Elisa Viihde ja Elisa Kaapeli-TV: Kanavamuutokset - Elisa ja Saunalahti asiakaspalvelu

Elisa Viihde ja Elisa Kaapeli-TV: Kanavamuutokset

Elisa Viihteen ja Elisa Kaapeli-TV:n kanavatarjonnassa tapahtuu muutoksia. Tältä sivulta voit lukea tapahtuneista ja tulevista muutoksista.

Kaikki kanavapaikat löydät kanavapaikkojen ohjeista Elisa Viihde ja Kaapeli-TV. Kuukausittain vaihtuvan maksuttoman bonuskanavan tiedot näet osoitteesta elisa.fi/bonuskanava.

 

1.1.2020: Discoveryn maksukanavat (mm. Discovery Channel ja Eurosport) jatkavat valikoimassamme ilman keskeytystä

Discoveryn maksukanavat (mm. Discovery Channel ja Eurosport) säilyvät jatkossakin valikoimassamme, sillä pääsimme sopimukseen Discoveryn kanssa kanavien näkymisestä. Myös korvaaviksi avatut kanavat näkyvät maksutta koko tammikuun ajan.

Nämä Discoveryn kanavat näkyvät jatkossakin: Discovery Channel, Animal Planet, Discovery Science, ID Investigation Discovery, Travel Channel, Food Network, Eurosport 1 ja 2.

Kanavien lähetyksessä saattaa esiintyä häiriöitä alkuvuoden ohjelmien osalta.

Tarjoamme urheilukanavat Motorvisionin (Elisa Viihde 592, Kaapeli-TV 310), Nautical Channelin (EV: 595, KTV: 115), ja Horse TV:n (EV: 598, KTV: 116) maksutta 31.1.2020 asti. Myös brittikomediaa ja draamaa esittävä BBC Brit (EV: 500, KTV: 61) on bonuskanavana maksuton tammikuun ajan. Kanavapaikat on merkitty sulkeissa.

1.1.2020: Harju & Pöntinen poistuu kanavavalikoimasta

Harju & Pöntinen -kanava poistuu Elisan valikoimasta 1.1.2020 alkaen. Kanava on ollut vapaasti katsottavana kanavana sekä Elisa Viihteessä että Elisan Kaapeli-TV:ssä.

Kanavaa jakeleva ohjelmayhtiö (Sanoma) on irtisanonut jakelusopimuksen ja tästä syystä kanava poistuu valikoimastamme. Sanomalla on käynnissä neuvottelut kanavan jatkumisesta, mutta neuvotteluja ei saada päätökseen tämän kuun loppuun mennessä. Harju & Pöntinen tuli Sanoman omistukseen Aito Radiot liiketoimintakaupan myötä ja syvemmän tarkastelun tiimoilta Sanoma on päättänyt etsiä kanavalle jatkajaa. Mikäli jatkajaa ei löydy, Sanoma tulee luopumaan kanavan toimiluvasta vuoden loppuun mennessä.

Korvaavaa kanavaa ei ole tällä hetkellä tiedossa.

1.1.2020: Fine Living -kanava poistuu Elisa Mix -kanavapaketeista

Fine Living -maksukanava poistuu 1.1.2020 alkaen Elisa Mix -kanavapakettien ja Elisan valikoimasta. Kanava on ollut valittavissa valinnaisena kanavana sekä lisämaksullisena extrakanavana. 

Elisa Viihde ja Kaapeli-TV -asiakkaana voit hallinnoida kanavapakettejasi ja valinnaisia kanavia kätevästi osoitteessa elisaviihde.fi/maksukanavat

TTV:n asiakkaat voivat tilata valinnaisen kanavan muutoksen asiakaspalvelustamme.

1.10.2019: MTV Finland ja MTV Music poistuu kanavavalikoimasta ja tilalle saapuvat Paramount Network ja MTV

1.10. alkaen peruskanaviin kuulunut MTV Finland poistuu valikoimastamme. Samalle kanavapaikalle vapaaseen katseluun avautuu Paramount Network.

  • Elisan Kaapeli-TV:ssä kanava löytyy kanavapaikalta 66 ja 69 (HD)
  • Elisa Viihteessä kanava löytyy kanavapaikalta 530

Saman muutoksen yhteydessä myös kanavapaikoilla 154( Kaapeli-TV) ja 634 (Elisa Viihde) näkynyt MTV Music lopettaa toimintansa ja tilalle saapuu musiikkiin keskittyvä MTV. Kanavan voi tilata lisäkanavana mm. kanavapaketteihin Elisa Mix S ja Mix M.

Kanavamuutoksen yhteydessä digiboksi ehdottaa kanavien hakemista uudelleen. Kanavien uudelleenhaku kestää yleensä muutaman minuutin. Mahdollisissa ongelmatilanteissa katso apua näistä ohjeista.

Kanavapaikat ja mitä tehdä, jos et löydä kanavia

Elisa Viihde

Jos kanavat eivät näy, kannattaa digiboksista irroittaa virtajohto ja laittaa se takaisin paikoilleen hetken kuluttua. Jos digiboksi ei tämänkään jälkeen löydä kanavia, tee laitteelle kanavien uudelleenhaku.

  • Mikäli haun jälkeen vastaanotin ei vieläkään ole löytänyt uusia kanavia, on suositeltavaa tehdä vastaanottimelle tehdasasetusten palautus, jonka jälkeen kanavahaku on tehtävä vielä uudelleen

Elisa Viihteen kanavapaikat löydät täältä >

Elisa Kaapeli-TV

Jos kanavat eivät näy, kannattaa digiboksista irroittaa virtajohto ja laittaa se takaisin paikoilleen hetken kuluttua. Jos digiboksi ei tämänkään jälkeen löydä kanavia, tee laitteelle kanavien uudelleenhaku. 

  • Mikäli haun jälkeen vastaanotin ei edelleenkään ole löytänyt uusia kanavia, on suositeltavaa tehdä vastaanottimelle tehdasasetusten palautus, jonka jälkeen kanavahaku on tehtävä vielä uudelleen

Huomaathan, että kanavapakettien HD-kanavien katselu Elisa Kaapeli-TV:ssä vaatii kortinlukijan korttilinkityksen.

Elisa Kaapeli-TV:n kanavapaikat löydät täältä >

Haluatko säästää aikaa ja vaivaa?

Anna asiantuntijan hoitaa homma puolestasi.

Se on helppoa! Yksi soitto Elisan Omagurulle riittää. Olemme apunasi arkisin klo 8 - 21 ja lauantaisin 9 - 17.

(2,28 €/min mpm/pvm)

Miksi Omaguru?

  • Helppoa, nopeaa ja vaivatonta!
  • Elisan parhaat kodin tietotekniikan asiantuntijat palveluksessasi
  • Sinun ei tarvitse osata itse, koska Omaguru voi ottaa etäyhteyden laitteeseesi
Laskutus - Liittymämuutokset - Häiriöilmoitukset

Tarvitsetko apua? Asiakaspalvelumme auttaa sinua.
Elisan asiakaspalvelu vinkkaa:
Kuukausittain vaihtuvan maksuttoman bonuskanavan löydät kanavapaikoilta 500 (IPTV) ja 61 (KTV)
OmaElisassa hoidat palveluitasi näppärästi yhdestä paikasta.
Kirjaudu
Etkö löytänyt etsimääsi ohjetta? Käytä hakua!