Metsästäjä tauolla

Laitteet ja liittymät metsälle


Teknologiasta on tullut korvaamaton apu metsästäjille. Riistakameran ja koirien GPS-pantojen avulla voi saada tietoja niin eläinten liikkeistä kuin kannan kokoonpanosta. Näistä tiedoista on hyötyä muun muassa jahtitaktiikan laatimisessa. Jotta voisit keskittyä oleelliseen, helppokäyttöiset laitteet ja varmat yhteydet ovat merkittävä apu.

Elisa Laitenetti on suunniteltu ja testattu toimivaksi esimerkiksi lähettävään riistakameraan, GPS-paikantimeen ja koiran tutkapantaan. Elisa Laitenetti liittymät sopivat sekä mobiilidataa että tekstiviestejä käyttäviin laitteisiin. Liittymissämme ei ole määräaikaa ja voit irtisanoa ne helposti koska tahansa.

Riistakamera puussa

Riistakamerat


Elisan valikoimasta löydät Burrelin ja Uovisionin sormiparistoilla toimivat laadukkaat riistakamerat. Pitkä akunkesto mahdollistaa riistan tarkkailun pitkienkin etäisyyksien päästä. Riistakameroiden käyttöönotto on tehty todella helpoksi. Kamera sisältää valmiit lähetysasetukset, joten monesti pelkkä sähköpostiosoitteen syöttäminen riittää. Suosittelemme riistakameroihin Laitenetti S- tai M-liittymää.

Reolinkin valvontakamerat ovat kasvattaneet suosiotaan myös metsästäjien keskuudessa ja niitä käytetään monipuolisina riistakameroina. Reolinkin valvontakameroiden avulla voidaan katsoa laadukasta FullHD-tasoista livevideokuvaa tai tarkastella liiketunnistimen avulla tallennettua videokuvaa suoraan kamerasta helppokäyttöisen älypuhelinsovelluksen kautta. Pitkää akunkestoa (1-2 kk) voidaan pidentää entisestään erikseen myytävän aurinkopaneelin kanssa. Reolink valvontakameroihin suosittelemme Laitenetti L-liittymää.

Laitteellesi sopiva liittymä maastoon tai kaupunkiin, helposti ja vaivattomasti.

3,99 €/kk

+ Avausmaksu 6,90 €.

Latausnopeus 0,128 Mbit/s ja lähetysnopeus 0,128 Mbit/s. 4 Gt/kk EU-dataa.


✓ Koiran tutkapantaan
✓ GPS-seurantalaitteisiin
✓ Riistakameraan (kuva)

6,99 €/kk

+ Avausmaksu 6,90 €.

Latausnopeus 0,256 Mbit/s ja lähetysnopeus 2 Mbit/s. 7 Gt/kk EU-dataa.


✓ Koiran tutkapantaan
✓ GPS-seurantalaitteisiin
✓ Riistakameraan (kuva)
✓ Riistakameraan (video)

8,99 €/kk

+ Avausmaksu 6,90 €.

Latausnopeus 0,5 Mbit/s ja lähetysnopeus 5 Mbit/s. 9 Gt/kk EU-dataa.


✓ Koiran tutkapantaan
✓ GPS-seurantalaitteisiin
✓ Riistakameraan (kuva)
✓ Riistakameraan (video)
✓ Riistakameraan (live-video)

Laitenetin tarkemmat tiedot

 • Sisältää puheominaisuuden
 • Puhelut normaalihintaisiin kotimaan lanka- ja matkapuhelinliittymiin 0,14 €/min.
 • Liittymän kk-hintaan sisältyy 100 kpl SMS/MMS-viestiä
 • Ylimenevät tekstiviestit 0,091 €/kpl (Saunalahti- liittymiin 0,06 €/kpl)
 • Multimediaviestit 0,192 €/kpl
 • Puhelu-, tekstiviesti- ja mobiilimaksuestoista hyötyesto (P1) on oletuksena käytössä. Estoasetuksia on mahdollista muuttaa OmaElisassa.

 • Rajoittamaton tiedonsiirto kotimaassa
 • Toimii 2G-, 3G- ja 4G-verkoissa
 • Tiedonsiirto ulkomailla on oletusarvoisesti estetty ja liittymän käytöstä ulkomailla veloitetaan erillisen hinnaston mukaan. Estoasetuksia on mahdollista muuttaa OmaElisassa.

Jotta riistakameran tai muun laitteen asennus olisi mahdollisimman helppoa, toimitetaan liittymä omalla sim-kortilla, josta on otettu PIN-koodin kysely pois. Liittymässä käytettävä sim-kortti on myös suunniteltu ja testattu toimivaksi äärimmäisiin olosuhteisiin.

Jotkin metsästykseen tarvittavista laitteista hyödyntävät IP-osoitetta. Tehdäksemme asiakkaidemme elämästä mahdollisimman helppoa, sisällytimme kaikkiin Laitenetti-liittymiin julkisen IP-osoitteen ilman lisämaksua. Lisätietoa julkisesta IP-osoitteesta Elisalla voit lukea täältä. Lisäksi monet laitteista käyttävät tekstiviestejä. Kaikki Laitenetti-liittymät sisältävätkin 100 tekstiviesti- tai multimediaviestiä (SMS/MMS) kuukaudessa. Ohjeita ja vinkkejä Laitenetin käyttöön löydät täältä.

 • Ei määräaikaa
 • Voit irtisanoa liittymäsopimuksen koska tahansa
Valvontakamera ja aurinkopaneeli

Tarvikkeet


Valikoimastamme löytyvät myös monipuoliset tarvikkeet riistakameroille ja valvontakameroille. Suojaa riistakamerasi turvakotelolla tai lukitse se varkauksien estämiseksi. Erilaiset kiinnikkeet takaavat laadukkaan asennuksen, käytät sitten kameraasi valvontaan tai riistantarkkailuun.

Tutustu Laitenetin muihin käyttökohteisiin