Liittymän päivittäminen

Onko liittymäsi sinulle sopiva? Tiesitkö, että nopeammalla yhteydellä laitteesi käyttökokemus paranee ja saat siitä parhaan hyödyn? Tässä ohjeessa kerromme, kuinka päivität Elisan Saunalahden puhelin- tai mobiililaajakaistaliittymäsi helposti.

Miten saan tiedon parhaista jatkotarjouksista ja asiakaseduista?
Varmista OmaElisasta, että olet sallinut Elisan markkinointiviestit. Näin saat meiltä tiedon parhaista jatkotarjouksista liittymillesi. Kirjaudu OmaElisaan tai lataa OmaElisa-sovellus puhelimesi sovelluskaupasta.

Päivitä liittymäsi milloin tahansa OmaElisassa

  1. Kirjaudu OmaElisaan ja valitse liittymä, jonka haluat päivittää. Voit kirjautua Elisa Tunnuksella, pankkitunnuksella tai Mobiilivarmenteella.
  2. OmaElisasta löydät liittymällesi etuja sekä tarjouksia. Tee muutoksia Päivitä liittymä -painikkeesta.
  3. Uusi liittymä astuu voimaan automaattisesti vuorokauden vaihteessa. Voit vaihtaa muutoksen ajankohtaa tilausta tehdessäsi.
  4. Liittymän päivitystilaus on nyt tehty ja muutos tapahtuu haluttuna päivänä vuorokauden vaihtuessa. Muutoksen jälkeen suosittelemme käynnistämään laitteen uudelleen.

Huomioithan, että Saunalahden Prepaid-liittymille ei ole mahdollista tehdä liittymätyypinvaihtoa.

Voit vaihtaa liittymätyyppiä myös Elisan verkkokaupassaElisan myymälässä tai soittamalla myyntipalveluumme. Liittymän päivityksestä  peritään hinnaston mukainen palvelumaksu.