Laskujen maksaminen - Mistä löydän maksetut ja maksamattomat laskuni? - Elisa ja Saunalahti asiakaspalvelu

Laskujen maksaminen - Mistä löydän maksetut ja maksamattomat laskuni?

Liittymän, palvelun tai laitteen omistajana löydät Elisan ja Saunalahden laskusi OmaElisasta.
 

Kun maksat laskusi OmaElisassa suorituksesi näkyy meillä heti ilman pankkiviivettä!

Laskut OmaElisassa

Liittymän, palvelun tai laitteen omistajana löydät Elisan ja Saunalahden laskusi OmaElisasta. Mikäli olet sopimuksella vain maksajaroolissa ja omistaja on joku muu, ei sinulla ole pääsyä tarkastelemaan kyseisen liittymän laskuja OmaElisassa.

  1. Kirjaudu OmaElisaan. Kirjautumiseen tarvitset Elisa-tunnuksen. Jos sinulla ei ole tunnuksia, saat luotua ne kirjautumissivulla.
  2. Klikkaa vasemmalla olevasta valikosta Laskut.
  3. Sivulta näet kaikki Elisan ja Saunalahden maksetut ja maksamattomat laskusi.
Saunalahti-liittymien laskut löydät myös Mobiili OmaElisasta
Sovelluksesta löydät uudet ja maksetut laskusi, sekä voit seurata Saunalahti-liittymiesi käyttöä. Kirjautumiseen tarvitset Elisa-tunnuksen.
Lataa Mobiili OmaElisa puhelimeesi: Android | Windows Phone | iOS

 

Laskujen selaaminen OmaElisassa

Liittymän omistajana löydät maksamattomat laskusi Avoimet laskut -kohdasta ja maksamasi laskut Maksetut laskut -kohdasta. 

  • Laskujen toimitustapa: Klikkaamalla Laskujen toimitustapa -painiketta, pääset halutessasi muuttamaan laskujesi toimitustapaa.
  • Lisää maksuaikaa: Lisää maksuaikaa -painikkeella voit hakea maksamattomalle laskullesi lisää maksuaikaa, jos et voi maksaa sitä eräpäivään mennessä. Valinta näkyy vain, jos sinulla on maksamattomia laskuja. Katso tarkempi ohje täältä.
  • Näytä lasku: Klikkaamalla Näytä lasku -painiketta, näet laskun kokonaisuudessaan erittelyineen ja voit halutessasi tarkistaa laskun sisällön.
  • Maksa verkkopankissa: Jos haluat maksaa laskun heti, klikkaa Maksa verkkopankissa -painiketta. Valitse tämän jälkeen verkkopankkisi, jonka jälkeen ohjaudut verkkopankkisi kirjautumiseen ja maksun vahvistamiseen. Kun maksat laskusi tällä tavalla, suorituksesi näkyy meillä heti ilman pankkiviivettä.

Maksettujen laskujen osalta voit tarkastella vanhoja laskujasi 18 kk ajalta taaksepäin. Tätä vanhemmat laskut siirtyvät arkistoon, eivätkä näy enää OmaElisassa. Jos tarvitset yli 18 kuukautta vanhemmasta laskustasi kopion, voit tilata laskukopion asiakaspalvelustamme. Laskukopion tilaamisesta veloitetaan hinnaston mukainen palvelumaksu.

Jos liittymäsi käyttö- ja kuukausimaksut jäävät alle minimilaskutusrajan (8 euroa/kk), ei laskua muodostu kuukausittain.

 

 

Laskutus - Liittymämuutokset - Häiriöilmoitukset

Tarvitsetko apua? Asiakaspalvelumme auttaa sinua.
Elisan asiakaspalvelu vinkkaa:
Saunalahti-liittymien laskut löydät myös MobiiliOmaElisasta!
OmaElisassa hoidat palveluitasi näppärästi yhdestä paikasta.
Kirjaudu
Etkö löytänyt etsimääsi ohjetta? Käytä hakua!