HEKA-SIILITIE

Heka-Siilitie tarjoaa asukkaille Elisan nopeat laajakaistayhteydet

Tilaa laajakaista

  • Nopea ja toimintavarma netti. Saat kaikki talouden älylaitteet sujuvasti verkkoon. Tee etätöitä, pelaa, surffaa – kaikki onnistuu.
  • Katso saatavuus ja tilaa tästä

Elisa Viihde -palvelu

  • Olitpa sitten kotisohvalla tv:n ääressä tai liikkeellä, Elisa Viihde tv-palvelu kulkee mukanasi kaikkialle mobiililaitteissa ja läppärissä. Tallenna lempiohjelmasi missä tai milloin vain - ja katso kun sinulle sopii.
  • Lue lisää ja tilaa sinulle sopivin versio 

Heka-Siilitien asukkaille Elisan nopeat laajakaistayhteydet

Helsingin kaupungin asunnot Oy:n / Heka-Siilitien ja Elisan tekemän sopimuksen mukaan Heka-Siilitien asukkaiden vuokraan sisältyy kiinteä nettiyhteys. Laajakaista- sekä kaapeli-TV -palvelut kilpailutettiin julkisena kilpailutuksena, jonka Elisa voitti.

Vuokraan sisältyvään peruspalveluun kuuluu Elisan Saunalahti Kotikuitu 10 Mbit/s laajakaista. Lisäksi asukas voi erikseen tilata maksullisia TV-kanavia sekä lisämaksusta entistä edullisempia lisänopeuksia.  Elisa laskuttaa tilatut lisänopeudet ja -palvelut erikseen ne tilanneelta asukkaalta.

Kiinteistöön on myös kytketty Elisan kaapeli-TV. Alla olevalta osoiteluettelosta näet osoitekohtaisen tekniikan.

Saat henkilökohtaista apua sekä ohjeita kaikissa laajakaista-asioissa Elisan myymälöistä sekä Elisan asiakaspalvelusta, puh 010 190 240.

Hinnasto 1.12.2021 Hinta Huomioitavaa
Saunalahti Kotikuitu 10/10M        0 €/kk Perusnopeus, sisältyy vuokraan
Saunalahti Kotikuitu 100/10M   2,00 €/kk VDSL-kohteissa
Saunalahti Kotikuitu 150/50M   2,00 €/kk Ethernet- ja kaapelimodeemikohteissa
Saunalahti Laajakaista 300/100M 14,99 €/kk Ethernet- ja kaapelimodeemikohteissa
Saunalahti Laajakaista 600/200M 19,99 €/kk Ethernet- ja kaapelimodeemikohteissa
 Saunalahti Laajakaista 1000/400M 24,99 €/kk Ethernet- ja kaapelimodeemikohteissa
Elisa Viihde Mini  9,90 €/kk  
Saunalahti Tuplakaista 10,00 €/kk Liittymä ja etuhinta saatavilla vain lisänopeuden yhteydessä. 
     

Saatavuus

Kaikki Heka-Siilitien alueen kiinteistöt on kytketty Elisan laajakaistaverkkoon. Alla olevasta luettelosta näet osoitekohtaiset laajakaistatekniikat.

Saunalahti Kotikuitu 10M valokuidulla

Elisan valokuidulla toteutetun Saunalahti Kotikuitu -laajakaistayhteyden perusnopeus on 10/10M ja liittymään sisältyy viisi julkista ip-osoitetta.

Saunalahti Kotikuitu toimii asunnossasi joko tavallisen modeemin (VDSL2) kautta tai Ethernet-tekniikalla ilman modeemia kytkemällä internet-yhteyttä tarvitseva laite suoraan kodin datapistokkeeseen. Oman huoneistosi yhteystavan näet yllä olevasta osoiteluettelosta, jossa katuosoitteesi kertoo huoneistossasi toteutetun tekniikan. Tarkempia tietoja tarvittavista kytkennöistä löydät ohjeista alempana. Kaikissa VDSL-kohteissa modeemi on maksuton.

Saunalahti Kotikuitu -laajakaistaliittymän käyttöönotto edellyttää liittymän tilausta ennen kytkentää.

     

Saunalahti Kotikuitu 10M kaapelimodeemilla

Saunalahti Kotikuitu –liittymä tarjoaa Elisan kaapeliverkon kautta nopean ja luotettavan internetyhteyden. Laajakaistan perusnopeus on 10/2M ja palveluun sisältyy viisi julkista ip-osoitetta.

Kaapelimodeemi-liittymän päätelaitteena toimii modeemi, joka kytketään suoraan antennipistorasiaan. Tarvittaessa kaapelimodeemi voidaan kytkeä samaan pistorasiaan television kanssa pistokejakajalla (T-liitin). Kaapelimodeemin suositellaan tukevan EuroDOCSIS 3.0 –standardia.

Saunalahti Kotikuitu –kaapelimodeemin käyttöönotto edellyttää liittymän tilausta ennen kytkentää.

Saunalahti Laajakaista -palvelukuvaus 

 

Laajakaistaliittymän tilaus

Elisan laajakaistaliittymän käyttöönotto edellyttää liittymän rekisteröinnin, eli liittymätilauksen. Tarjoamme teknistä tukea ainoastaan rekisteröityihin liittymiin.

Tilauksen jälkeen voit ottaa käyttöösi liittymään sisältyviä palveluita ja halutessasi tilata lisänopeuksia sekä muita maksullisia lisäpalveluita, kuten esim. sähköpostipalvelun tai turvapaketin.

Heka-Siilitien asukkaana saat Elisa Omaguru -palvelusta 50% alennuksen.

Voit tehdä tilauksen Elisan myymälässä tai soittamalla maksuttomaan numeroomme 0800 98 323 (ma-pe 8-18, la 10-16.30)

Yllä olevasta luettelosta näet huoneistosi laajakaistatekniikan.

Laajakaistan käyttöönotto (kaikki tekniikat)

Kysymyksiä ja vastauksia

Jos TV ei toimi, mitä pitää tehdä?
​Tarkista, että johdot ja kytkennät ovat kunnossa. Tee digivirittimelle tehdasasetusten palautus ja kanavien uudelleenvirititys. Lisää ohjeita ongelmatilanteissa löydät täältä.

Mitä jos ei toimi virityksenkään jälkeen. Kehen otan yhteyttä?
​Mikäli ongelma ei ratkea vianrajausohjeiden avulla, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Miten kanavavalikoima muuttuu? Mitkä kanavat ovat olemassa?
​Jatkossa sinulla näkyy Elisan kaapeli-TV -verkon kanavat. Tarkista kanavavalikoima tästä.

Voinko saada lisäkanavia Elisalta?
​Elisalla on tarjolla laaja lisäkanavien valikoima. Näitä varten tarvitset joko kaapelikortin tai Elisa Viihde Premium -palvelun, jonka yhteyteen voit tilata lisäkanavia. Lisäkanavien tarjontaan voit tutustua sekä Elisa Viihteen että kaapeli-tv:n osalta.

Mitä lisäpalveluita on Elisalta saatavissa? Mihin otan yhteyttä?
​Elisa Saunalahti -laajakaistaan kuuluu viisi julkista sähköpostiosoitetta. Tarvittaessa voit tilata laajakaistan yhteyteen esim. sähköpostipalvelun tai turvapaketin Elisalta. 

Internet ei toimi. Mitä pitää tehdä?
​Käynnistä päätelaitteet uudelleen ja tarkista, että johdot ja kytkennät ovat kunnossa. Vianrajauksessa voit käyttää apuna asiakaspalvelusivun ohjeita. Tarvittaessa ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Haluan lisänopeutta internettiin. Mitä pitää tehdä?
​Voit tilata käyttöösi lisänopeutta osoitteessa elisa.fi/laajakaista, asioimalla Elisan myymälässä tai soittamalla maksuttomaan myyntipalvelun numeroon 0800 94 200.

Muuttuvatko sähköpostiosoitteet?
​Kun rekisteröit laajakaistan käyttöösi, voit samalla tilata sähköpostipalvelun Elisalta.

Miten pääsen käsiksi vanhoihin sähköposteihin?
​Jos sinulla on käytössäsi toisen operaattorin sähköpostipalvelu, olethan yhteydessä operaattorin asiakaspalveluun asian selvittämiseksi.

Miten saan uuden sähköpostiosoitteen?
​Ensiksi sinun täytyy rekisteröidä laajakaistapalvelu käyttöösi. Rekisteröinnin jälkeen voit tilata sähköpostipalvelun Elisalta.