Mökin etäohjaus vähentää huolia ja lisää mukavuutta

Ilmalämpöpumpun voi muuttaa etäohjattavaksi pienellä lisälaitteella. Kännykällä tapahtuva etäohjaus lisää mukavuutta ja säästää energiaa. Keräsimme yhteen etäohjauksen hyödyt.

Teksti: Hanna Kangasniemi

1. Säästä energiaa, säästä sähkölaskuissa

Etäyhteydellä voit seurata, että mökillä tai vapaa-ajanasunnolla on juuri täydellinen ylläpitolämpö silloin, kun mökki ei ole käytössä. Lämpötilaa voi helposti säätää tilanteen mukaan, jos vaikka suuri kosteus tai kovat pakkaset vaativat korkeampaa lämpötilaa tai helteet sallivat lämmöstä luopumisen.

2. Nauti juuri oikeasta lämpötilasta heti saavuttuasi mökille

Etäohjaus mahdollistaa sen, että voit asettaa vapaa-ajan asunnon lämpötilan etukäteen niin, että se on juuri sopiva, kun saavut paikalle. Näin et joudu värjöttelemään viileässä, hikoilemaan kuumassa tai tuhlaamaan lämpöä tyhjillään olevassa mökissä.

3. Havaitse ajoissa isot lämpötilamuutokset ja estä vahingot

Etäohjaus mahdollistaa se, että pystyt tarkistamaan puhelimella helposti ja reaaliaikaisesti, onko mökillä ollut suuria lämpötilavaihteluita. Sähkökatkoista ja hajonneista ikkunoista voi lämpötila tipahtaa nopeastikin. Voit säätää laitteen niin, että isoista muutoksista tulee hälytys kännykkään.

4. Et tarvitse nettiyhteyttä mökille etäyhteyden toteuttamiseen

Kun laitteessa on paikka sim-kortille, verkkoyhteyden voi toteuttaa edullisella laitenetillä, eikä vapaa-ajanasunnolle tarvitse hankkia muuta verkkoyhteyttä.

5. Sähkökatkon yhteydessä akku pitää yhteyttä yllä

Laitteen litiumioniakku pitää yhteyttä yllä jopa kaksi vuorokautta. Laite ilmoittaa kaupan päälle myös sähkökatkoksesta, kun se siirtyy käyttämään akun varavirtaa.

6. Tuunaa vanha lämpöpumppu nykyaikaan

Pelkän etäyhteystoiminnon lisääminen ilmalämpöpumppuun on edullinen, helppo ja ekologinen vaihtoehto isomman remontin sijasta.

Tutustu Elisa Laitenettiin ja sen käyttötapoihin

AirPatrol Nordic V2 ilmalämpöpumpun GSM-ohjain

Lue myös:

”Enää auto ei lähde varkaiden matkaan huomaamatta” – Elisa Paikannus helpottaa jäljittämistä

Hui, soittiko ilmalämpöpumppu maksulliseen numeroon?

Mistä apua, kun koira karkaa?