Koira Musti Active kaulassa

Musti Active (Paikannus)

Musti ja Mirri Paikannus on nyt Musti Active!

Vaihdamme palvelun nimen Musti ja Mirri Paikannuksesta Musti Activeksi. Samalla sovelluksen nimi vaihtuu Tassudataksi. 

Vaihdoksen aikana saatat nähdä molempia paketteja. Ei hätää, palvelu sisältää edelleen tutut tiedot lemmikin hyvinvoinnista ja sijainnista. Olemassa olevien käyttäjien ei tarvitse tehdä mitään muutoksia, Tassudata nimi tulee sovellukselle käyttöön versiopäivityksen myötä.

Oikea sovellus löytyy aina sovelluskaupastasi näiden linkkien avulla:

App Store Google Play

Koirasi ikioma aktiivisuusmittari

Missä koirasi menee? Ennen kaikkea – miten hänellä menee? Musti Active tulkitsee koirasi terveyden ja turvan dataksi. Tassudataksi.

Koiran yksinolo voi olla haastavaa

Koirasi ikioma aktiivisuusmittari

Musti Active on koirasi ikioma aktiivisuusmittari, joka pitää kirjaa hänen päivittäisistä liikuntamääristään. 

Lepääkö koirasi, kun hän on yksin? Onhan hän tallustellut tänään tarpeeksi? 

Et ole enää arvailujen varassa, sillä Musti Activen keräämät ajat ja matkat näet puhelimesi sovelluksesta. 

Yksi näkymä riittää kertomaan koirasi hyvinvoinnin tilanteen. Stressi laskee - sekä sinulla että koirallasi. 

Musti active - paikanna koirasi

Kaikkien aikojen turvallisin mökkikesä!

Näe missä lemmikkisi liikkuu, aseta turvarajat ja saat ilmoituksen kun koira poistuu turvalliselta alueelta. Sovelluksesta näet myös koiran kulkeman reitin ja matkan pituuden. Voit seurata mitä reittejä koira käyttää ja miten se liikkuu kotipihalla ollessaan. 

Mitä jos koira karkaa?

Karkaamistilanteissa sovellus tarjoaa nopean avun. Useimmin koira karkaa tuntemattomassa ympäristössa tai eksyy. Syiden selvittäminen auttaa ratkaisemaan jatkuvaa karkailuongelmaa.

Onko levon ja liikunnan suhde tasapainossa?

Liikunnan ja levon suhde on tärkeimpiä koiran hyvinvointiin vaikuttavia tekijöitä. Koiranpentujen koulutuksessa on hyvä muistaa että väsyneenä tai ylivirittyneenä on vaikea oppia uusia taitoja. Vanhempien koirien kanssa taas muutokset liikunnassa voivat kieliä väsymyksystä tai piilevistä sairauksista. Paikannin ja sovellus mahdollistaa jatkuvan aktiivisuuden seurannan sisällä ja ulkona. Millaisella liikunnan ja levon suhteella sinun koirasi voi parhaiten?


Epäiletkö ongelmia arjessa?

Aktiivisuustiedot auttavat tunnistamaan erilaisia ongelmia, kuten eroahdistusta ja levottomuutta. Päiväkohtaisista aktiivisuustiedoista voit päätellä kuinka paljon koira heräilee ja liikkuu öisin sekä yksinollessaan. Levottomuus öisin voi olla merkki tai oire kivuista. Laitteeseen soittamalla voit myös kuunnella onko koira rauhallinen tai haukkuuko se yksin ollessaan.

Ovatko koiran koulutus-  ja kokotiedot ajan tasalla?

Käyttäytymismerkinnät auttavat kouluttajan kanssa toimimista osana koiran koulutusta. Jos seuraat esimerkiksi ruokahalun kehittymistä, voit huomata, että tietyn liikkumismäärän toteutuessa koira syö hyvin tai liian vähäisen liikunnan seurauksena ruoka ei maistu. Monesti syy ruokahaluttomuudelle löytyy muualta kuin koiranruoasta.

Sovellus helpottaa asiointia Mustissa ja Mirrissä, kun tiedot ovat aina mukana. Paino, korkeus, pituus ja kaulanympärys auttavat sopivien varusteiden harkinnassa ja kulkevat aina mukana sovelluksessa.

Oletko hankkinut jo Musti Activen?

Voit aktivoida Elisa Lemmikki -liittymän täältä. 

Löydät lisätietoa palvelun käyttöönotosta täältä.

Musti Active -paikannin

Musti Active -paikannin

Paikannuslaite on kuin koiran oma aktiivisuusranneke. Se mittaa koiran aktiivisuutta myös sisätiloissa. 

Pienikokoinen ja kevyt GPS paikannuslaite on suunniteltu erityisesti koirien hyvinvoinnin ja sijainnin seurantaan. Voit kiinnittää paikantimen esimerkiksi koiran kaulapantaan tai erilliseen kaulapantaan kiinnitettävään pussukkaan. Pussukan avulla paikannin on helppo kiinnittää myös koiran valjaisiin. Paikannin on pöly- ja vesitiivis ja sen akku kestää noin 2 päivää.

Paikannuslaite lähettää keräämänsä tiedot automaattisesti matkapuhelimeen ladattavaan sovellukseen.

Laite ostettavissa Mustista ja Mirristä.Tassudata-sovellus

Tassudata-sovellus

  • Suomenkielinen sovellus on helppo käyttää
  • Maksutonta sovellusta voit käyttää myös ilman paikanninta
  • Rotukohtaiset aktiivisuussuositukset
  • Paikanna koirasi kartalla tai aseta liikkumiselle turvarajat
  • Pidä kirjaa koirasi käyttäytymisestä päivätasolla
  • Avaa tarvittaessa puheyhteys koirallesi
  • Jaa lemmikin tiedot läheistesi kanssa
  • Voit lisätä sovellukseen useamman lemmikin
  • UUTTA! Nyt ominaisuuksissa myös reittihistoria ja kuljetun reitin mittaus kilometreinä

App Store Google Play

Usein kysytyt kysymykset

Käyttäjiltä kuultua:

Paikannus toimii hyvin, varmasti ja nopeasti. Sovellus on helppo käyttää. Laite on mukavan pienikokoinen. Akku kestää sen n. 5 päivää mitä luvattiinkiin.

Sovellus on selkeä ja kivan näköinen, ja ajatus monen toiminnallisuuden takana on hyvä.

Reittejä ja aktiivisuutta on mukava seurata. Koira hyväksyi laitteen pantaansa heti ja suojapussikin kesti hyvin yhden pureskelykerran.

Gps-paikannus toimii yllättävän hyvin reaaliajassa. Koiran kulkeman reitin seuranta oli positiivinen lisäys.

Hyvä soittomahdollisuus, ilmoitukset puhelimeen mm akun tilasta, seurannan pois päältä laittaminen halutun pituisesti, yllättävän tarkka paikannus.

Aktiivisuusmäärä, päiväkohtainen jakautuminen ja sen historia erittäin hyvä kun harjoittelimme kotiutumista ja yksinoloa uuteen kotiin. Näki miten koira rauhottui ja aktiivisuusmäärä alkoi laskemaan normaalille tasolle!

Reittiseuranta on mahtava lisä. Nyt pystyy oikeasti hahmottamaan lenkkien pituudet + seuraamaan juoksemisesta pitävän koiran oikean aktiivisuuden määrän.

Sovellus on selkeä ja helppo käyttää! Seuranta toimii hyvin ja kaikki sovelluksen toiminnat toimivat vähintäänkin kohtuullisesti. Myöskin akun alhaisen varauksen ilmoitus on hyvä ja lisäturvaa tuova ominaisuus.