Elisa Virtuaalimyymälä

Elisa Virtuaalimyymälä

Voit vierailla Elisan myymälässä myös omalta kotisohvaltasi
Elisan myymälöistä tutut myyjämme auttavat sinua nyt myös kotisohvallasi. Olipa asiasi sitten uuden puhelimen hankinta, oman puhelinliittymäsi päivitys 5G-aikaan tai Elisa Viihde -palvelun tilaaminen, me autamme sinua. Etätapaamisessa tehdyt tilaukset saat usein jopa samana päivänä sinulle parhaiten sopivalla tavalla; kuljetettuna suoraan kotiin, pakettiautomaattiin tai postitoimipisteeseen tai noudettuna Elisan myymälästä.

Etänä pystymme hoitamaan laite- ja liittymähankintoihisi liittyvät asiat. Kun asiasi koskee esimerkiksi mobiilivarmennetta, tai haluat tehdä maksusopimuksen, löydät parhaan avun yhteystietosivuilta.
 • Aloita chat

  Käynnistä chat-keskustelu samantien Elisan myyjän kanssa oikeassa alakulmassa näkyvästä chat-painikkeesta. Myyjämme vastaavat sinulle myyntichatin aukioloaikoina. Palvelemme kesäaikaan arkisin kello 8-22 ja viikonloppuisin kello 9-17.

 • Etätapaaminen myyjän kanssa

  Varaa aika Elisan myyjän kanssa videotapaamiseen. Kalenterista voit valita sinulle sopivan ajankohdan, jolloin myyjä ottaa sinuun yhteyttä. Tarkkaile siis sähköpostiasi, jonne kutsu tapaamisesta lähetetään.

 • Etätapaaminen yritysmyyjän kanssa

  Elisan virtuaalimyymälässä saat palvelua yrittäjien tarpeisiin erikoistuneelta myyjältä.

Näin Elisan virtuaalitapaaminen toimii

 1. Valitse sinulle sopivin aika (30 min) tapaamiselle ajanvarauskalenterista.
  Pyydämme varauksen yhteydessä sinua kertomaan lyhyesti lisää itsestäsi ja tapaamisen aiheesta, jotta voimme varautua palvelemaan sinua mahdollisimman hyvin.
 2. Saat varauksen jälkeen vahvistuksen sähköpostiisi.
  Vahvistuksen saapumisessa voi mennä muutama minuutti.
  Varauksen mukana on liitteenä kalenterisovelluksessa avattava varaus, jonka voit halutessasi tallentaa omaan digikalenteriisi muistuttamaan varauksesta.
 3. Saat meiltä uuden kalenterikutsun viimeistään varauspäivän aamuna. 
  Kutsussa on linkki henkilökohtaisen virtuaalitapaamisesi käynnistämiseen.
 4. Käynnistä virtuaalitapaaminen kutsussa olleen linkin kautta n. 5 min ennen varatun ajan alkamista.
  Tapaamisen alkaessa ja sen aikana voit itse valita näkeekö myyjämme myös sinut vai näetkö vain sinä myyjän.

Mitä tarvitsen?

Tarvitset vain nettiyhteydellä varustetun älypuhelimen tai tietokoneen. Videotapaaminen toteutetaan Microsoft Teams-palvelun yli selaimella tai Teams-sovelluksen kautta (lataa tästä). Jos haluat käyttää palvelua selaimella, suosittelemme Google Chromea.