Mökki järven rannalla Suomessa

Mökin etäohjaus

Energian säästöä, mielenrauhaa ja mukavuutta etäohjattavilla laitteilla.

Etäohjattavien laitteiden avulla tiedät mökin pihapiirissä kaiken olevan kunnossa, säädät lämmitystä kotoa käsin sekä varmistat, että putket eivät ole jäässä. Etäohjattavia laitteita käytät helposti kännykän avulla välimatkasta riippumatta. Katso alta Elisan ratkaisuja mökkiläisten tarpeisiin – etäohjattavat laitteet hyödyntävät Elisa Laitenettiä, joten et tarvitse WiFiä.

Tilaa laitteet kätevästi verkkokaupastamme tai kysy lisää myyntipalvelustamme 0800 93 93 93 (avoinna ma-pe 8-19, la 9-16:30, maksuton kaikista kotimaan numeroista)

Jos tarvitset mökille netin esim. leffojen ja sarjojen katseluun tai etätöiden tekemiseen, tutustu Elisa Mökkinettiin.

Reolink kamera seinässä

Reolink 4G - Valvontakamerat livekuvalla

Erittäin helppokäyttöiset Reolinkin valvontakamerat toimivat myös siellä, missä ei ole sähköä tai WiFi-verkkoja. Kamerat soveltuvat sisä- ja ulkokäyttöön. Voit yhdellä Reolink sovelluksella hallita useampaa Reolinkin kameraa. Reolinkin omalla aurinkopaneelilla lisäät jo riittoisaa akunkestoa entisestään.


Reolinkin kameroissa on korkealaatuinen videokuva ja älykäs liiketunnistin. Kameroissa on myös kaksisuuntainen ääni. Se tallentaa videokuvan kamerassa olevaan muistikorttiin ja lähettää käyttäjälle ilmoituksen joko Reolinkin sovellukseen tai sähköpostilla. Voit myös katsella live kuvaa milloin tahansa.

Suosittelemme Reolink Go 4G -valvontakameroihin Laitenetti L-liittymää. Saat itseaktivoitavan SIM-kortin kameran mukana.
Riistakamera puussa

Riistakamera on helppo ratkaisu mökin valvontaan

Helppo ratkaisu mökin pihapiirin ja kiinteistöjen valvontaan on lähettävä riistakamera. Täysin langaton kamera aktivoituu liikkeestä ja lähettää kuvat sähköpostiin tai pilveen kamerasta riippuen.

Riistakameroiden käyttöönotto on tehty todella helpoksi. Kamera sisältää valmiit lähetysasetukset, joten monesti pelkkä sähköpostiosoitteen syöttäminen asetuksiin riittää. Riistakamerat toimivat tavallisilla sormiparistoilla ja latauksen tasoa voi tarkkailla matkapuhelimen avulla. 

Suosittelemme riistakameroihin Laitenetti M tai L-liittymää.
simpal patterin lämmitys

Tarkista kohteen tila tekstiviestillä ja säästä lämmityskuluissa

Lisäämällä mökkisi lämmitykseen etäohjattavan pistorasian, voit jopa parantaa mukavuustasoa vaarantamatta mökin kuntoa ja silti säästää lämmityskustannuksissa sekä pienentää hiilijalanjälkeäsi.

Valikoimastamme löytyy etäohjattavia pistorasioita, energiamittari, sekä erillinen etäluettava lämpömittari. Laitteiden avulla saat välittömästi tiedon merkittävistä lämpötilamuutoksista ja energiankulutuksesta.

Simpal T40 toimii pienoishälytinjärjestelmän keskusyksikkönä, johon voi liittää haluamasi lisälaitteita, sekä ekäohjattavia T20 pistorasioita. Näin voit itse kasata haluamasti pienoishälytinjärjestelmän huokeaan hintaan.

Mukana myyntipakkauksessa toimitetaan itseaktivoitava SIM-kortti. Suosittelemme näihin etäohjattaviin laitteisiin Laitenetti S-liittymää.


Lue lisää Simpal-laitteiden käytöstä "Yhden naisen armeija" -remonttiblogista täältä.
 • 4,99 €/kk

  + avausmaksu 8,99 €.

   Latausnopeus 0,256 Mbit/s ja lähetysnopeus 0,256 Mbit/s. 6 Gt/kk EU-dataa.
  Lähetysnopeuden vaihteluvälit 4G-verkossa 0,256 Mbit/s.


  ✓ Hälytyslaitteisiin
  ✓ Lämmityslaitteisiin
  ✓ GPS-seurantalaitteisiin
 • 7,99 €/kk

  + avausmaksu 8,99 €.

  Latausnopeus 0,256 Mbit/s ja lähetysnopeus 5 Mbit/s. 9 Gt/kk EU-dataa.
  Lähetysnopeuden vaihteluvälit 4G-verkossa 0,5-5 Mbit/s.


  ✓ Hälytyslaitteisiin
  ✓ Lämmityslaitteisiin
  ✓ GPS-seurantalaitteisiin
  ✓ Valvonta- tai riistakameraan (kuva)
  ✓ Valvonta- tai riistakameraan (video)
 • 9,99 €/kk

  + avausmaksu 8,99 €.

  Latausnopeus 0,5 Mbit/s ja lähetysnopeus 10 Mbit/s. 11 Gt/kk EU-dataa.
  Lähetysnopeuden vaihteluvälit 4G-verkossa 0,5-10 Mbit/s.


  ✓ Hälytyslaitteisiin
  ✓ Lämmityslaitteisiin
  ✓ GPS-seurantalaitteisiin
  ✓ Valvonta- tai riistakameraan (kuva)
  ✓ Valvonta- tai riistakameraan (video)
  ✓ Valvonta- tai riistakameraan (live-video)

Laitenetin tarkemmat tiedot

Tutustu Laitenetin muihin käyttökohteisiin

Jotta laitteen asennus olisi mahdollisimman helppoa, toimitetaan laitteen mukana tuleva liittymä omalla sim-kortilla, josta on otettu PIN-koodin kysely pois. Liittymässä käytettävä sim-kortti on myös suunniteltu ja testattu toimivaksi äärimmäisiin olosuhteisiin.

Monet laitteista käyttävät tekstiviestejä. Kaikki Laitenetti-liittymät sisältävätkin rajattomasti tekstiviesti- tai multimediaviestiä (SMS/MMS) kuukaudessa. Ohjeita ja vinkkejä Laitenetin käyttöön löydät täältä.