Talokaapelit pientaloihin

Talokaapeli liittää omakoti- tai paritalon sisäjohtoverkon yleiseen tietoliikenneverkkoon. Talokaapeli mahdollistaa mm. laajakaistayhteyden hankinnan.

Laadukas kiinteä laajakaistayhteys nostaa talosi arvoa ja asumisviihtyvyyttä. 

Teknisesti yhteys toteutetaan käyttäen valokuitukaapelointia (Saunalahti Talokuitu) tai kuparikaapelointia (Elisa Talokaapeli) kotisi sijainnista ja asuinalueesi valmiuskaapeloinnista riippuen. Paritaloissa molempiin asuntoihin tilataan oma kaapeli.

Tarkista saatavuuskyselyllä kumpi tekniikoista on
osoitteeseesi saatavilla ›

 

Saunalahti Talokuitu

Valokuitukaapelointi on saatavilla uusilla pientaloalueilla. Saunalahti Talokuitu mahdollistaa taloosi huippunopean laajakaistan, kaapelitelevision ja muiden nopeaa yhteyttä vaativien palveluiden hankinnan. Saunalahti Talokuitu -liittymän liittymismaksu sisältää liittymisen Elisan kaapeli-tv-verkkoon.

Saunalahti Talokuitu -liittymän liittymismaksu on mahdollista maksaa myös korottomissa maksuerissä. 

Saunalahti talokuituun voit hankkia mm. Saunalahti Laajakaista -internetyhteyden, Elisa Viihde -palvelun ja Elisa Kaapeli-TV:n.

Elisa Kaapeli-TV:n saatavuus varmistuu talokuitutilauksen jälkeen. Saunalahti Talokuitu -liittymän liittymismaksu sisältää kytkennän Elisan Kaapeli-TV-verkkoon talokuidun kytkennän yhteydessä. Erikseen tilattuna Kaapeli-TV:n kytkentä on maksullinen. Kaapeli-TV:n perusmaksu on 5,60 €/kk. Kaapelitelevisio- ja laajakaistapalvelut vaativat erilliset palvelusopimukset.

Kaapeliverkkoon liittymisen yleiset sopimusehdot

1835,00
Elisa Talokaapeli

Vanhempien pientaloalueiden rakennukset liitetään verkkoon kuparikaapelilla. Yhteys mahdollistaa laajakaistan lisäksi Elisa Viihde -palvelun.

Alueellisesta saatavuudesta riippuen on rakennus mahdollista liittää myös Elisan kaapelitelevisioverkkoon. Saatavuuden ja liittymismaksun voit tarkistaa asiakaspalvelusta. Kaapelitelevisioliittymän ottaminen ei edellytä Elisa Talokaapelin tilausta.

1195,00