Tarjous

Mahdollisuuksien maailma!

Moni haluaisi viettää enemmän aikaa mökillä, mutta lomaa on vain rajallisesti. Hyvällä nettiyhteydellä kaikenlaiset etätyöt onnistuvat mökilläkin helposti ihan videoneuvotteluja myöten. Ja pienemmille perheenjäsenille, joilla lomaa on enemmän, nopea netti tarjoaa lisää vaihtoehtoja mökillä viihtymiseen.

Hanki nyt etuhintaan Elisan Saunalahti Mobiililaajakaista 4G 15,90 €/kk 12 kk ajan (hinta 12 kk jälkeen 21,90 €/kk) ja reititin alk. 3,72 €/kk (-100 €).

TILAA

Tuote on poistunut valikoimasta

Verkkokaupan etusivulle

Ole hyvä ja odota hetki

Tarjous

Mökkibileet ja fiilistelyt

Kun kavereita on kylässä ja ilta hämärtyy, voi fiiliksen nostaa uudelle tasolle vaikkapa langattomalla älyvalolla, joka synkronoi valot musiikin tahtiin miljoonissa eri väreissä. Musiikkipuoli hoituu kuntoon netin kautta langattomalla kaiuttimella ja Spotifylla.

 

Aina juuri sopiva kypsyysaste - Meater

Saat varmasti maukkaat paistit ja pihvit! Langaton Meater valvoo lihan valmistumista ja hälyttää älypuhelimeesi tai tablettiisi kun valitsemasi kypsyysaste on saavutettu. Grillaa helposti ja huolettomasti!

TUTUSTU JA TILAA

 

Langattomat valot mökki-iltoihin - Hue

Kun ilta venyy pitkäksi, tästä langaton valo terassille. Leikittele valoilla ja valitse omasi 16 miljoonasta väristä!

TUTUSTU JA TILAA

Tuote on poistunut valikoimasta

Verkkokaupan etusivulle

Ole hyvä ja odota hetki

Tarjous

Sadepäivän pelastus

Mobiililaajakaista auttaa viihtymään Suomen kesässä. Puhelimeen ja tablettiin ladattavalla Elisa Viihde -sovelluksella katsot ohjelmia kätevästi, vaikka laiturin nokassa tai sisällä suojassa sateelta.

Jos mökiltä löytyy televisio, saat viihteen myös telkkarin ruudulle. Tarvitset vain Chromecast- tai Apple TV -laitteen, jolla kuvan saa siirrettyä puhelimesta tv-ruudulle.

Ja jos sadepäivä pelastuu paremmin pelaamalla, niin myös Xbox tai Playstation pelittää kun nettiyhteys on kunnossa.

Tuote on poistunut valikoimasta

Verkkokaupan etusivulle

Ole hyvä ja odota hetki

Tarjous

Etäohjausta ja turvallisuutta

Jatkuva nettiyhteys mökilläsi mahdollistaa mökin valvonnan ja muiden sähkölaitteiden ohjaamisen etänä. Mobiililaajakaistan lähiverkkoon voit liittää mm. valvontakamerat ja lämmityksen etäohjauksen. Näin voit poissa ollessasi aina varmistua siitä, että mökillä on kaikki kunnossa.

 

Nest Cam Outdoor

Nest Cam Outdoor huolehtii mökin turvallisuudesta kellon ympäri, säällä kuin säällä. Saat tapahtumista ilmoituksia puhelimeesi ja voit myös puhua sekä kuunnella Nest- sovelluksen kautta. Tartu tarjoukseen ja säästä 50€!

TILAA

 

Paikallisia sääennusteita - Netatmo

Havainnoi ja ennustaa säätä jatkuvasti juuri sinun mökilläsi. Tiedät kannattaako mennä viikonlopuksi mökille ja kuinka paljon kasvimaa kaipaa vettä sateiden jälkeen. Tartu tarjoukseen ja säästä 30€!

TILAA

Tuote on poistunut valikoimasta

Verkkokaupan etusivulle

Ole hyvä ja odota hetki

Hanki nyt mökille netti, jolla hoituu niin perheen viihdyttäminen, etätyöt kuin mökistä huolehtiminenkin. Elisan Saunalahti Mobiililaajakaista 4G etuhintaan 15,90 €/kk 12 kk ajan (hinta 12 kk jälkeen 21,90 €/kk) ja reititin alk. 3,72 €/kk (-100 €).

TILAA