanavapaikat ›

Kaipaatko lisätietoa muutoksista?

Mikäli sinulla on kysyttävää muutoksista, voit soittaa asiakastukeemme numeroon 01019 0240 (ma–pe 8–19, la 10–16.30, häiriöilmoitukset ma–su 24 h, pvm/mpm).