Tarjous

Tilaa laajakaista

  • Nopea ja toimintavarma netti. Saat kaikki talouden älylaitteet sujuvasti verkkoon. Tee etätöitä, pelaa, surffaa – kaikki onnistuu.
  • Laajakaistaliittymän tilaaminen onnistuu kolme viikkoa ennen kytkentäpäivää, katso osoitekohtainen luettelo alta.
  • Katso saatavuus ja tilaa tästä

Elisa Viihde -sovellus

  • Elisa Viihde -sovelluksen avulla tallennat tv-ohjelmia näppärästi smart tv:llä, puhelimella, tabletilla ja tietokoneella.Tallentamalla voit kerätä lempiohjelmasi omaksi viihdekirjastoksesi ja katsoa niitä missä ja milloin vain.
  • Lue lisää ja tilaa Elisa Viihde -sovellus

Tuote on poistunut valikoimasta

Verkkokaupan etusivulle

Ole hyvä ja odota hetki

Espoon Asunnot Oy tarjoaa asukkaille Elisan nopeat laajakaistayhteydet

Elisa on toimittanut valokuituyhteydet kaikkiin huoneistoihin ja asukkailla on käytössä nopea Elisan Saunalahti Kotikuitu taloyhtiölaajakaista sekä Elisan kaapeli-TV.

Vuokraan sisältyvään peruspalveluun kuuluu 10 Mbit/s laajakaista sekä Elisan huippuluokan kaapeli-TV peruskanavineen. Lisäksi asukkaat voivat tilata maksu-TV-kanavia sekä normaalia edullisempia lisänopeuksia.

Nopeat, teräväpiirtoisen kanavatarjonnan katsomisen mahdollistavat yhteydet tarjoavat Espoon Asunnot Oy:n asukkaille myös uudet palvelut, kuten suositun Elisa Viihde -palvelun.

 

Hinnasto 31.5.2021 Hinta Huomioitavaa
Saunalahti Kotikuitu 10/10M       0 € Perusnopeus, sisältyy vuokraan
Saunalahti Kotikuitu 50/10M   4,90 €/kk Vain Ethernet- ja kaapelimodeemikohteissa
Saunalahti Kotikuitu 100/10M   9,90 €/kk  
Saunalahti Kotikuitu 250/50M 19,90 €/kk  
Saunalahti Kotikuitu 1000/100M 29,90 €/kk Ethernet-kohteissa, joissa 1G-kytkin
Elisa Viihde -sovellus   9,90 €/kk  
Saunalahti Tuplakaista 50M 10,00 €/kk Liittymä ja etuhinta saatavilla vain lisänopeuden yhteydessä.
     

Muistutetaan vielä, että Espoon Asunnot Oy omistajana toimittaa kaapeliTV- ja laajakaistayhteyden seinärasiaan saakka. Siitä eteenpäin digiboksien, modeemien ja kaikkien kaapeleiden hankinta, toimivuus ja käyttökuntoon saattaminen on asukkaan asia. Tässä asiassa ensisijainen ja usein ilmainen neuvo ja apu löytyy laitteita myyvistä liikkeistä – esimerkiksi Elisan myymälöistä, kunhan osaa kertoa ja kuvata oman käyttötarpeensa.

Katso tästä Elisan myymälät sekä aukioloajat


Saunalahti Kotikuitu 10M

Valokuidulla toteutettuihin kiinteistöihin laajakaistayhteys on toteutettu Saunalahti Kotikuitu –liittymällä. Laajakaistan perusnopeus on 10/10M ja liittymään sisältyy viisi julkista ip-osoitetta.

Riippuen siitä, käytetäänkö kohteessa Ethernet (ETH) vaiko VDSL2-tekniikkaa, laajakaista toimii joko modeemin kautta tai suoralla kytkennällä kodin datapistokkeeseen. Tarkempia tietoja tarvittavista kytkennöistä löydät ohjeesta alempana.

Saunalahti Kotikuitu –laajakaistaliittymän käyttöönotto edellyttää asukkailta liittymän tilausta ennen kytkentää.

Saunalahti Laajakaista palvelukuvaus

Netin käyttöönotto (Ethernet)

Netin käyttöönotto (VDSL2)

 

Laajakaistaliittymän tilaus

Elisan laajakaistaliittymien toimittaminen edellyttää asukkaalta liittymätilauksen. Tilaa laajakaistaliittymä heti kun olet muuttamassa, jotta saamme varmistettua, että käytössämme on kaikki liittymän toimittamiseksi tarvittavat tiedot.

Tarjoamme teknistä tukea ainoastaan rekisteröityihin liittymiin.

Tilauksen jälkeen voit ottaa käyttöösi liittymään sisältyviä palveluita, sekä halutessasi tilata normaalia edullisempia lisänopeuksia tai lisäpalveluita, kuten Elisan sähköpostipalvelun tai tietoturvapaketin.

 

---------------------------------------------------------

Kysymyksiä ja vastauksia

Jos TV ei toimi, mitä pitää tehdä?
​Tarkista, että johdot ja kytkennät ovat kunnossa. Tee digivirittimelle tehdasasetusten palautus ja kanavien uudelleenvirititys. Lisää ohjeita ongelmatilanteissa löydät täältä.

Mitä jos ei toimi virityksenkään jälkeen. Kehen otan yhteyttä?
​Mikäli ongelma ei ratkea vianrajausohjeiden avulla, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Miten kanavavalikoima muuttu? Mitkä kanavat ovat olemassa?
​Sinulla näkyy Elisan kaapeli-TV -verkon kanavat. Tarkista kanavavalikoima tästä.

Voinko saada lisäkanavia Elisalta?
​Elisalla on tarjolla laaja lisäkanavien valikoima. Näitä varten tarvitset joko kaapelikortin tai Elisa Viihde Premium -palvelun, jonka yhteyteen voit tilata lisäkanavia. Lisäkanavien tarjontaan voit tutustua tästä.

Mitä lisäpalveluita on Elisalta saatavissa? Mihin otan yhteyttä?
​Elisa Saunalahti -laajakaistaan kuuluu viisi julkista ip-osoitetta. Tarvittaessa voit myös tilata laajakaistan yhteyteen Elisalta sähköpostipalvelun tai tietoturvapalvelun.

Internet ei toimi. Mitä pitää tehdä?
​Käynnistä päätelaitteet uudelleen ja tarkista, että johdot ja kytkennät ovat kunnossa. Vianrajauksessa voit käyttää apuna asiakastukisivustojen ohjeita. Tarvittaessa ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Haluan lisänopeutta internettiin. Mitä pitää tehdä?
​Voit tilata käyttöösi lisänopeutta osoitteessa elisa.fi/laajakaista, asioimalla Elisan myymälässä tai soittamalla maksuttomaan myyntipalvelun numeroon 0800 98 323.

Muuttuvatko sähköpostiosoitteet?
​Kun rekisteröit käyttöösi Saunalahden laajakaistan, voit samalla tilata sähköpostipalvelun Elisalta.

Miten pääsen käsiksi vanhoihin sähköposteihin?
​Jos sinulla on käytössäsi toisen operaattorin sähköpostipalvelu, olethan yhteydessä kyseisen operaattorin asiakaspalveluun asian selvittämiseksi.

Miten saan uuden sähköpostiosoitteen?
​Ensiksi sinun täytyy rekisteröidä laajakaistapalvelu käyttöösi. Rekisteröinnin jälkeen voit halutessasi tilata sähköpostipalvelun Elisalta.

Jos hankin laajakaistamodeemin muualta, mitkä ovat tekniset vaatimukset?
Tarvitset VDSL2-standardin mukaisen laajakaistamodeemin. Tarkat tekniset speksit: ITU-T G.993.2 VDSL2 Profile 17a ja Profile 30a, VDSL bandplan 998, SRA (Seamless Rate Adaption), INP (arvoon kaksi (2) asti), PhyRPHY Level Retransmission technology, PTM mode, UpBO (Uplink Power Back-Off).