Laskut OmaElisassa - Elisa ja Saunalahti asiakaspalvelu

Laskut OmaElisassa

Liittymän, palvelun tai laitteen omistajana näet Elisan ja Saunalahden laskusi OmaElisasta. Kun maksat laskusi OmaElisasta, näkyy maksu Elisalla heti ilman pankkiviivettä.

Mistä löydän maksamattomat ja maksetut laskuni?

  1. Kirjaudu OmaElisaan. Kirjautumiseen tarvitset Elisa-tunnuksen. Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia, saat luotua ne kirjautumissivulla.
  2. Klikkaa vasemman reunan valikosta Laskut.
  3. Laskut-sivulta löydät Elisan ja Saunalahden maksamattomat ja maksetut laskusi.

Jos olet sopimuksella vain maksajaroolissa ja omistaja on joku muu, et pääse tarkastelemaan kyseisen liittymän laskuja OmaElisassa.

Elisan laskut löydät myös Mobiili OmaElisasta
Lataa Mobiili OmaElisa puhelimeesi: Android | iOS

Laskujen selaaminen OmaElisassa

Liittymän omistajana löydät maksamattomat laskusi Avoimet laskut -kohdasta ja maksamasi laskut Maksetut laskut -kohdasta. Maksetut laskut -osio kertoo sinulle myös laskun maksupäivän sekä alkuperäisen eräpäivän.

  • Laskujen toimitustapa: Klikkaamalla Laskujen toimitustapa -välilehteä pääset halutessasi muuttamaan laskujesi toimitustapaa.
  • Lisää maksuaikaa: Lisää maksuaikaa -painikkeella voit hakea maksamattomalle laskullesi lisää maksuaikaa, mikäli et voi maksaa laskua eräpäivään mennessä. Valinta näkyy vain, jos sinulla on maksamattomia laskuja. Katso tarkempi ohje maksusopimuksen tekoon täältä.
  • Avaa PDF-lasku: Klikkaamalla tätä painiketta saat laskun auki PDF-muodossa kokonaisuudessaan. PDF-tiedosto sisältää yksityiskohtaisen laskuerittelyn. Voit halutessasi tarkistaa laskun sisällön. HUOM: PDF-tiedosto tulee saataville OmaElisaan noin vuorokauden viiveellä laskun lähettämisestä.
  • Maksa lasku: Jos haluat maksaa laskun heti, klikkaa Maksa lasku -painiketta. Valitse tämän jälkeen verkkopankkisi, jonka jälkeen ohjaudut verkkopankkisi kirjautumiseen ja maksun vahvistamiseen. Kun maksat laskusi tällä tavalla, suorituksesi näkyy meillä heti ilman pankkiviivettä. Laskun maksaminen OmaElisan kautta on mahdollista vain heti klikkaushetkellä, eli esim. myöhemmin eräpäivänä veloittumaan asettaminen ei ole OmaElisassa mahdollista.

Maksettujen laskujen osalta voit tarkastella vanhoja laskujasi 18 kk ajalta taaksepäin. Tätä vanhemmat laskut siirtyvät arkistoon, eivätkä näy enää OmaElisassa. Jos tarvitset yli 18 kuukautta vanhemmasta laskustasi kopion, voit tilata laskukopion asiakaspalvelustamme. Laskukopion tilaamisesta veloitetaan hinnaston mukainen palvelumaksu.

Jos liittymäsi käyttö- ja kuukausimaksut jäävät laskun muodostamisen hetkellä alle minimilaskutusrajan (8 euroa/kk), ei laskua muodostu kuukausittain. Tässä tapauksessa nämä veloitukset siirtyvät osaksi seuraavaa laskua ja lasku muodostuu normaalin aikataulun mukaisesti noin kuukauden päästä, mikäli veloitettava summa nousee tällöin yhteensä yli 8 euroon.

 

 

Haluatko säästää aikaa ja vaivaa?

Anna asiantuntijan hoitaa homma puolestasi.

Se on helppoa! Yksi soitto Elisan Omagurulle riittää. Olemme apunasi arkisin klo 8 - 21 ja lauantaisin 9 - 17.

(2,28 €/min mpm/pvm)

Miksi Omaguru?

  • Helppoa, nopeaa ja vaivatonta!
  • Elisan parhaat kodin tietotekniikan asiantuntijat palveluksessasi
  • Sinun ei tarvitse osata itse, koska Omaguru voi ottaa etäyhteyden laitteeseesi
Laskutus - Liittymämuutokset - Häiriöilmoitukset

Tarvitsetko apua? Asiakaspalvelumme auttaa sinua.
Elisan asiakaspalvelu vinkkaa:
Näet Elisan laskusi myös Mobiili OmaElisa -sovelluksesta!
OmaElisassa hoidat palveluitasi näppärästi yhdestä paikasta.
Kirjaudu
Etkö löytänyt etsimääsi ohjetta? Käytä hakua!