Elisaviihde.fi-sivuston käyttäminen - Elisa ja Saunalahti asiakaspalvelu

Elisaviihde.fi-sivuston käyttäminen

Elisa Viihteen sivustolla elisaviihde.fi hallinnoit Elisa Viihteen tallenteita, maksukanavapaketteja, ohjelmakirjastoja sekä katselet tallennuksia ja vuokraat elokuvia.


Elisaviihde.fi-sivuston toiminnallisuudet riippuvat Elisa Viihde -palvelustasi. Vuokraamoon rekisteröityneenä pääset vuokraamaan elokuvia, Elisa Viihde -sovelluksen asiakkaana voit vuokraamisen lisäksi mm. tallentaa ohjelmia ja Elisa Viihde digiboksilla -asiakkaana pääset käsiksi kaikkiin toimintoihin. Lue lisää täältä.
 

Halutessasi saat Elisan Omaguru-asiantuntijalta opastetun tutustumiskierroksen Elisa Viihteen maailmaan. Klikkaa tästä!


Elisaviihde.fi-sivuston valikko

Etusivu / Tänään kertoo tallennetuimmat ohjelmat ja katsotuimmat elokuvat

Etusivulla näet ajankohtaisia nostoja Elisa Viihteen eri sisällöistä, sekä käyttäjien eniten tallentamat ohjelmat. Monia nostoista voit selata nostoalueen laidan nuolilla tai ”Näytä kaikki” –napista.

Ohjelmaopas näyttää tulevat TV-ohjelmat viikon ajalta

Ohjelmaoppaassa voit selata tulevia TV-ohjelmia. Näet myös menneet ohjelmat käyttämällä ”Näytä menneet” -valintaa oikeassa ylälaidassa. Tarkemmat ohjelmatiedot saat ohjelman nimeä klikkaamalla.
 
Sisäänkirjautuneena voit myös pikatallentaa tulevia ohjelmia siirtämällä kursorin ohjelman päälle ja klikkaamalla ohjelman nimen perässä olevaa ympyrää.
 
Näet myös suositut tallennukset sekä omat jatkuvat tallennuksesi.
 

Tallenteet – katsele ja hallinnoi omia tallenteitasi

Tallennenäkymässä näet sisäänkirjautumisen jälkeen omat tallenteesi. Kussakin kansiossa näet myös sivun ylälaidassa ko. kansioon tallentuvat ohjelmat, joita klikkaamalla voit muuttaa tallennesääntöjä. Kaikki tallennuspyynnöt ja säännöt näet vasemman navigaatiopalkin alussa olevan Säännöt ja tulevat tallenteet -linkin kautta.

Tallennussäännössä voit käyttää tähteä korvaamaan osan tallenteen nimestä. Esim. ”Avara luonto*” tallentaa kaikki ”Avara luonto” -alkuiset ohjelmat valitsemaltasi kanavalta. Tallenteisiin liittyvät rajoitukset löydät täältä.

Tallenteiden katseluun suosittelemme Internet Explorer 10/11-, Chrome- tai Opera-selainta. Firefox ja Safari vaativat toistaiseksi Silverlightin asennuksen.

Tallenteiden katselu tietokoneella onnistuu taulukon mukaisesti:

  Internet
Explorer
10/11
Firefox Chrome Opera Safari Edge
Windows 7 X* X* X X    
Windows 8.1 X X* X X    
Windows 10 X X* X X   X
Mac OS X   X* X X X*  
Linux     X      

*Tarvitsee Silverlightin (v4 tai uudempi) asennuksen toimiakseen.

Puhelimella ja tabletilla katselu onnistuu Elisa Viihde -sovelluksen kautta.

Vuokraamo – uusimmat elokuvat kertamaksulla!

Elisa Viihteen vuokraamossa katsot huippuelokuvia kätevästi kertamaksulla. Voit selata eri kategorioiden sisältöä vasemman laidan navigaatiopalkista, sekä rajata näkymää alueen tai HD-tarkkuuden mukaan. Kategorioita voit valita myös useamman kerralla. Sivun ylälaidasta voit myös valita näyttöjärjestyksen.

Osa vuokraamon elokuvista on saatavilla vain Elisa Viihteen digiboksilla. Klikkaamalla elokuvaa pääset sivulle, jossa näet taulukon millä alustoilla (Windows, Mac, digiboksit, Android, WP) elokuva on katsottavissa, sekä alkaen-hinnat vuokraukselle. Sivun alalaidassa näet alustojen lisäksi myös muita elokuvan tietoja, kuten luokitustiedot ja mahdollisen ikärajan.

Elokuvasivulta voit myös lisätä elokuvan omiin suosikkeihisi (tähti-merkintä), jolloin löydät sen helposti digiboksilla, tai jakaa leffan myös kavereiden kanssa. Sydän-merkintä kertoo sinulle suositellut elokuvat.

Suositeltu selain elokuvien katseluun tietokoneella on Google Chrome (ver. 51+).

Tarkempia ohjeita nettivuokraamon käyttöön löydät täältä.

Ohjelmakirjastot: Aitio, HBO Nordic, SF Kids, C More Play, Viasat

Ohjelmakirjastot-osiossa voit tutustua Elisa Viihteen kuukausimaksullisiin sisältökirjastoihin (Aitio, HBO Nordic, SF Kids, C More Play, Viasat), joita voit ko. ohjelmakirjaston tilaamisen jälkeen katsoa digiboksiltasi niin paljon kuin haluat.

Aitio- ja SF Kids -ohjelmakirjastojen sisällöt ovat katsottavissa tietokoneella (Windows ja Mac). Suositeltu selain on Google Chrome. Taulukko tuetuista selaimista löytyy täältä. Muiden ohjelmakirjastojen osalta voit selata valikoimaa ja lisätä ohjelmia suosikeiksi, jolloin löydät ne helposti Elisa Viihteen digiboksilla.

Ohjelmakirjaston tilaukseen tarvitset Elisa Viihteen PIN-koodin (4 numeroa), jonka löydät OmaElisasta. Ohjelmakirjaston voit tilata:

Ohjelmakirjaston voit irtisanoa osoitteessa elisaviihde.fi/maksukanavat.

Urheilu – kanavapaketteja urheilun ystäville

Elisa Viihteestä löytyy urheilua jokaiseen makuun. Maksuttomien kanavien urheilutarjonnan lisäksi tarjolla on runsaasti maksukanavapaketteja urheilun ystäville.

Kanavapaketeissa tarjontaa löytyy niin jääkiekon, moottoriurheilun kuin jalkapallonkin ystäville – unohtamatta lentopalloa, koripalloa, tennistä, golfia tai muita urheilulajeja.

Maksukanavat – tilaa ja hallinnoi kanavapaketteja ja ohjelmakirjastoja

Maksukanavat-osiossa voit tilata ja irtisanoa kanavapaketteja (Elisa Viihde digiboksilla) sekä ohjelmakirjastoja (Elisa Viihde digiboksilla ja Elisa Viihde -sovellus).

Kanavapaketin ja ohjelmakirjaston tilaukseen tarvitset Elisa Viihteen PIN-koodin (4 numeroa), jonka löydät OmaElisasta.

Haluatko säästää aikaa ja vaivaa?

Anna asiantuntijan hoitaa homma puolestasi.

Se on helppoa! Yksi soitto Elisan Omagurulle riittää. Olemme apunasi arkisin klo 8 - 21 ja lauantaisin 9 - 17.

(2,28 €/min mpm/pvm)

Miksi Omaguru?

  • Helppoa, nopeaa ja vaivatonta!
  • Elisan parhaat kodin tietotekniikan asiantuntijat palveluksessasi
  • Sinun ei tarvitse osata itse, koska Omaguru voi ottaa etäyhteyden laitteeseesi
Haluatko henkilökohtaista apua? Soita Omagurulle!
Ark. 8-21. La 9-18 2,28 €/min +mpm/pvm
Apumme nopeutuu kun lataat etätuen jo ennen soittoa:
Omaguru vinkkaa:
Elisa Viihde -asiakkaana löydät kaikki tarvittavat tunnukset OmaElisasta.
OmaElisassa hoidat palveluitasi näppärästi yhdestä paikasta.
Kirjaudu
Etkö löytänyt etsimääsi ohjetta? Käytä hakua!