HEKA-LAAJASALO

Heka-Laajasalon asukkaille Elisan nopeat laajakaistayhteydet

Tilaa laajakaista

  • Nopea ja toimintavarma netti. Saat kaikki talouden älylaitteet sujuvasti verkkoon. Tee etätöitä, pelaa, surffaa – kaikki onnistuu.
  • Katso saatavuus ja tilaa tästä

Elisa Viihde -palvelu

  • Olitpa sitten kotisohvalla tv:n ääressä tai liikkeellä, Elisa Viihde tv-palvelu kulkee mukanasi kaikkialle mobiililaitteissa ja läppärissä. Tallenna lempiohjelmasi missä tai milloin vain - ja katso kun sinulle sopii.
  • Lue lisää ja tilaa sinulle sopivin versio

Heka-Laajasalon asukkaille Elisan nopeat laajakaistayhteydet

 Helsingin kaupungin asunnot Oy:n / Heka-Laajasalon ja Elisan tekemän sopimuksen mukaan Heka-Laajasalon asukkaiden vuokraan sisältyy nettiyhteys. Laajakaista- sekä kaapeli-TV -palvelut kilpailutettiin julkisena kilpailutuksena, jonka Elisa voitti.

Vuokraan sisältyvään peruspalveluun kuuluu Elisan 10 Mbit/s Saunalahti Kotikuitu -laajakaista. Lisäksi asukas voi erikseen tilata maksullisia TV-kanavia sekä suurempia nopeuksia. Nopeat, teräväpiirtoisen kanavatarjonnan katsomisen mahdollistavat yhteydet tarjoavat asukkaille myös uudet palvelut, kuten Elisa Viihde Premium -palvelun. Kiinteistöön on myös kytketty Elisan kaapeli-TV. Elisa laskuttaa tilatut lisänopeudet ja -palvelut erikseen ne tilanneelta asukkaalta. 

Saat henkilökohtaista apua sekä ohjeita kaikissa laajakaista-asioissa kaikista Elisan myymälöistä:

Lähin myymälä: Kauppakeskus Itis, Bulevardi 2krs. Lisäksi sinua palvelee Elisan myymälät Forumissa, Kaaressa, Kampissa sekä Elisa Kulma Aleksanterinkadulla.

Hinnasto 1.12.2021 Hinta Huomioitavaa
Saunalahti Kotikuitu 10/10M 0 €/kk Perusnopeus, sisältyy vuokraan
Saunalahti Kotikuitu 100/10M 2,00 €/kk VDSL- kohteissa
Saunalahti Kotikuitu 150/50M 2,00 €/kk Ethernet- ja kaapelimodeemikohteissa
Saunalahti Kotikuitu 300/100M 14,99 €/kk Ethernet- ja kaapelimodeemikohteissa
Saunalahti Kotikuitu 600/200M 19,99 €/kk Ethernet- ja kaapelimodeemikohteissa
Saunalahti Kotikuitu 1000/400M 24,99 €/kk Ethernet- ja kaapelimodeemikohteissa
Elisa Viihde Mini   9,90 €/kk  
Saunalahti Tuplakaista 10,00 €/kk Liittymä ja etuhinta saatavilla vain lisänopeuden yhteydessä

Saatavuus

Kaikki Heka-Laajasalon alueen kiinteistöt on kytketty Saunalahti Kotikuitu 10M laajakaistaverkkoon. Alla olevasta luettelosta näet osoitekohtaiset tekniikat.

Saunalahti Kotikuitu 10M

Elisa Valokuidulla toteutetun laajakaistayhteyden perusnopeus on 10/10M ja liittymään sisältyy viisi julkista ip-osoitetta.

Riippuen siitä, käytetäänkö kohteessa Ethernet vaiko VDSL2 -tekniikkaa, laajakaista toimii joko modeemin kautta tai suoralla kytkennällä kodin datapistokkeeseen. Tekniikan toteutus selviää osoitekohtaisesta luettelosta. Tarkempia tietoja tarvittavista kytkennöistä löydät ohjeesta alempana. Kaikissa VDSL-kohteissa modeemi on maksuton.

Saunalahti Kotikuitu -liittymän käyttöönotto edellyttää asukkailta liittymän tilausta ennen kytkentää.

Laajakaistan käyttöönotto (kaikki tekniikat)

 

Laajakaistaliittymän tilaus

Elisan laajakaistaliittymän käyttöönotto edellyttää liittymän rekisteröinnin, eli liittymätilauksen. Tarjoamme teknistä tukea ainoastaan rekisteröityihin liittymiin.

Tilauksen jälkeen voit ottaa käyttöösi liittymään sisältyviä palveluita tai tilata lisänopeuksia sekä muita maksullisia lisäpalveluita, kuten sähköpostipalvelun tai tietoturvapaketin.

Heka-Laajasalon asukkaana saat Elisa Omaguru -palvelusta 50% alennuksen.

Voit tehdä tilauksen netin kautta, Elisan myymälässä tai soittamalla maksuttomaan numeroomme 0800 98 323 (ma-pe 8-18, la 10-16.30)

Saunalahti Kotikuitu -palvelukuvaus

 

 

---------------------------------------------------

Kysymyksiä ja vastauksia

Jos TV ei toimi, mitä pitää tehdä?
​Tarkista, että johdot ja kytkennät ovat kunnossa. Tee digivirittimelle tehdasasetusten palautus ja kanavien uudelleenvirititys. Lisää ohjeita ongelmatilanteissa löydät täältä.

Mitä jos ei toimi virityksenkään jälkeen. Kehen otan yhteyttä?
​Mikäli ongelma ei ratkea vianrajausohjeiden avulla, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Miten kanavavalikoima muuttu? Mitkä kanavat ovat olemassa?
​Jatkossa sinulla näkyy Elisan kaapeli-TV -verkon kanavat. Tarkista kanavavalikoima tästä.

Voinko saada lisäkanavia Elisalta?
​Elisalla on tarjolla laaja lisäkanavien valikoima. Näitä varten tarvitset joko kaapelikortin tai Elisa Viihde Premium -palvelun, jonka yhteyteen voit tilata lisäkanavia. Lisäkanavien tarjontaan voit tutustua tästä.

Mitä lisäpalveluita on Elisalta saatavissa? Mihin otan yhteyttä?
​Elisa Saunalahti -laajakaistaan kuuluu viisi julkista sähköpostiosoitetta. Tarvittaessa voit myös tilata laajakaistan yhteyteen esim. sähköpostipalvelun tai tietoturvapaketin.

Internet ei toimi. Mitä pitää tehdä?
​Käynnistä päätelaitteet uudelleen ja tarkista, että johdot ja kytkennät ovat kunnossa. Vianrajauksessa voit käyttää apuna asiakaspalvelusivun ohjeita. Tarvittaessa ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Haluan lisänopeutta internettiin. Mitä pitää tehdä?
​Voit tilata käyttöösi lisänopeutta osoitteessa elisa.fi/laajakaista, asioimalla Elisan myymälässä tai soittamalla maksuttomaan myyntipalvelun numeroon 0800 98 323.

Muuttuvatko sähköpostiosoitteet?
​Kun rekisteröit käyttöösi Elisan laajakaistan, voit samalla tilata sähköpostipalvelun Elisalta.

Miten pääsen käsiksi vanhoihin sähköposteihin?
​Jos sinulla on käytössäsi toisen operaattorin sähköpostipalvelu, olethan yhteydessä operaattorin asiakaspalveluun asian selvittämiseksi.

Miten saan uuden sähköpostiosoitteen?
​Ensiksi sinun täytyy rekisteröidä laajakaistapalvelu käyttöösi. Rekisteröinnin jälkeen voit tilata sähköpostipalvelun Elisalta.