Koira hotellissa

RESCUEKOIRAN HYVINVOINTI

Yhteistyössä Pet Rescue Finland, Elisa & Musti ja Mirri

Elisa

Musti ja Mirri


Musti ja Mirri Paikannus -palvelu tarjoaa paikannukseen perustuvan ratkaisun koiran hyvinvoinnista huolehtimiseen. 

Miten huolehdin rescue -koiran hyvinvoinnista?

Rescue koirat tulevat vaihtelevista oloista ja eivät välttämättä omaa lainkaan kokemusta asioista, jotka ovat tavanomaisia suomalaisille kotikoirille. Aikuinenkin rescue-koira on kuin pentu, jonka kouluttamiseen ja hyvinvointiin on syytä kiinnittää erityistä huomiota. 

Musti ja Mirri Paikannus -palvelu voi toimia merkittävänä apuna rescue-koiran kotouttamisessa. Karkailu on tyypillinen ongelma, joka voidaan paikantimen turva-alueen ansiosta havaita pikaisesti ja paikannuksen kautta löytää koiran helposti. 

Yksin ollessaan rescue koirat voivat olla levottomia. Aktiivisuuden seurannan avulla voidaan tunnistaa ylimääräinen aktiivisuus yksinoloaikana, jolloin siihen voidaan puuttua. 

Käyttäytymismerkintöjen avulla voidaan seurata edistystä koulutettavissa aiheissa, kuten hihnavedossa, ohituksissa tai sisäsiisteydessä. 

Lisää vinkkejä koiran kotiutumiseen Pet Rescue Finlandin kotisivuilta.

Musti ja Mirri Paikannus sovellus

Musti ja Mirri Paikannus -sovellus


  • Suomenkielinen sovellus on helppo käyttää
  • Maksutonta sovellusta voit käyttää myös ilman paikanninta
  • Seuraa koirasi rotukohtaisia aktiivisuussuosituksia
  • Paikanna koirasi kartalla tai aseta liikkumiselle turvarajat
  • Pidä kirjaa koirasi käyttäytymisestä päivätasolla
  • Avaa tarvittaessa puheyhteys koirallesi
  • UUTTA! Nyt ominaisuuksissa myös reittihistoria ja kuljetun reitin mittaus kilometreinä

Musti ja Mirri paikannin

Paikannuslaite koiralle

Paikannuslaite on pienikokoinen ja kevyt paikannin, joka on suunniteltu erityisesti koirien hyvinvoinnin ja sijainnin seurantaan. Voit kiinnittää paikantimen esimerkiksi koiran kaulapantaan tai erilliseen kaulapantaan kiinnitettävään pussukkaan. Paikannin on pöly- ja vesitiivis ja siinä on pitkä akunkesto (3-5 päivää). Paikannuslaite lähettää keräämänsä tiedot automaattisesti matkapuhelimeen ladattavaan sovellukseen.
Musti ja Mirri sovellus


Hyvinvointi yhdellä vilkaisulla

Sovelluksesta näet kauanko lemmikkisi on liikkunut ja mikä on rodulle suositeltava määrä hyvinvoinnin kannalta. Voit myös itse asettaa juuri koirallesi sopivan tavoitteen. Eroahdistuksesta kärsivä koira on yksin ollessaan aktiivinen, joten sekin on mahdollista tunnistaa aktiivisuuden seurannalla.


Pidä kirjaa lemmikkisi käyttäytymisestä

Voit tehdä muistiinpanoja miten teillä on lemmikin kanssa sujunut sekä tarkkailla miten sinun ja lemmikkisi yhteistoiminta on kehittynyt. Voit helposti palata aiempiin muistiinpanoihin, vaikka asiantuntijan kanssa.

Musti ja mirri sovellus


Paikanna lemmikkisi kartalla

Sovellus näyttää lemmikkisi reaaliaikaisen sijainnin kartalla. Voit myös asettaa lemmikillesi turvallisen alueen ja saat ilmoituksen lemmikin poistuessa alueelta. Paikannin lähettää tiedon sijainnista 30 sekunnin välein ja SOS-tilassa 10 sekunnin välein.

UUTTA! Käyttäjäpalautteen perusteella kehitimme sovellusta. Voit nyt tarkastella kuljettua reittiä ja mitata reitin pituutta kilometreinä. Voit nyt siis seurata koiran ulkoiluaktivisuutta myös kilometreissä.Kilauta koiralle

Voit ottaa puheyhteyden lemmikkisi paikantimeen ja ohjata lemmikkiä tutuin komennoin. Kuuntelemalla saat selville esim. kärsiikö koirasi eroahdistuksesta ulvomalla ja haukkumalla, puhumalla voit rauhoitella koiraasi.

Oletko hankkinut jo Musti ja Mirri Paikannuksen? Voit aktivoida Elisa Lemmikki -liittymän täältä. Löydät lisätietoa palvelun käyttöönotosta täältä.

Usein kysytyt kysymykset

Koira juoksemassa

Sovellukseen voi lisätä useamman koiran. Voit siis ostaa Musti ja Mirri Paikannuksen jokaiselle perheesi koiralle ja lisätä heidät samaan sovellusnäkymään. Vastaavasti voit jakaa koirasi tiedot myös muille perheenjäsenille. Jokainen perheenjäsen voi seurata koiranne toimintaa omasta älypuhelimestaan Musti ja Mirri Paikannus -sovelluksen kautta.

Lataa ilmainen lemmikkisovellus

Lataa ilmainen Elisan Musti ja Mirri Paikannus -sovellus  App storesta tai Google Playsta. Sovelluksella pidät helposti kirjaa koirasi käyttäytymisestä ja paikannuslaitteen avulla näet koirasi aktiivisuuden.

App Store Google Play