Kuusi hyvää syytä käyttää uutta Elisa Viihde Plus -palvelua

Uusi Elisa Viihde Plus on helppokäyttöistä viihdepalvelua hakevan valinta. Sen avulla voi koota kaikki viihteen suosikkipalvelut samalle televisioruudulle. Rajaton tallennustila antaa joustavuutta käyttöön.

Kun on aika viihteelle, usein sopivan sisällön ja sitä tarjoavan sovelluksen etsiminen ottaa aikansa. Kuulostaako tutulta?

Elisa Viihde Plus vastaa kiireisten perheellisten ja viihdepalveluiden käytön helppoutta hakevien tarpeisiin. Se helpottaa myös, jos olet kyllästynyt siihen, että joudut aina erikseen etsimään ja yhdistämään eri viihdesovellukset, kun haluat käyttää niitä televisiossa.

Kokosimme tähän juttuun hyötyjä, joita saat Elisa Viihde Plus -palvelusta.

Löydät katsottavaa helposti ja nopeasti

Etkö löydä mitään katsottavaa? Vai etkö koskaan ehdi katsoa kaikkea tarjolla olevaa viihdettä? Elisa Viihde Plus on ratkaisu molempiin tilanteisiin: Palveluun voi koota helposti televisiotarjonnan suosikkiohjelmat, maksukanavat ja suoratoistopalvelut niin, että ne ovat helposti käsillä samassa paikassa. Kun aikaa rentoutumiselle viihteen äärellä sitten on, aikaa ei pala sisällön hakemiseen. Ohjelmien löydettävyyttä helpottaa myös hakutoiminto, jonka avulla voi etsiä aiheen tai nimien perusteella katsottavaa, jopa ääniohjauksella.

Jos leffat jäävät usein arjen kiireissä katsomatta, voit tallentaa ja katsoa niitä rauhallisen hetken osuessa kohdalle. Tallennuksen avulla kokoat myös perheen pienimpien suosikit katseltavaksi juuri silloin, kun on niille sopivin ajankohta.  Elisa Viihde Plus -palvelun avulla siis katsot, tallennat, vuokraat ja löydät kiinnostavaa sisältöä useista eri kanavista ja suoratoistopalveluista.

Elisa Viihteen kylkeen voi tilata pakettihintaan esimerkiksi Ruutu+-palvelun, jolloin katsottavien määrä vain kasvaa.

Kerää kaikki suosikkisi samaan palveluun

Jos käytät television kautta erilaisia viihdepalveluita, niitä on myös mahdollista kerätä valmiiksi palveluun. Tv-boksille voit ladata Google Play -kaupasta haluamasi suoratoisto-, musiikki- ja pelisovellukset televisiossa nautittaviksi. Tarvitset vain Google-tilin.

Television ruudulle voi siis suoratoistopalveluiden lisäksi läväyttää samasta palvelusta Tiktokin, Twitchin, karaokesovelluksen tai laittaa television toistamaan vaikkapa Spotifysta soittolistaa.

Televisio toimiikin palvelun avulla vaivattomasti leffaillan näyttämönä, soittolistojen toistolaitteena tai pelistriimien tai pelaajien areenana, johon saa bluetoothilla liitettyä ohjaimet.

Käyttäjätunnukset voi jakaa saman katon alla asuville perheenjäsenille.

Tallennustilaa elokuville ja ohjelmille on rajattomasti

Elisa Viihde Plus -palveluun voi tallentaa rajattomasti ohjelmia ja elokuvia. Esimerkiksi mediatalojen suoratoistopalveluissa (Ruutu ja MTV Katsomo) sekä Yle Areenassa ohjelmat ja elokuvat ovat katsottavissa vaihtelevan ajanjakson, joskus hyvinkin lyhyen ajan. Tallentamalla ohjelmat ja elokuvat voit varmistaa, että ne on saatavillasi jopa kahden vuoden ajan.

Palveluun voi tehdä tallennussääntöjä haluamilleen ohjelmille – valitse vaikka kaikki ohjelmat, joiden nimessä esiintyy sana ”ensitreffit”, tai valitse tietty ohjelma jatkuvaan tallennukseen. Yhdellä napin painalluksella saat talteen siis myös kaikki tulevat kaudet suosikkiohjelmistasi. Näin ei tarvitse stressata, että joku jakso jää näkemättä tai uusi kausi huomaamatta.

Voit katsoa ohjelmia kaikilla laitteillasi

Elisa Viihde Plussaa voi katsoa televisiolla, videotykillä tai vaikka tietokoneesta, mutta liittämällä boksin televisioon, saat kaikki ominaisuudet laajimmin käyttöösi. Television ei tarvitse edes olla uusinta mallia, sillä Elisa Viihde Plus yhdistettynä vanhaan televisioon tuo siihenkin käytännössä uusimpien älytelevisioiden ominaisuudet.
Palvelu sisältää toki myös mobiilisovelluksen, jolla ohjelmia ja elokuvia voi katsoa missä ja milloin vain mobiililaitteella – vaikka bussissa istuessa.

Näet kymmeniä tv-kanavia ilman tv-antennia tai -kaapelia

Palveluun kuuluu jopa 30 HD-kanavaa, joita voi katsoa tv-boksin kautta ilman tv-antennia tai -kaapelia – riittää, että sinulla on nettiliittymä. Tämä on mainio asia, jos akatselet ohjelmia katvealueella, josssa kaikki kanavat eivät näy antennin tai kaapelin kautta. Lisäksi se helpottaa television sijoittelua, kun ei tarvitse välittää kaapeli- tai antennipistorasioiden sijainneista.

Suosikkiviihteesi on käytettävissä kaikkialla – myös lomareissuilla

Elisa Viihde kulkee mukanasi kaikkialle. Elisa Viihde Plus -boksin voi napata mukaan niin mökille kuin vaikkapa rantalomalle Espanjaan. Palvelua voi käyttää missä vain, kunhan mukana on tv-boksi ja paikan päällä nettiyhteys sekä televisio, josta voit katsoa ohjelmia. Ei haittaa, vaikka televisio olisi vanha, palvelu toimii, kunhan siinä on paikka hdmi-liittimelle. Ohjelmia voi katsoa myös muualla EU:n alueella.

Tutustu Elisa Viihde Plus -palveluun 

Tutustu myös: Elisa Viihde Premium ja Elisa Viihde Mini -palvelut 

Lue myös:

Apua uniongelmiin äänikirjoista

Näin helppokäyttöiset televisiopalvelut auttavat arjessa

Tallentamalla katsot lempiohjelmiasi missä ja milloin haluat