Näin helppokäyttöiset televisiopalvelut auttavat arjessa

Yksi kaipaa parempaa kuvanlaatua, toinen jatkuvaa tallennusta lempisarjoilleen. Jotkut taas nauttivat mahdollisuudesta katsoa lempiviihdettään juuri silloin ja siellä, kun sille on tarve. Elisa Viihde televisiopalvelu tuo ratkaisun kaikille.

Teksti: Hanna Kangasniemi

Kysyimme kahdelta Elisa Viihteen käyttäjältä, miksi juuri tämä yhdistelmä on heille paras ja millaista hyötyä he ovat saaneet palvelut yhdistämällä.

Elisa Viihde -boksilla HD-tason kuva maaseudulle

“Asun Kälviällä ja meillä maaseudulla televisiota katsotaan usein antennin kautta. Vanhalla antennilla kuvanlaatu oli rakeinen. Hyvän nettiyhteyden ja Elisa Viihde -boksin ansiosta voimme nyt nauttia HD-laatuisesta televisiokuvasta. Säästyin näin uuden antennin asennuttamiseltakin.

Elisa Viihteen palveluista on monenlaista iloa: Seuraamme mieheni kanssa yhdessä sarjoja, joiden kaikki uudet jaksot ja kaudet haluamme nähdä. Esimerkiksi Lentoturmatutkinta- ja 90 päivää morsiamena -tosi-tv-sarjan automaattinen tallennus Elisa Viihteen pilvipalveluun pitää huolen, ettei mitään jää näkemättä. Kun laitan tallentumaan kaikki 90 päivää morsiamena -sarjan jaksot, kansioon päätyvät myös sarjan spin-offit. Elisa Viihde tallentaa sarjat ja elokuvat omiin kansioihinsa, mistä ne on helppo löytää. 5000 tuntiin mahtuu jaksoja käytännössä loputtomasti.

Elisa Viihteen palvelun avulla voin katsoa lempisarjoja ja elokuvia millä tahansa laitteella missä vain. Olen aktiivinen pelastuskoiraharrastaja ja toisinaan koiran kanssa etsintäharjoituksissa joudun istuskelemaan piilossa useamman tunnin. Silloin aikaa on hyvä tappaa kännykästä sarjoja seuraamalla.

Elisa Viihteen kauko-ohjain on lempparini: aiemmin iso paimenkoirani tuli televisiolle mustasukkaisena haahuilemaan boksin eteen, eikä ohjain toiminut. Nyt se on yhteydessä bluetoothilla, eikä näköyhteyttä boksin ja kauko-ohjaimen välille tarvita.”

Riikka Honkanen, 41, tietoliikenneasiantuntija. Perheeseen kuuluu avomies sekä viikonloppuisin tämän 10- ja 11-vuotiaat lapset.

Riikka ja tsekinpaimenkoira
Bluetooth-yhteys kauko-ohjaimessa ei katkea vaikka boksin edessä istuisi huomiota kerjäävä tsekinpaimenkoira Paha.

Paikkariippumaton Elisa Viihde televisiopalvelu helpottaa lapsiperheen pitkiä automatkoja 

“Meille hankittiin Elisa Viihde, jotta saimme viihdepalvelut helposti yhdestä paikasta hallittavaksi kokonaisuudeksi. Perheeseemme kuuluu minun lisäksi mieheni Sami sekä 7- ja 9-vuotiaat tyttäret. Emme juurikaan katso television suoria lähetyksiä vaan kukin katsoo omia suosikkejaan, omilta laitteiltaan. Tytöt katsovat eniten televisiosta, me muut kännykältä.

Elisa Viihde on tuonut vapautta ja helppoutta elämään. Ajamme melko usein pitkiä automatkoja esimerkiksi sukuloimaan pohjoiseen. Takapenkkiläisille Elisa Viihteeseen tallennetut suosikkiohjelmat tuovat tekemistä ajojen ajaksi. Harrastamme myös kilpatanssia ja treenien ajan tytöt ovat voineet katsella ohjelmia, ettei aika käy odottaessa pitkäksi.

Elisa Viihteessä kätevää on, että voimme katsoa lempiohjelmiamme missä ja milloin vain. Käytämme palvelua myös esimerkiksi mummoloissa ja tietokoneella mökillä, jossa ei ole edes televisiota saati antennia.

Turvallisuuspäällikkö Susanna Laukkanen, 39, Espoo

Tutustu Elisa Viihteeseen

Lue myös:

Kuusi hyvää syytä käyttää uutta Elisa Viihde Plus -palvelua

Tallentamalla katsot lempiohjelmiasi missä ja milloin haluat

Näin televisiopalvelut saa mökille ilman antennia