S-ryhmän Bonus - Elisa ja Saunalahti asiakaspalvelu

S-ryhmän Bonus

Saat S-ryhmän Bonusta useista Elisan Saunalahti puhe- ja mobiililaajakaistaliittymistä sekä Elisan Saunalahti laajakaistaliittymistä. Bonusta kerryttävät liittymät löydät tästä ohjeesta. Bonuksen aktivointi liittymälle onnistuu OmaElisassa.

 

Aktivoi S-ryhmän Bonus OmaElisassa

Siirry OmaElisaan

1. Lisää ensin jäsennumerosi omiin tietoihisi

 • Siirry OmaElisaan lisäämään kortin numero (Omat tiedot > S-Etukortti). Jos OmaElisaan kirjautumiseen käytettävä Elisa Tunnus on unohtunut tai sinulla ei vielä ole tunnusta, aloita kirjautuminen tunnistautumalla ensin täällä.
 • Jäsennumerosi voit ilmoittaa myös heti liittymän tilauksen yhteydessä, mikäli valitsemasi palvelu tai liittymätyyppi kerryttää Bonusta. Jos vaihdat liittymätyyppiä Bonusta kerryttävään liittymään, voit ilmoittaa jäsennumeron heti vaihdon yhteydessä.

2. Jäsennumeron lisäämisen jälkeen aktivoi Bonus erikseen jokaiselle Bonusta kerryttävälle liittymällesi

 • Aktivointi tehdään OmaElisassa heti jäsennumeron lisäämisen jälkeen kohdasta Aktivoi Bonus liittymällesi.
 • Aktivoi Bonus -linkki tulee näkyviin silloin, kun sopimustyyppi kerryttää Bonusta ja kortin numero on ensin onnistuneesti lisätty omiin tietoihin.
 • Voit myös aktivoida Bonuksen liittymille valitsemalla OmaElisan vasemman reunan valikosta liittymän ja klikkaamalla siellä Aktivoi Bonus -linkkiä. Bonusta kertyy vasta, kun aktivointi on tehty.

Kurkkaa vielä lopuksi usein kysytyt kysymykset Bonuksen kertymisestä.

Katso videolta miten aktivoit liittymäsi kerryttämään Bonusta!

 

Jäsennumeron tarkistaminen kortista ja Bonusta kerryttävät liittymät

S-Etukortin jäsennumeron tarkistaminen kortista

OmaElisaan syötetään kuvissa punaisella ympyröity numerosarja (10 numeroa) ilman välilyöntiä.

S-ryhmän Bonusta kerryttävät Elisan Saunalahti -liittymät

Puhe- ja mobiililaajakaistaliittymät

 • Bonusta voi saada myynnissä olevista Elisan 5G-liittymistä.
 • Myynnistä poistuneille, ennen 1.7.2020 tilatuille S-ryhmän Bonusta kerryttäville 4G-liittymille (joissa nimellisnopeus on 150 Mbit/s tai enemmän), voi aktivoida Bonuksen OmaElisassa.

Kiinteät laajakaistat

 • Bonusta voi saada Elisan kiinteistä laajakaistaliittymistä, joiden nimellisnopeus on 30 Mbit/s tai enemmän.
 • Taloyhtiön sopimissa vastikkeellisissa Elisan laajakaistoissa voi saada Bonusta, kun nimellisnopeus on 100 Mbit/s tai enemmän.

Voit aina tarkistaa OmaElisasta, onko Bonuksen aktivointi omalle liittymällesi mahdollista. Mikäli bonuksen aktivointi ei onnistu OmaElisasta, ei liittymästä ole mahdollista kerryttää S-ryhmän Bonusta.

Bonusta kertyy, kun lasku on maksettu kokonaan viimeistään laskun eräpäivänä.

Bonusta kertyy bonusta kerryttävien liittymien kuukausimaksuista, kotimaassa soitetuista normaalihintaisista puheluista matka- ja lankapuhelinliittymiin, normaalihintaisista teksti- ja multimediaviesteistä sekä kotimaan normaalihintaisesta datasiirrosta (ei datapaketeista). Mikäli laskulla annetaan Bonuksen lisäksi muita alennuksia, Bonus annetaan alennetusta hinnasta.

Tutustu tarkkoihin Bonus-ehtoihin:

Bonusta kerryttävien liittymien erityisehdot

S-ryhmän Bonusta kerryttävät Elisan vanhat liittymät

Bonusta kertyy vanhoissa Elisa Matkapuhelinliittymissä:

 • normaalihintaisista kotimaan matka- ja videopuheluista
 • teksti- ja multimediaviesteistä
 • datasiirrosta
 • Elisa Paketti -sopimuksen puhepaketista
 • Elisa Mobiililaajakaistapaketin kuukausimaksusta

Matkaviestintäpalveluiden bonusehdot

Vanhat Elisa Laajakaista -liittymät

Laajakaistapalveluiden bonusehdot

Asiakastiedot ja tietosuoja

Osana Elisan sopimusehtoja hyväksyt Elisan asiakkaana henkilötietojesi käsittelyn yhteistyön edellyttämässä laajuudessa ja annat suostumuksesi siihen, että Elisa luovuttaa henkilötietosi SOK:lle jäsen/asiointinumeron tarkistamiseksi sekä Bonusta kerryttävien liittymien maksujen euromäärän kirjattavaksi bonusostoksesi SOK:lle S-ryhmän asiakasomistaja- ja asiakasrekisteriin. Vastaavasti valtuutat SOK:n  luovuttamaan Elisalle tiedon muuttuneesta jäsen/asiointinumerostasi sekä tiedon siitä, mikäli et enää kuulu asiakasomistajatalouteen etkä siten enää ole oikeutettu kerryttämään Bonukseen oikeuttavista liittymistä Bonusta.

Vastaat antamiesi tietojen oikeellisuudesta. Elisa ei ole velvollinen hyvittämään jälkikäteen virheellisten tai puuttuvien tietojen takia saamatta jäänyttä Bonusta.

Usein kysytyt kysymykset S-ryhmän Bonuksesta

Mistä S-ryhmän Bonusta ei kerry?

Puheliittymissä Bonusta eivät kerrytä:

 • soitot palvelunumeroihin (esim. 0700- ja 0600-alkuiset palvelunumerot, 010- tai 020-alkuiset yrityspalvelunumerot ja numeropalvelu 118)
 • palvelutekstiviestit (lisätietoa täällä)
 • ulkomailla soitetut puhelut ja videopuhelut
 • ulkomailla lähetetyt tekstiviestit ja multimediaviestit  
 • mobiilidatan käyttö ulkomailla

Bonusta ei myöskään kerry esim. laitteiden kuukausimaksuista, tietyistä laajakaistanopeuksista, Elisa Viihde -palvelusta tai tietyillä kampanjoilla varustetuista mobiililiittymistä.

Tarkista tarkemmat ehdot Bonusta kerryttävien liittymien erityisehdoista:
Bonusta kerryttävien liittymien erityisehdot

Mistä näen kertyneen Bonuksen?

Maksetut ja tulossa olevat S-ryhmän Bonukset näet S-ryhmän sähköisistä kanavavista. Bonukset päivittyvät noin 1-2 kuukauden viiveellä. Voit seurata bonusprosentin kehittymistä ja Bonuksen kertymistä halutessasi vaikka päivittäin.

Seuraa Bonuksen kertymistä >

Jos olet maksanut liittymäsi laskun kuun loppupuolella, mutta kuitenkin viimeistään eräpäivänä, ei Bonus ole ehtinyt kyseisen kuun saldoon, vaan tulee mukaan vasta seuraavan kuun Bonuksiin.

Miksi en ole saanut Bonusta?

Bonuksen kertymisen edellytyksiä:

 • Laskun on oltava maksettu kokonaan viimeistään laskun alkuperäisenä eräpäivänä. Jos lasku on maksettu yhdenkin päivän myöhässä, ei Bonusta kerry. Asiakasnumerot joilla on maksusopimus eivät kerrytä bonusta myöskään maksusopimuksen ulkopuolisista laskuista.
 • Henkilökohtaisen S-Etukortin jäsennumeron tulee olla ilmoitettu Elisalle. Voit tarkistaa kortin jäsennumeron OmaElisan kautta kohdasta Omat Tiedot. Kortin numeron lisäämisen jälkeen tarkista vielä, että olet aktivoinut Bonuksen jokaiselle Bonusta kerryttälle sopimuksellesi.
 • Bonusta alkaa kertyä onnistuneen rekisteröinnin jälkeen alkavalta uudelta laskutuskaudelta.
 • Bonusta ei ole mahdollista saada takautuvasti!
 • Vanhojen Elisan tuotteiden osalta Elisan laajakaistaliittymällä Bonusta voi kerryttää vain liittymän maksaja ja Elisan matkapuhelinliittymällä vain liittymän omistaja.
 • Liittymän omistajalla tulee olla joko pääkortti tai rinnakkaiskortti omilla nimillään, jotta Bonusta kertyy. Oman jäsennumeronsa voi tarkistaa omalta henkilökohtaiselta kortiltaan.

Bonusta ei kerry mahdollisesta kuukausittain laskutettavasta laitteen kuukausimaksusta tai sellaisista Elisan lisäpalveluista, joita ei ole erikseen erityisehdoissa mainittu Bonusta kerryttäviksi palveluiksi. Mistä S-ryhmän Bonusta ei kerry?

Muista aina aktivoida Bonus sopimuksille S-Etukortin jäsennumeron lisäämisen jälkeen!

S-Etukortin lisäämisen jälkeen on hyvä vielä tarkistaa, onhan Bonus aktivoitu jokaiselle sopimukselle, josta sinun on mahdollista kerryttää Bonusta. Bonus tulee aktivoida jokaiselle Bonusta kerryttävälle sopimukselle erikseen. Pelkkä kortin numeron lisääminen Omat Tiedot -välilehdellä ei vielä aktivoi Bonusten kertymistä.

 1. Valitse ensin OmaElisan vasemmasta valikosta liittymä, jolle haluat aktivoida Bonuksen.
 2. Klikkaa sivulla olevaa Aktivoi Bonus -linkkiä. Linkki tulee näkyviin silloin, kun sopimustyyppi kerryttää Bonusta ja kortin numero on ensin onnistuneesti lisätty omiin tietoihin.

Haluatko säästää aikaa ja vaivaa?

Anna asiantuntijan hoitaa homma puolestasi.

Se on helppoa! Yksi soitto Elisan Omagurulle riittää. Olemme apunasi arkisin klo 8 - 21 ja lauantaisin 9 - 17.

(2,50 €/puhelu + 2,50 €/alkava min + mpm)

Miksi Omaguru?

 • Helppoa, nopeaa ja vaivatonta!
 • Elisan parhaat kodin tietotekniikan asiantuntijat palveluksessasi
 • Sinun ei tarvitse osata itse, koska Omaguru voi ottaa etäyhteyden laitteeseesi
Laskutus - Liittymämuutokset - Häiriöilmoitukset

Tarvitsetko apua? Asiakaspalvelumme auttaa sinua.
Elisan asiakaspalvelu vinkkaa:
Bonusta kertyy, kun maksat laskusi eräpäivään mennessä!
OmaElisassa hoidat palveluitasi näppärästi yhdestä paikasta.
Kirjaudu
Etkö löytänyt etsimääsi ohjetta? Käytä hakua!