mies ja koira istumassa maastoauton takaluukun päällä, vieressä kaksi maastopyörää

Elisa Paikannus

Paikantimen ja siihen sopivan liittymän avulla pidät helposti silmällä omaisuuttasi, kuten ajoneuvoa, polkupyörää tai vaikka lemmikkiä.

Onko sinulla jo Elisalta ostettu paikannin?

Siirry aktivoimaan paikantimen SIM-kortti.

Elisa Laitenetti -SIM-kortti

Paikantimeen suunniteltu liittymä

Elisa Laitenetti Paikannus on paikantimiin suunniteltu versio Elisa Laitenetistä. Laitenetti Paikannuksesta on karsittu ylimääräiset ominaisuudet pois. 

Kaikissa Elisan myymissä paikantimissa toimitetaan SIM-kortti mukana, ja niissä laitteissa, joissa SIM-kortin asentaminen on hankalaa, olemme asettaneet sen jo valmiiksi paikalleen. Ohjeet liittymän aktivointiin löydät laitepakkauksesta.

4,99 €/kk

metsästyskoira, jonka kaulapannassa on paikannin

GPS-paikannin ajoneuvon tai lemmikin paikantamiseen

Elisalta löydät laajan valikoiman paikantimia ajoneuvoon tai vaikka pyörään. GPS-paikantimen avulla tiedät aina ajoneuvosi sijainnin reaaliaikaisesti. Paikantimen avulla seuraat helposti ajoneuvosi liikkeitä ja myös nopeutta Elisa Laitenetti -sovelluksessa. Voit hyödyntää ajoneuvon sijaintihistoriaa myös ajopäiväkirjan ja matkalaskujen teossa. 

Myös lemmikin omistajalle paikannuksesta on suuri apu. Paikantimen avulla pihalta karannut koira löytyy nopeasti ja vapaasti ulkoilevan kissan menemisiä on mahdollista seurata. Paikantimeen voi asettaa esimerkiksi turvarajat, jolloin saat ilmoituksen lemmikkisi poistuttua sallitulta alueelta.

Elisa Laitenetti -sovellus

Elisa Laitenetti -sovellus

Elisan helppokäyttöisellä Laitenetti -sovelluksella saat paikantimet helposti kartalle. Lisäksi sovelluksen avulla voit ohjata vaikkapa mökkisi lämmitystä etänä, jos käytössäsi on SimPal T4 -pistorasia.

  • Reaaliaikainen paikantimen sijainti puhelimeesi, välimatkasta riippumatta
  • Sijaintihistoria ja nopeus
  • Useita karttapohjia, myös maastokartta saatavilla
  • Ilmoitus alhaisesta akun varauksesta
  • Jaa sijaintitiedot halutessasi läheistesi kanssa
  • Sovellus ladattavissa ilmaiseksi omasta sovelluskaupastasi

Sovellus on suomenkielinen ja tietosi pysyvät Elisan hallussa. Ongelmatilanteissa asiakaspalvelu on valmiina auttamaan. Sovellus toimii vain yhteensopiviin paikantimiin, joissa käytössä Elisan Laitenetti -liittymä.

  AppStoreGoogle Play

Etsitkö liittymää etäohjaukseen tai riistakameraan? Tutustu Elisa Laitenettiin.

Vinkkejä paikantimen valintaan

Videobotin avulla löydät helposti juuri tarpeisiisi sopivan paikantimen. Kaikki paikantimet hyödyntävät samaa sovellusta ja näkyvät kerralla samalla kartalla.

Usein kysytyt kysymykset paikannuksesta