Tervetuloa Elisan Saunalahti-liittymän käyttäjäksi - Elisa ja Saunalahti asiakaspalvelu

Tervetuloa Elisan Saunalahti-liittymän käyttäjäksi

Hyvä valinta!  Saat meiltä kotimaisen, luotettavan ja nopean yhteyden ilman sitoutumista määräaikaisiin sopimuksiin. Tiesithän, että asiakkaanamme saat meiltä ostetuille laitteille jopa 3 vuoden Elisa Takuun? Olemme koonneet tälle sivulle ohjeita ja vinkkejä uuden liittymäsi käyttöönottoon. Lue ohjeet huolella, niin saat kaiken hyödyn irti uudesta liittymästäsi. 

1. Kuinka tilaus etenee?

Nykyisen numerosi siirto Elisan Saunalahti -liittymäksi

Liittymäsi SIM-kortti toimitetaan valitsemallasi toimitustavalla 2-3 arkipäivän kuluessa. Säilytä saamasi SIM-kortti huolellisesti liittymän avauspäivään saakka. Älä irtisano liittymääsi tai tee siihen muutoksia, jotta siirto onnistuu vaivattomasti.

 
Näin numerosi siirto Elisan Saunalahti liittymäksi etenee


Tarkempia ohjeita nykyisen numerosi siirtoon löydät täältä.
 

Onko sinulla määräaikainen sopimus tai haluatko muuttaa siirtoajankohtaa?

Mitä jos minulla on määräaikainen sopimus operaattorini kanssa?

  • Tiesithän, että määräaikainen sopimus ei ole este operaattorin vaihdolle. Jos sinulla on määräaikainen sopimus nykyisellä operaattorillasi, suosittelemme valitsemaan avauspäivämääräksi määräaikaisen sopimuksen päättymisen jälkeisen arkipäivän. Katso tarkemmat ohjeet: Numeronsiirtoni keskeytyi määräaikaisen sopimuksen vuoksi – kuinka toimin?
  • Elisan liittymissä ei ole määräaikaisia sopimuksia.  

Numeronsiirrossa ilmoitettu siirtoaika ei sovikaan minulle – Kuinka toimin?

Mikäli jokin asia askarruttaa tai haluat muutoksia tilaukseesi, ota yhteyttä meihin. Yhteystietomme löydät täältä.

Uudella numerolla tilattu liittymä

Liittymäsi SIM-kortti toimitetaan valitsemallasi toimitustavalla 2-3 arkipäivän kuluessa.

Jos teit tilauksen uudella 045-alkuisella puhelinnumerolla, on uusi liittymä käyttövalmis heti, kun olet saanut SIM-kortin. Voit laittaa SIM-kortin heti puhelimeesi ja aloittaa uuden liittymäsi käytön.

2. Liittymän käyttöönotto 

Liittymän käyttöönotto

Laita Elisan Saunalahti -liittymän SIM-kortti puhelimeesi, kun uusi liittymäsi on auennut. Irrota oikea SIM-kortin koko SIM-kortin kehikosta ja laita se laitteeseen.

Ensimmäisellä kerralla SIM-korttisi PIN-koodi on 0000. PIN-koodi on tunnusluku, jolla voit suojata liittymäsi väärinkäytökseltä. Suosittelemme tunnusluvun vaihtamista.

PUK-koodi pelastaa sinut siinä tilanteessa, kun PIN-koodi on syötetty 3 kertaa väärin. PUK-koodin saat maksutta OmaElisasta.

Vinkkejä ja neuvoja käyttöönottoon löydät myös käyttöoppaastamme: Elisan Saunalahti -liittymän käyttöopas

Yhteystietojen siirtäminen

Vanhalle SIM-kortille tallennetut puhelinnumerot tulee itse siirtää uudelle Elisan SIM-kortille. Tämän voi tehdä kopioimalla tiedot ensin puhelimen muistiin ja sieltä uudelle SIM-kortille. Laitekohtaiset ohjeet yhteystietojen kopioimiseen SIM-kortilta laitteeseen löydät täältä.

Yhteystietojen siirtäminen onnistuu useimmissa puhelinmalleissa myös tietokoneella, laitevalmistajan ohjelmiston avulla.

3. Liittymän käyttövinkkejä

Pysy ajan tasalla - Etuja, tarjouksia ja mielenkiintoisia vinkkejä

Pidämme huolta asiakkaistamme tarjoamalla kohdennettuja tarjouksia ja auttamalla arjen muuttuvissa tilanteissa. Sallimalla markkinoinnin varmistat, että saat aina parhaat jatkokampanjat sekä ennakkotiedon tulevista tapahtumista ja tarjouksista.

Vinkki: Voit muokata markkinointilupia OmaElisassa milloin vain. Lisätietoa markkinointiluvista ja asiakasviestinnästä löydät täältä.

OmaElisa on asiakkuutesi koti

OmaElisasta löydät Elisan ja Saunalahden palvelusi kätevästi yhdestä paikasta. Voit hoitaa liittymäasioitasi sekä hallinnoida palveluitasi vaivattomasti omalta kotisohvaltasi, juuri silloin kun sinulle parhaiten sopii. OmaElisasta löydät mm. tilauksen seurannanlaskut, PUK-koodit, puheluerittelyt ja paljon muuta. 

OmaElisaan pääset näppärästi kirjautumaan pankkitunnuksella tai Mobiilivarmenteella. Apua kirjautumiseen löydät täältä. Sivulta löydät myös vinkkejä OmaElisan käyttöön ja tietoa OmaElisan monipuolisista asiointimahdollisuuksista.

OmaElisa palvelee puhelimessasi!
Lataa OmaElisa-sovellus puhelimesi sovelluskaupastasi:
Android | iOS | Huawei AppGallery

Käyttö ulkomailla ja ulkomaanpuhelut

Elisan Saunalahti -liittymät toimivat monessa eri maassa. Lisätietoja käytöstä ulkomailla sekä hinnastot löydät tästä. Puhelut Suomesta ulkomaalaisiin numeroihin veloitetaan ulkomaanpuheluhinnaston mukaisesti kaikissa puhelinliittymissämme.

Vinkki: Kaukomaille matkustaessasi tilaa itsellesi käyttöösi Elisa Reissunetti. Reissunetin tilausohjeet ja maat, joissa Reissunettiä voit käyttää, löydät osoitteesta elisa.fi/reissunetti.

Puheliittymän perus- ja lisäpalveluiden käyttö

Ohjeet puheliittymien perus- ja lisäpalveluiden käyttöönotosta ja käytöstä löydät täältä.

Ostitko uuden laitteen?

Apua uuden laitteen käyttöönottoon saat helposti laitekohtaisista ohjeistamme.

Vinkki: Huolehdi uuden laitteesi tietoturvasta! Elisa Turvapaketilla suojaat laitteesi viruksilta sekä haittaohjelmilta ja käytät nettiä aina turvallisesti, niin pankkiasioiden hoitoon kuin nettiostoksiinkin. Täydennä laitteesi tietoturva Freedome VPN:llä, joka suojaa yksityisyytesi ja salaa netin käyttösi ulkopuolisilta. Lue lisää elisa.fi/turvapaketti ja elisa.fi/freedome.

 

Ensimmäinen laskusi saattaa sisältää kuukausimaksuja ensimmäiseltä vajaalta kuukaudelta sekä seuraavalta täydeltä kuukaudelta. Tämän jälkeen kuukausimaksu veloitetaan kerran kuukaudessa. 

Voit tutustua tarkemmin sopimusehtoihin tästä.

Haluatko säästää aikaa ja vaivaa?

Anna asiantuntijan hoitaa homma puolestasi.

Se on helppoa! Yksi soitto Elisan Omagurulle riittää. Olemme apunasi arkisin klo 8 - 21 ja lauantaisin 9 - 17.

(2,50 €/puhelu + 2,50 €/alkava min + mpm)

Miksi Omaguru?

  • Helppoa, nopeaa ja vaivatonta!
  • Elisan parhaat kodin tietotekniikan asiantuntijat palveluksessasi
  • Sinun ei tarvitse osata itse, koska Omaguru voi ottaa etäyhteyden laitteeseesi
Laskutus - Liittymämuutokset - Häiriöilmoitukset

Tarvitsetko apua? Asiakaspalvelumme auttaa sinua.
OmaElisassa hoidat palveluitasi näppärästi yhdestä paikasta.
Kirjaudu
Etkö löytänyt etsimääsi ohjetta? Käytä hakua!