Näin televisiopalvelut saa mökille ilman antennia

Elisa Viihde Premiumin avulla kaikki nykyaikaiset televisiopalvelut saa mökille yhtä helposti kuin kaupunkikotiin – jopa silloin, kun vastaanotin on vanhempaa mallia. Katso televisiota ilman antennia Elisa Viihde Premiumin avulla.

Teksti: Hanna Kangasniemi

Tutustutaanpa kuvitteelliseen perhe Suomalaiseen, joka mökkeilee kolmen sukupolven voimin Saimaalla. Seitsemänkymppisen pariskunnan kesäpaikka on toiminut myös ympärivuotisesti myös etätyöpaikkana heidän lapsilleen. Siellä ovat aikaansa viettäneet myös eri-ikäiset lastenlapset, joten monipuolisille viihdepalveluille riittää käyttöä.

Kun mökkipaikan vanha televisio sanoi sopimuksen irti, ostettiin sinne uusi televisio. Talossa oli jo valmiina mobiililaajakaistareititin, eikä perhe halunnut asennuttaa mökille vuosikymmenien ajan palvelleen antennin tilalle uutta. Niinpä perhe päätti tilata Elisa Viihde Premium -palvelun, jolla televisioon saatiin kaikki nykyaikaiset televisiopalvelut, ilman antennia. Palveluun kuuluva boksi on yhteensopiva niin uusien kuin vanhempienkin televisioiden kanssa.

Modernit tv-palvelut mökillekin

Elisa Viihde Premium laajensi mökin saman tien kolmen sukupolven viihdekeskukseksi. Palveluun kuuluu 30 maksutonta kanavaa, jonka lisäksi palvelua voi täydentää haluamillaan maksukanavilla. Palvelun avulla perhe voi nyt nauttia lempiohjelmista kaikilla laitteilla televisiosta kännykkään. Elisa Viihde Premiumin kautta isovanhemmat voivat katsoa televisiosta vaikka kotimaisia klassikkoelokuvia samalla, kun muut aikuiset seuraavat lempisarjojaan ja urheilua esimerkiksi tableteilta. 

Perheen teinit saavat nyt halutessaan katsoa omia suosikkejaan vaikka tietokoneelta tai kännyköiltä, sillä Elisa Viihde Premiumin käyttöoikeuden voi jakaa perheen sisällä. Näin kaikki voivat katsoa mitä haluavat, milloin haluavat. 

Vapaita kanavia Elisa Viihde Premiumin kautta voi katsoa suorana ja tallentaa halutessaan myöhemmin katsottaviksi. Koska perheellä on käytössä Elisan mobiililaajakaista, myös Nelosen ohjelmat näkyvät suorina. Jos käytössä on muiden operaattoreiden laajakaista, Nelosen ohjelmat voi tallentaa ja katsoa tallenteina.

Elisa Viihde Premiumin avulla voi tallentaa suosikkiohjelmansa

Sadepäivien varalle perhe tallentaa Elisa Viihde Premium -palveluun katsottavaa. Tilaa riittää kaikkien tarpeisiin, sillä pilvipalvelussa on tallennusaikaa 5000 tuntia! 

Suorien tv-lähetysten ja omien tallenteiden lisäksi Elisa Viihde Premiumin kautta välittyvät ilmaiset tai ostetut suoratoistopalvelut, kuten YLE Areena, Ruutu, C More tai Netflix. Lisäksi Elisa Viihde Vuokraamosta voi vuokrata tai ostaa suoraan kotisohvalle elokuvia. Hyvä hakutoiminto auttaa katsottavaa etsiessä.

Suomalaisten esimerkkiperheellä on suunnitteilla myös viikon reissu Pärnuun. Elisa Viihde Premium boksi ja mobiililaajakaistareititin otetaan mukaan, jotta palvelut ovat käytettävissä reissussakin. Tämä kaikki onnistuu hyvin EU- ja EFTA-maissa (Islanti, Liechtenstein, Norja ja Sveitsi).

Tutustu Elisa Viihde Premiumiin

Lue myös:

Kuusi hyvää syytä käyttää uutta Elisa Viihde Plus -palvelua