Nainen katsoo puhelimestaan reaaliaikaista videota kotinsa tapahtumista valvontasovelluksen kautta.

Laitteet ja liittymät valvontaan


Olipa valvomisen kohteena sitten koti, mökki, pihatie tai ulkovarasto, löydät Elisalta sopivat laitteet ja liittymät. Yllättävät kulkijat on helppo havaita kameravalvonnalla. Hälytyksiä lähettävän lämpömittarin avulla taas voit varmistua, etteivät putket pääse jäätymään vaikkapa ikkunan rikkoutumisen seurauksena. Muokattavalla 4G-hälytinjärjestelmällä suojaat myös sellaiset kohteet, jossa WiFi-verkkoa ei ole saatavilla.

Elisa Laitenetti on suunniteltu ja testattu toimivaksi esimerkiksi hälytysjärjestelmiin ja kameravalvontaan, niin ulos kuin sisälle. Elisa Laitenetti liittymät sopivat sekä mobiilidataa että tekstiviestejä käyttäviin laitteisiin ja liittymiä on kolme erilaista. Liittymissämme ei ole määräaikaa ja voit irtisanoa ne helposti koska tahansa.

4G-valvontakamera puussa

4G-valvontakamerat


Täysin langattomat 4G-valvontakamerat toimivat myös siellä, missä ei ole verkkovirtaa tai WiFi-yhteyttä. Pitkää akunkestoa voit jatkaa kätevällä aurinkopaneelilla. Saatavilla on myös 4G-valvontakamerajärjestelmä, jossa yhdellä keskusyksiköllä voit ohjata jopa kuutta valvontakameraa samalla älypuhelinsovelluksella.

Suosittelemme käytettäväksi Laitenetti L-liittymää 4G-valvontakameroiden kanssa. Saat myyntipakkauksessa mukana itseaktivoitavan Laitenetti SIM-kortin.
Riistakamera puussa

Riistakamera on helppo ratkaisu omaisuuden valvontaan


Helppo ratkaisu mökin pihapiirin ja kiinteistöjen valvontaan on lähettävä riistakamera. Täysin langaton kamera aktivoituu liikkeestä ja lähettää kuvat sähköpostiin tai pilveen kamerasta riippuen.

Riistakameroiden käyttöönotto on tehty todella helpoksi. Kamera sisältää valmiit lähetysasetukset, joten monesti pelkkä sähköpostiosoitteen syöttäminen riittää. Riistakamerat toimivat tavallisilla sormiparistoilla ja latauksen tasoa voi tarkkailla matkapuhelimen avulla. 

Riistakameroiden mukana myyntipakkauksessa toimitetaan itseaktivoitava SIM-kortti. Suosittelemme riistakameroihin Laitenetti S- tai M-liittymää.
Valvontakamera

WiFi-valvontakamerat


Valvontakamera on varma valinta kiinteistön tai pihapiirin tarkkailuun ja suojaamiseen kutsumattomilta vierailta. Valikoimastamme löytyy laaja valikoima erilaisia WiFi-yhteydellä toimivia valvontakameroita.  WiFi-valvontakameroiden ehdoton etu on niiden edullinen hinta. Wi-Fi-yhteydellä toimivista valvontakameroista löydät myös täysin langattomia valvontakameroita, jotka eivät vaadi verkkovirtaa toimiakseen. 
liiketunnistin

Ezviz 4G-hälytinjärjestelmä


Ezviz 4G-hälytinjärjestelmästä voit muokata tarpeisiisi sopivan erilaisten sensorien avulla. Keskusyksikkö tukee jopa 32 samanaikaista sensoria 150 metrin kantaman päässä, joten tämä 4G-hälytinjärjestelmä soveltuu hyvin isompienkin kiinteistöjen valvontaan. Järjestelmä toimii myös siellä, missä WiFI-verkkoja ei ole saatavilla, joten se sopii hyvin myös kesämökkien valvontajärjestelmäksi. Lisävarusteena saatava kaukosäädin lisää käyttömukavuutta. Aloituspakkauksessa tulee mukana yksi ovi- ja ikkunasensori ja PIR-liiketunnisitin.

Ezviz 4G-hälytinjärjestelmän  myyntipakkauksessa toimitetaan itseaktivoitava SIM-kortti. Suosittelemme Ezviz 4G-hälytinjärjestelmään Laitenetti S-liittymää.

Tarkista kohteen tila tekstiviestillä


Simpal-pistorasioiden ja lämpömittarin avulla voit tarkistaa onko esimerkiksi mökillä kaikki hyvin. Monesti talvella syntyneet vahingot paljastuvat vasta kevään ensimmäisillä mökkireissuilla. Talvella jäätyneet putket tai pitkään rikki ollut ikkuna voi aikaansaada mittavat vahingot, jos vahinkoa ei päästä korjaamaan heti sen synnyttyä

Valikoimastamme löytyy etäohjattavia pistorasioita, niihin sopiva lisäantureita, sekä erillinen etäohjattava lämpömittari. Laitteet osaavat lähettää käyttäjälle viestinä tiedon merkittävistä lämpötilamuutoksista, tulipalosta, vesivuodosta tai kutsumattomasta vieraasta. Jos kylmyys yllättää, niin etäohjattavalla pistorasialla voi esimerkiksi sähköpatterin kytkeä päälle tekstiviestikomennolla.

Simpal T40 toimii pienoishälytinjärjestelmän keskusyksikkönä, johon voi liittää haluamasi lisälaitteita, sekä ekäohjattavia T20 pistorasioita. Näin voit itse kasata haluamasti pienoishälytinjärjestelmän huokeaan hintaan.

Mukana myyntipakkauksessa toimitetaan itseaktivoitava SIM-kortti. Suosittelemme näihin etäohjattaviin laitteisiin Laitenetti S-liittymää.

Lue lisää Simpal-laitteiden käytöstä "Yhden naisen armeija" -remonttiblogista täältä.

Valvontaan sopiva liittymä maastoon tai kaupunkiin, helposti ja vaivattomasti.

3,99 €/kk

+ Avausmaksu 6,90 €. 

Latausnopeus 0,128 Mbit/s ja lähetysnopeus 0,128 Mbit/s. 4 Gt/kk EU-dataa.
Lähetysnopeuden vaihteluvälit 3G-verkossa 0,05-0,128 Mbit/s ja 4G-verkossa 0,128 Mbit/s.


✓ Hälytyslaitteisiin
✓ Lämpötilavahtiin
✓ Valvonta- tai riistakameraan (kuva)

6,99 €/kk

+ Avausmaksu 6,90 €. 

Latausnopeus 0,256 Mbit/s ja lähetysnopeus 2 Mbit/s. 7 Gt/kk EU-dataa.
Lähetysnopeuden vaihteluvälit 3G-verkossa 0,2-2 Mbit/s ja 4G-verkossa 0,5-2 Mbit/s.


✓ Hälytyslaitteisiin
✓ Lämpötilavahtiin
✓ Valvonta- tai riistakameraan (kuva)
✓ Valvonta- tai riistakameraan (video)

8,99 €/kk

+ Avausmaksu 6,90 €.

 Latausnopeus 0,5 Mbit/s ja lähetysnopeus 5 Mbit/s. 9 Gt/kk EU-dataa.
Lähetysnopeuden vaihteluvälit 3G-verkossa 0,2-5Mbit/s ja 4G-verkossa 0,5-5 Mbit/s.


✓ Hälytyslaitteisiin
✓ Lämpötilavahtiin
✓ Valvonta- tai riistakameraan (kuva)
✓ Valvonta- tai riistakameraan (video)
✓ Valvonta- tai riistakameraan (live-video)

Laitenetin tarkemmat tiedot

 • Sisältää puheominaisuuden
 • Puhelut normaalihintaisiin kotimaan lanka- ja matkapuhelinliittymiin 0,14 €/min.
 • Liittymän kk-hintaan sisältyy 100 kpl SMS/MMS-viestiä
 • Ylimenevät tekstiviestit 0,091 €/kpl (Saunalahti- liittymiin 0,06 €/kpl)
 • Multimediaviestit 0,192 €/kpl
 • Puhelu-, tekstiviesti- ja mobiilimaksuestoista hyötyesto (P1) on oletuksena käytössä. Estoasetuksia on mahdollista muuttaa OmaElisassa.

 • Rajoittamaton tiedonsiirto kotimaassa
 • Toimii 2G-, 3G- ja 4G-verkoissa
 • Tiedonsiirto ulkomailla on oletusarvoisesti estetty ja liittymän käytöstä ulkomailla veloitetaan erillisen hinnaston mukaan. Estoasetuksia on mahdollista muuttaa olemalla yhteydessä OmaElisassa.

 • Ei määräaikaa
 • Voit irtisanoa liittymäsopimuksen koska tahansa

Tutustu laitenetin muihinkin käyttökohteisiin

GSM-hälytyslaitteet, 4G-valvontakamerat ja riistakamerat ovat hyviä vaihtoehtoja, kun haluat tarkkailla jotain aluetta. Etäohjattava lämpömittari mahdollistaa lämpötilan tarkkailun etänä ja ilmoittaa poikkeavuuksista. Elisa Laitenetti sopii niin mobiilidatalla kuin tekstiviestein tapahtuvaan laitteiden etäohjaukseen.

Jotta erilaisten turvallisuuslaitteiden käyttöönotto olisi mahdollisimman helppoa, on liittymän sim-kortilta otettu PIN-koodin kysely pois. Monesti valvontalaitteita käytetään kylmissä olosuhteissa ja siksi liittymän sim-kortti on tavallista kestävämpi.

Monet valvonta- ja riistakamerat toimivat IP-osoitteella. Tehdäksemme asiakkaidemme elämästä mahdollisimman helppoa, sisällytimme kaikkiin Laitenetti-liittymiin julkisen IP-osoitteen ilman lisämaksua. Lisätietoa julkisesta IP-osoitteesta Elisalla voit lukea täältä. Lisäksi kaikki Laitenetti-liittymät sisältävät 100 teksti- tai multimediaviestiä (SMS/MMS) kuukaudessa. Ohjeita ja vinkkejä Laitenetin käyttöön löydät täältä.