Elisan WiFi-puhelulla voit soittaa ja vastaanottaa puheluita omalla matkapuhelinliittymälläsi laajakaistan WiFi-verkkoa käyttäen, kotona ja vaikka kaukomailla.

Elisan WiFi-puheluiden edut

  •  WiFi-puhelu parantaa puheluiden kuuluvuutta sellaisissa rakennuksissa, joissa matkapuhelinverkon kuuluvuus sisätiloissa on heikko. 
  • WiFi-puhelulla voit soittaa kotimaan hintaisia puheluita missä tahansa ulkomailla silloin kun puhelimesi on WiFi-verkossa, esimerkiksi hotellissa, kahvilassa jne. Tämä on selvää säästöä verrattuna roaming-hintoihin, etenkin Euroopan ulkopuolella matkustettaessa. 

WiFi-puhelu on Suomessa tarjolla vain Elisan Saunalahti 4G -liittymiin.  

Elisan WiFi-puhelujen ominaisuudet

  • Puhelut ja tekstiviestit WiFi-verkon yli normaaliin tapaan, omaa matkapuhelinnumeroasi käyttäen.
  • Puheluiden ja viestien toisella osapuolella ei tarvitse olla WiFi-puheluita aktivoituna, vaan nämä näkyvät hänelle aivan normaaleina puheluina ja viesteinä. Tavoitat siis samat puhelinnumerot kuin normaaleilla matkapuhelinverkon puheluilla, eikä vastaanottajalla tarvitse olla mitään erillistä palvelua tai sovellusta asennettuna.
  • WiFi-puhelut ja tekstiviestit veloitetaan liittymäsi normaalihinnaston mukaisesti myös ulkomailla. Jos liittymässä on rajattomasti kotimaan puheluita tekstiviestejä, se sisältää myös WiFi-puhelut ja -tekstiviestit.
  • Saat Elisan WiFi-puhelut Elisan Saunalahti 4G -puheliittymiin.
  • Aktivoi WiFi-puhelut ilmaiseksi käyttöösi lähettämällä tekstiviesti ”TILAA wifipuhelu” numeroon 18258 (viestin lähetys on maksuton).

 

Tuetut päätelaitteet


Huomioitavaa

  • Elisan WiFi-puhelut eivät ole saatavilla Prepaid-liittymiin, Latausliittymiin eikä Saunalahti Kotipuhelin -liittymiin
  • Liittymällä ei voi olla käytössä Saldosopimus, Saldomuistutus, Elisa Ohjaaja tai MultiSIM-lisäpalvelu
  • Multimediaviestien lähetys ja vastaanotto eivät toimi WiFi-verkossa

Jos sinulla ei ole 4G-puheliittymää tai liittymälläsi on joku yllä mainituista lisäpalveluista, voit tehdä tarvittavat muutokset OmaElisassa.

Palvelu vaatii toimiakseen WiFi-verkon. Kodin nettiyhteydeksi suosittelemme Elisan Saunalahti Laajakaista -liittymää ja Kotiboksi wlan-modeemia. Saat meiltä laajaistan kätevästi ilman määräaikaista sopimusta! 

Tilaa Elisan Saunalahti Laajakaista

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Lisätietoja saat asiakaspalvelu-chatista, jonka löydät OmaElisasta:

Asiakaspalvelu Chat
Ohjeita WiFi-puhelun käyttöönottoon
WiFi-puhelun toimitusehdot

ELISA REISSUNETILLÄ VOIT SURFFATA ULKOMAILLA JOPA 90 % EDULLISEMMIN

-