M2-Kodit tarjoaa asukkaille Elisan nopeat laajakaistayhteydet

M2-KODIT

M2-Kodit tarjoaa asukkaille Elisan nopeat laajakaistayhteydet

Tilaa laajakaista

  • Nopea ja toimintavarma netti. Saat kaikki talouden älylaitteet sujuvasti verkkoon. Tee etätöitä, pelaa, surffaa – kaikki onnistuu.
  • Laajakaistaliittymän tilaus onnistuu sen jälkeen kun saatavuus on avattu, ks paikkakuntakohtainen luettelo.
  • Katso saatavuus ja tilaa tästä

Elisa Viihde

  • Elisa Viihteen avulla tallennat tv-ohjelmia näppärästi smart tv:llä, puhelimella, tabletilla ja tietokoneella.Tallentamalla voit kerätä lempiohjelmasi omaksi viihdekirjastoksesi ja katsoa niitä missä ja milloin vain
  • Lue lisää ja tilaa Elisa Viihde

M2-Kodit tarjoaa asukkaille Elisan nopeat laajakaistayhteydet

Elisa toimittaa nopean laajakaistan sekä kaapeli-TV -palvelut M2-Kotien asukkaille alla mainituilla paikkakunnilla. Vastikkeeseen sisältyvään peruspalveluun kuuluu Elisan huippuluokan kaapeli-TV peruskanavineen ja 50 Mbit/s laajakaista. Lisäksi asukkaat voivat tilata maksullisia kanavapaketteja ja lisämaksusta suurempia nopeuksia.

Saatavuus

M2-Kotien kohteisiin on saatavilla kahta laajakaistatekniikkaa: Elisan Netti Kotiin -valokuidulla (ETHERNET tai VDSL2) tai kaapelimodeemilla toteutettu. Elisan laajakaistayhteydet kattavat kaikki M2-Kotien kohteet alla mainituilla paikkakunnilla. Elisan Taloyhtiölaajakaista sekä Kaapeli-TV on kytketty kaikkiin M2-Kotien kohteisiin, alla olevasta taulukosta näet osoitekohtaiset tekniikat.