Näin katsot suosikkiohjelmiasi sujuvasti myös mökillä

Mitä tehdä, kun kotona ja mökillä halutaan katsoa yhtaikaa samoja ohjelmatallenteita? Tai kun vanha mökkitelkkari ei toimi enää antenniverkossa? Keräsimme parhaat tavat hyödyntää Elisa Viihde Tupla.

Teksti: Juho Paavola

1. Suosikkisarjat mukaan mökille

Aina ei lomalla ehdi katsoa suosikkisarjoja silloin, kun ne tulevat telkkarista. Joskus lomalla taas haluaisikin katsoa kaikki jaksot putkeen. Mahdollisuus katsoa tallennetut sarjat ja ohjelmat itselle sopivana ajankohtana on myös sadepäivien pelastus.

Kun sisällöt sijaitsevat pilvipalvelussa, ne ovat katsottavissa milloin vain ja missä vain. Esimerkiksi Elisa Viihde -palvelu sisältää paljon tallennustilaa omille suosikeille. Jos Elisa Viihdettä haluaa käyttää yhtaikaa mökillä ja kaupunkikodissa, ratkaisu on Elisa Viihde Tupla. Sen avulla voit katsella kesämökillä samoja HD-kanavia, tallentamiasi ohjelmia ja ohjelmakirjastoja kuin kotisohvallakin. Nettiyhteyden avulla toimiva Viihde Tupla on myös hyvä ratkaisu sellaisille alueille, joilla on ongelmia perinteisen tv-antennin toimivuudessa tai jossa on tarjolla vähemmän televisiokanavia.

2. Katso Suomen televisiota ulkomailla

Haluatko katsoa kotimaisia suosikkisarjojasi ja Suomen tv-ohjelmia kakkoskodissasi tai lomareissulla Euroopassa? Elisa Viihde Tupla sopii esimerkiksi Espanjassa sijaitsevalle loma-asunnolle, jolloin kotimaan kanavat ovat helposti katsottavissa myös etelän lämmössä. Palvelun voivat tilata kaikki, joilla on vakituinen osoite Suomessa. Elisa Viihde Tuplan voi ottaa mukaan myös matkoille, sillä ohjelmakirjastojen katselu onnistuu hyvin kaikkialla EU:n alueelle.

3. Unohda antennijohdot ja katsele nettitelevisiota

Verkkoyhteyden avulla katsottava televisio vapauttaa kodin sisustuksen, kun television paikkaa ei tarvitse määrittää antennipistokkeiden ehdolla. Koska Elisa Viihde toimii verkkoyhteyden ja wifin kautta, se mahdollistaa television sijoittamisen juuri sinne, minne se halutaan.

Elisa Viihde Tupla ja sen riippumattomuus antenniverkosta mahdollistavat myös samojen sisältöjen katsomisen kodin kakkostelkkarista, joka sekin voi olla missä huoneessa vain, koska antennipistokkeita ei tarvita.

4. Katselurauhaa kakkostelevisiolla

Salkkareita, futista, tennistä vai uutta hittisarjaa? Mitä enemmän perheenjäseniä ja erilaisia katselutarpeita, sitä tiukemmaksi menee taisto television käytöstä.

Kun kotiin hankkii kakkostelevision ja Elisa Viihde Tuplan, voi perheen urheilufani vetäytyä suosikkilajinsa pariin samaan aikaan, kun muut katsovat vaikkapa elokuvaa toisesta televisiosta.

5. Vanhalle telkkarille uusi elämä

Kesämökille tai lastenhuoneeseen on saattanut päätyä televisio, jossa uudet ohjelmapalvelut eivät enää toimi. Koska Elisa Viihde sisältää älytelevision ominaisuudet itsessään, se mahdollistaa nykyajan katselupalvelut vanhassakin televisiossa. Elisa Viihde Tuplan avulla katselu onnistuu vanhastakin kakkostelevisiosta aina, kun tarvetta on.

Mikä on Elisa Viihde Tupla?

Elisan Viihde Tupla on Elisa Viihteen asiakkaille räätälöity lisäpalvelu, joka tarjoaa rinnakkaisboksin edullisella 14,90 euron kuukausihinnalla. Rinnakkaislaitteen avulla Elisa Viihteen suosikkisarjoista, elokuvista, ohjelmakirjastoista sekä Elisa Viihteeseen tallennetuista sisällöistä pääsee nauttimaan helposti ja vaivattomasti myös lomalla. Elisan asiakaspalvelusta, verkkosivuilta tai myymälästä tilattava Elisa Viihde Tupla tarvitsee toimiakseen noin 10 mb/s verkkonopeuden. Se tuo suosikkiohjelmat luoksesi laajakaista-Internet yhteydellä tai vaihtoehtoisesti mobiililaajakaistalla koko Elisan kattavan 4G-mobiiliverkon alueella.

Lue lisää.