Näin helppokäyttöiset televisiopalvelut auttavat arjessa

Yksi kaipaa parempaa kuvanlaatua, toinen jatkuvaa tallennusta lempisarjoilleen. Jotkut taas nauttivat mahdollisuudesta katsoa lempiviihdettään juuri silloin ja siellä, kun sille on tarve. Elisa Viihde Premium ja  Elisa Viihde Viaplay tuovat ratkaisun kaikille.

Teksti: Hanna Kangasniemi

Kysyimme kahdelta Elisa Viihde Premiumin ja Elisa Viihde Viaplayn käyttäjältä, miksi juuri tämä yhdistelmä on heille paras ja millaista hyötyä he ovat saaneet palvelut yhdistämällä.

Elisa Viihde Premium boksilla HD-tason kuva maaseudulle

“Asun Kälviällä ja meillä maaseudulla televisiota katsotaan usein antennin kautta. Vanhalla antennilla kuvanlaatu oli rakeinen. Hyvän nettiyhteyden ja Elisa Viihde Premiumin boksin ansiosta voimme nyt nauttia HD-laatuisesta televisiokuvasta. Säästyin näin uuden antennin asennuttamiseltakin.

Elisa Viihde Premiumin palveluista on monenlaista iloa: Seuraamme mieheni kanssa yhdessä sarjoja, joiden kaikki uudet jaksot ja kaudet haluamme nähdä. Esimerkiksi Lentoturmatutkinta- ja 90 päivää morsiamena -tosi-tv-sarjan automaattinen tallennus Elisa Viihteen pilvipalveluun pitää huolen, ettei mitään jää näkemättä. Kun laitan tallentumaan kaikki 90 päivää morsiamena -sarjan jaksot, kansioon päätyvät myös sarjan spin-offit. Elisa Viihde tallentaa sarjat ja elokuvat omiin kansioihinsa, mistä ne on helppo löytää. 5000 tuntiin mahtuu jaksoja käytännössä loputtomasti.

Olen ottanut käyttöön myös Elisa Viihde Tuplan, joten meillä on boksi sekä olohuoneessa että makuuhuoneessa. Jos alkaa väsyttää kesken sarjan, voi sen katselua jatkaa täsmälleen samasta kohdasta makuuhuoneen televisiosta.

Elisa Viihteen palvelun avulla voin katsoa lempisarjoja ja elokuvia millä tahansa laitteella missä vain. Olen aktiivinen pelastuskoiraharrastaja ja toisinaan koiran kanssa etsintäharjoituksissa joudun istuskelemaan piilossa useamman tunnin. Silloin aikaa on hyvä tappaa kännykästä sarjoja seuraamalla.

Elisa Viihde Viaplay on erinomainen lisä palveluun. Sen kautta meillä on todella laaja määrä hyviä sarjoja ja elokuvia katsottavaksi. Pidän erityisesti Chicago Fire, Chicago P.D. ja Chicago Med -jenkkisarjoista sekä Elisa Viihteen laadukkaista alkuperäissarjoista, kuten Mädät omenat, Nyrkki ja Ivalo.

Elisa Viihde Premiumin kauko-ohjain on lempparini: aiemmin iso paimenkoirani tuli televisiolle mustasukkaisena haahuilemaan boksin eteen, eikä ohjain toiminut. Nyt se on yhteydessä bluetoothilla, eikä näköyhteyttä boksin ja kauko-ohjaimen välille tarvita.”

Riikka Honkanen, 41, tietoliikenneasiantuntija. Perheeseen kuuluu avomies sekä viikonloppuisin tämän 10- ja 11-vuotiaat lapset.

Riikka ja tsekinpaimenkoira
Bluetooth-yhteys kauko-ohjaimessa ei katkea vaikka boksin edessä istuisi huomiota kerjäävä tsekinpaimenkoira Paha.

Paikkariippumaton Elisa Viihde Premium -televisiopalvelu helpottaa lapsiperheen pitkiä automatkoja 

“Meille hankittiin Elisa Viihde Premium, jotta saimme viihdepalvelut helposti yhdestä paikasta hallittavaksi kokonaisuudeksi. Perheeseemme kuuluu minun lisäksi mieheni Sami sekä 7- ja 9-vuotiaat tyttäret. Emme juurikaan katso television suoria lähetyksiä vaan kukin katsoo omia suosikkejaan, omilta laitteiltaan. Tytöt katsovat eniten televisiosta, me muut kännykältä.

Elisa Viihde Premium on tuonut vapautta ja helppoutta elämään. Ajamme melko usein pitkiä automatkoja esimerkiksi sukuloimaan pohjoiseen. Takapenkkiläisille Elisa Viihteeseen tallennetut suosikkiohjelmat tuovat tekemistä ajojen ajaksi. Harrastamme myös kilpatanssia ja treenien ajan tytöt ovat voineet katsella ohjelmia, ettei aika käy odottaessa pitkäksi.

Elisa Viihteessä kätevää on, että voimme katsoa lempiohjelmiamme missä ja milloin vain. Käytämme palvelua myös esimerkiksi mummoloissa ja tietokoneella mökillä, jossa ei ole edes televisiota saati antennia.

Elisa Viihde Viaplaysta mieheni katsoo mielellään klassikkosarjoja, kuten House tai Kummelit. Itse tykkään katsoa elokuvia, joita Elisa Viihde Viaplaysta löytyy aina kun haluaa rentoutua. Tyttöjen suosikkeja on muun muassa World of Winx. Olemme luoneet kaikille perheessä omat profiilit, joista löytyy kunkin omat suosikit. Viikonloppuisin katsomme kaikki yhdessä esimerkiksi Suurmestaria tallenteina.”

Turvallisuuspäällikkö Susanna Laukkanen, 39, Espoo

Tutustu Elisa Viihde Premiumiin